kedim doğum yapıyor!

evet =) doğumda kaybettiği kan ve su ve mineral vs. geri kazanması için plasentaları yemesi çok önemli =)

Keşke görmeseyydimmmm bilmeseydimmm Son zamanlarda o kadar hasslaştım ki doğanın gereği olan seye "yavrularını yemiş" muamelesi yapıcam birazdan ve ağlamaya başlıcam

Keşke görmeseyydimmmm bilmeseydimmm Son zamanlarda o kadar hasslaştım ki doğanın gereği olan seye "yavrularını yemiş" muamelesi yapıcam birazdan ve ağlamaya başlıcam

Kıyamam =) o zaman şöyle diyeyim, aynı zamanda düşmanları yavrulara çekmesin diye içgüdüsel olarak yiyorlar =) belki böyle düşünmenin faydası olur =D
konu sahibi arkadaşım, kedi sayısı kadar plasenta var mıydı? eğer yoksa belki içinde plasenta kalmıştır ama sanmıyorum... ama eğer çok şüpheleniyorsan yavrularla beraber büyük bir mukavva kutu içinde sıcak tutarak götürebilirsin belki veterinere?

Birazcık teskin ettin beni

Teşekkür ederim, öpüyorum

Ara ara gittim yanına birinde gördüm yediğini :)
Yavrularına bakıyor, hepsi her memeyi emiyor, dışlamadı da hiçbirini :)
Bide doğurduğu için ödül maması verdim iştahla yedi
Sanırım kendi kuruntum
Belkide süt verdiği için şişlik vardır olabilirmi?

Plesentaları mı yiyor Ay bayılıyorum sanırım, gomşular yetişin

eLmayra hamile olduğun için bu konuya hiç girip anlatmayım dedim, miden kaldırmaz diye
Ama çıkardığı ne varsa yedi maşallah :)

Sadece 2sini yediğini gördüm ama arar ara gittim zaten belki ben yokken yemiştir :26:
Biraz daha bekleyim en iyisi eğer halsizleşirse götüreyim dediğin gibi

protein yumurtanın beyazında olur

araştırmanızı öneririm, sarı kısım aslında civcivdir o nedenle kediler genelde beyazı yemezler kievet protein beyazdadır ama sarıda hem vitamin hem protein var ve maalesef kediler beyazı yemiyor çoğu zaman ki çoğu veteriner sarısını tavsiye eder.

araştırdım da geldim :)

Bir adet yumurta ortalama 50 gram olarak kabul edilebilir ve bir yumurtadaki besin değerleri ortalama;

70 Kalori
6 g protein
5 g yağ
1 g karbonhidrat şeklindedir.
Genel olarak yumurtanın sarısı büyük oranda vitamin ve yağları , beyaz kısmı ise büyük oranda proteinleri içerir.

kaynak:wikipedia

Kaynak vikipedia? Neyse bende beyaz diyorum zaten ama kedilerin cogu yemiyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aa ne kadar az doğurmuş.
az olması daha iyi sanki :)
naptın peki sahiplendirdin mi? senmi bakıyorsun?
4 tane birden doğurdu benimki, kısırlaştırıcam emzirmeyi bıraktığında :)

maalesef hiçbir doğumunda yanında değildim,kalben hala her gece karnımda uyuduğu için hala yanımdaymış gibi cümleler kuruyorum ama ortak aldığımız ev arkadaşımda bir buçuk yıldır
ilk bebiş yürümeye başladığı gün öldü-sebepsiz yere
sonra bizimki evden kaçtı,üzüntüden ne yapacağını şaşırdı kedi diyoduk ki geri geldi-meğer hamile kalmış yeniden :)))
ikinci doğumunda doğan iki pisi pisiyi de internetten sahipledirdik-biri Fransız bir aileye biri de şirin bi kadına yarenlik etmeye gitti^^
mune abla haklı,ilk doğumu bir yaşından önce yapanlar bol bol bebek veriyo,bizimki 4 yaşında falandı ilk doğumunu yaptığında..

Ayy ne hos, ne duygusal bi an.. Ilk kez bir kedinin dogum aninin detaylarini ögrendim..
Hayirli olsun bebisleriniz

Bu kedicik ve yavruları nasıllar? Hala aynı yerde odanın halısında mı?:26:
Yavrular wc ihtiyaçlarını nasıl gideriyorlar?:44:
Zahmet olmazsa yine foto çeker misiniz?

Zor bi durum olmuş, ben hayatta ayrılamam sanırım kızımdan
İnş sağsalim büyür benimkilerde. Seninki cinsmiş sanırım:)
Valla yavrularını isteyenler olmuştu hamileyken ama bu gidip simsiyah doğurunca isticeklerini sanmıyorum
Bulmaya çalışıcam yine güvenilir birilerini herkese vermekte istemiyorum.
Sanırım en sonunda ben bakıcam :)

Bu kedicik ve yavruları nasıllar? Hala aynı yerde odanın halısında mı?:26:
Yavrular wc ihtiyaçlarını nasıl gideriyorlar?:44:
Zahmet olmazsa yine foto çeker misiniz?

Evet canım hala aynı yerde
Halıya çarşaf serdim bende en sonunda
Sadece ben yanına gidip baktığımda biraz rahatlıyor, odada falan dolaşıyor, başka yere yatıyor.
Bana güveniyor sanırım yavrularına göz kulak olurum vs diye :)

Anneleri popolarını yalıyor ve onlarda yapıyor tuvaletlerini ama çok nadir :s
Bikaç kere yaptılar sadece temizledim bende.

Çekip geldim senin için :)

Ayy maşallah ya ne tatlilar:))) sürekli boyle koyun koyunalar herhalde:))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

şu yazdıklarını görmez olaydım
kusacam kız mahvetti bu yorum beni

bu arada minikler pek tatlı allah bağışlasın

Allah nazardan saklasın, siyahlar çok tatlııı )) Kara kedilere bayılıyorum ben =))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…