- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi KarincaKadin
-
Ayy Allah korusun.Bazen tam kisirlastirilamiyolarmis diye biliyorum umarım ikinci bi amelyt gerekmez
Hoşgeldin canımAğzını yerim ben onun demeye geldim
Daha cok genc kediniz o yuzden boyle. Ipi olan fareler var oyuncak onlardan alip oynatip enerjisini atabilirsiniz. Ya da orgu ipinden azicik kesin pesinizden surukleyin yakalamaya calisir:)Cidden mi? Ayy iyiki 2.yi aşmamışımçok kırgınım oğluma
Resmen konuşuyorum oğlum yavrum yapma etme. Aşağıdakiler gelecek. Yapma annem etme kuzum
Fakulteye gotur belki bi agrisi vardir bence ihmal etme1 yaşını biraz geçen bir kedim var. Erkek kedi. Kısırlaştırıldı. (3 4 ay oluyor).
Bir kaç gündür kedime bir haller oldu. Resmen delirdi. Düz duvara tırmanıyor desem yeridir. Uykusu eskisine göre çooook az.
Bir sıkıntı mı var diyeceğim. Ama veteriner hiç birşeyi yok dedi. Peki benim kedim neden kendini aşıyor. Eski haline dönmesi için ne yapmam lazım.
Alt komşumun bebeği var. Rahatsız olmasından endişeliyim.
Erkek kedi ise kisirlastrmadan sonra genelde bobrek tasi olma sorunu vsr siddetli agri sanci yapiyor yada idrar yollari tikaniyor onu fakultry gotur en azindan kafan rahat eder1 yaşını biraz geçen bir kedim var. Erkek kedi. Kısırlaştırıldı. (3 4 ay oluyor).
Bir kaç gündür kedime bir haller oldu. Resmen delirdi. Düz duvara tırmanıyor desem yeridir. Uykusu eskisine göre çooook az.
Bir sıkıntı mı var diyeceğim. Ama veteriner hiç birşeyi yok dedi. Peki benim kedim neden kendini aşıyor. Eski haline dönmesi için ne yapmam lazım.
Alt komşumun bebeği var. Rahatsız olmasından endişeliyim.
Kaçmaz mı? Bahçeye çıkarsam?Kimse küçük bir kedinin sesinden rahatsız olmaz sanırım ...
Birlikte yatın yuvarlanin. . Bide çıkar biraz hava alsın
Evcil. Biz hep evdeyiz. Balkona falan çıkıyor. Ama bahçede kaçacak diye çok korkuyorum.Kaçabilir
Evcil değil mi ?
O topa girmek istemem ama yine de kontrollü bir şekilde deneyebilirsin :)Evcil. Biz hep evdeyiz. Balkona falan çıkıyor. Ama bahçede kaçacak diye çok korkuyorum.
Bir derdim vara konu açarım bak hainO topa girmek istemem ama yine de kontrollü bir şekilde deneyebilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?