Kedim ÇILDIRMIŞ Olmalı

Cidden mi? Ayy iyiki 2.yi aşmamışım çok kırgınım oğluma
Resmen konuşuyorum oğlum yavrum yapma etme. Aşağıdakiler gelecek. Yapma annem etme kuzum
Daha cok genc kediniz o yuzden boyle. Ipi olan fareler var oyuncak onlardan alip oynatip enerjisini atabilirsiniz. Ya da orgu ipinden azicik kesin pesinizden surukleyin yakalamaya calisir:)

Fakulteye gotur belki bi agrisi vardir bence ihmal etme

Erkek kedi ise kisirlastrmadan sonra genelde bobrek tasi olma sorunu vsr siddetli agri sanci yapiyor yada idrar yollari tikaniyor onu fakultry gotur en azindan kafan rahat eder

Valla bende de var küçük ama bir sesi var tüm apartman ne oldu bu kediye diye sorar oldu bir ara. İlk kısırlaştırmada kedi okadar etkilenmez.ama erkek kedi olduğu için durumu farklı senin kedi kendine bir dişi istiyor sanırım .

Hiç kedi beslemedim (çocukken bahçede baktıklarım dışında:)) ama bence ameliyat sonrası hormonal bozukluk olabilir.
İlacı falan yok mu şu fukaraların ya? İnsanlar olsa şu ameliyatları hemen dayarlar hormon ilaçlarını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…