kedim cennette yanımda olurmu

kedim cennette ahirette yanımda olurmu

• olur

• olmaz

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cehenneme mi gidiyormuş aklı şuuru olmayan varlıklar ?
hayir dunyada ki haklarini alip toprak olacaklar diye biliyorum ben. cennette olacak bir kac hayvan var onlardan birisi kitmir isimli kopek, efendimizin devesi mesela. ama bu dunyada cani yanmis haksizliga ugramis her hayvan ahirette bunun acisini cikaracak ve hakkini alacaklar,

ah canın sağ ol ama sen pro üyesin belki ondan direk görüyor olabilir misin ya da ben eski sürüm bi android telefondan giriyorum ondan göremiyor olabilir miyim smiley ikonunu?

Bu arada konunu baltaladigim için özür dilerim konu sahibi. Başın sağ olsun. Ben de bundan 5 yıl önce muhabbet kusum için daha ölmeden böyle üzüntülere kapılmıştım acaba cennette de yanımda olacak mi diye. Babam "kızım sen kendini kurtar önce" demişti. Hey gidi. Küçük de değildim 21 yaşındaydim :)
Prolukla alakası yok
Sen profilinden forum seceneklerine gir ordan mesaj zengin metin yerini işaretle orası kapalıdır senin bi dene istersen

Bu konudaki otorite kimmis?
Oteki tarafla kirmizi telefon mu varmis?
Insanligin gelismesine bayagi var onu anladim.

He var kullanacakmisin ?
Otorite kimmiş ?
Aaa düşün bakalım kimmiş
Senin yorumlarını okudukça bana bi haller oluyo soldan soldan geliyo benimkiler
neden sence ?
Burada vardır kendi teorik yorumun
bekliyorum

Kedin ahirete gidemez hayvan olduğu için bizler gideceğiz ama cennete mi cehenneme mi allah bilir ama kedine bakıp merhamet ettiğin için sevaba girmişsin

Sen cennete gittinde kedin kaldi eyy allahim ya soruya bak hizaya gel:) sen yinede bekle giderken sagda donerken solda seni bekliyor olacak:KK47::KK55::KK55:

Dunya girusleri sig, yuzeysel dusunen, olgunluktan nasibini almamis cahil ve dogmatik kimse ile polemige girmeye niyetim yok.
Hayvan sevgisi besleyen insanlari takdir ediyorum.
Saf ve temiz duygular besledikleri ve sevgi dolu olduklari icin.

Olgunluğu senden öğrenecek kimse yok burda zaten. Bizde hayvan besliyoruz at klüplerindeyiz hatta ve hatta kızım büyüyünce at bakıcısı olmak istediğini söyler ve alkışlarız.
Hey Allahım sığ yapışmış diline deneni bile anlamıyor. Hanfendi üslubunuza dikkat edin diyoruz otorite kim kırmızı telefon mu var fln.
İnançla dalga geçilmez sığ olmayan arkadaş, bunu demeye çalışıyoruz ama nerdeee...

Dunya girusleri sig, yuzeysel dusunen, olgunluktan nasibini almamis cahil ve dogmatik kimse ile polemige girmeye niyetim yok.
Hayvan sevgisi besleyen insanlari takdir ediyorum.
Saf ve temiz duygular besledikleri ve sevgi dolu olduklari icin.

Yaw He He

Cennete giderseniz eğer , orada dilediğiniz herşeyin yanınızda olmasını istediğiniz anda yanınızda olacağına dair kaynaklarda bilgiler var.
Allah cennet ehlinden eylesin bizleri.
..

Çok alışmışsınızdır onlara. Oldukça zordur şimdi sizin için. Çok tatlılarmış.

Sen cennete gittin kediler kaldı.
Kıyamet günü anneler evlatlarını tanımayacakmış korkudan öyle bir günden sonra
Cennete git kedi medi gelmez aklına korkma
Ağzımdan aldın :D

Hayvanlar icin cennet cehennem kavrami yoktur. Kaldi ki biz bile cennete mi cehenneme mi gidecegimizi bilmiyoruz..
Basiniz sagolsun..
Kıtmir ile Kasva gidecek ama değil mi :)

Back
X