kedim doğum yapıyor!

Maşallahhh cok guzeller, kedileri sevmem ama bu dogum olayi cok mutluluk verici bisey. Saglikla buyurler insallah :)

10 yasinda felandim.van kedimiz vardi pamuk.gece gelmis benim yastigima lepiska gibi belime kadar olan saclarima dogurmus.sabah bi uyandik iiiikkk iiiikkk bi ses.ana!kipirdayamiyorum.
Annem kurtarmisti.4 tane torunumuz olmustu.hey gidi gunler....,

çok tatlılar maşallah onlara

çok tatlılar yaa masallahhh saglıcakla buyusunler ınsallah anne kedı nekdr yorgun görünüyorrr

Ay çok tatlılar ya maşaallah,çok duygulandım...Gözünüz aydın,sağlıcakla büyüsünler inşaallah

Hadi gozunaydin resim çok güzel dun geceden beri merak ediyordum yeni gördüm çok tatlilar ama kediden önce haliyi gördüm mahvolmuş onu silme sen silmek le cikmaz bide Shagy zaten direk yikamaya ver aslinda kedili eve Shagy hali pek kullanisli olmaz ki bütün killari ceker üzerine supurmeklede tam temizlenmezki

Maşallah, sağlıkla büyüsünler, Rabbim korusun hepsini
Çokkk tatlılar
Temizlik işini sonraya bırakın, yavruları asla siz taşımayın, özellikle ilk hafta asla eldivensiz taşımayın
Her kedi bir değil ama bazı anneler insan kokan yavruyu bir daha kabul etmeyebilir
Anneleri de çok güzel, Allah nazardan korusun, gözünüz aydın

canım renkleri biraz daha açılacak hiiçç merak etme ve bir kaçı tüylü olacak benden söylemesi

hep dert okuya okuya.. bu haber iyi geldiler.. maşallahçok tatlılar yaaa...

Gözünüzaydın, sağlıkla büyüsünler, çok şekerler maşallah.

Allah bağışlasın. Fotoğraftaki görüntünün hem duygusal hem de ayrı bir hoşluğu var.
Ben de kedileri çok severim, seveni de severim. Ne mutlu size...

Bir de merak ettiğim bir şey var. Yavrulara el sürünce yani insan eli değince o yavrulara bir daha bakmıyormuş, bu doğru mu? Yavruları da sevebiliyor musunuz?

Son düzenleme:
canım renkleri biraz daha açılacak hiiçç merak etme ve bir kaçı tüylü olacak benden söylemesi

Banada 2 tanesi tüylü gibi geldi
ama rengi konusunda şüpheliyim simsiyahlar :))

Tşk ederm :) açıkçası bende ondan korkuyorum.
Doğruluğu konusunda emin değilim ama yinede nolur nolmaz diye dokunmadım hiç :26:

İyi yapmışsınız. Allah muhafaza bırakır falan sonrası üzücü olur
Bir de mesela halıya doğurmuş ya sonra nasıl gittiler oradan acaba? Yani başka yere nasıl geçiyorlar?

oyyşşş annemmmm nasıl bir tatlılık, masumluk buuu
benim kedim Missie tam biz tanışınacagımız gün komşunun balkonuna dogurmuştu deyse bu eve getiricektim korkunca gelirdi karnını ovalardım heyy gidi günlerr
minicikleri eğlenceli sağlıklı bir şekilde büyütmeniz dileğiylee

Son düzenleme:
İyi yapmışsınız. Allah muhafaza bırakır falan sonrası üzücü olur
Bir de mesela halıya doğurmuş ya sonra nasıl gittiler oradan acaba? Yani başka yere nasıl geçiyorlar?

Ona sepet yaptım, beğenmedi.
Yatağın üstüne yer yaptım onuda beğenmedi.
En son halıya doğurmuş odamda, halada orda.
Gitmeye niyeti yok yani
Ama gidicek olursa yavrularını ağzıyla teker teker taşıyorlar :)

Aaa ne zor durum.
Doğurduğu güne ve yere bak
E naptın peki alıp götürebildin mi balkondan :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…