Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üşütmüş olabilir bir veteriner görürse daha iyi olurLütfen bilgisi olan yardımcı olsun kedim çok kusuyor nedennini bilmiyorum ne yapmalıyım yardımcı olun![]()
Öğrenciyim çok ücret aliyorlar ve çok yaramaz götürsemde durmaz götürebileceğim taşıma çantası yok ne yazık ki evde ne yapabilirimÜşütmüş olabilir bir veteriner görürse daha iyi olur
Mamadan dolayı da olabilir bir kutuya koyup götürmeyi dene uygun fiyatlı bir yer ya da üniversite veterinerleri bakıyor bazenÖğrenciyim çok ücret aliyorlar ve çok yaramaz götürsemde durmaz götürebileceğim taşıma çantası yok ne yazık ki evde ne yapabilirim![]()
teşkkür ederim çok küçük mamasını fazla verdim sanırım :/Mamadan dolayı da olabilir bir kutuya koyup götürmeyi dene uygun fiyatlı bir yer ya da üniversite veterinerleri bakıyor bazen
Evde yapabileğşn bişey yok maalesef . Üniversite hastaneleri ücretsiz bakıyor bi araştır iatersenÖğrenciyim çok ücret aliyorlar ve çok yaramaz götürsemde durmaz götürebileceğim taşıma çantası yok ne yazık ki evde ne yapabilirim![]()
O zaman ya yaş mama ya da toz karışımı veriyorsundur. Yaş mama ve diğer mama yaptığın su mutlaka oda sıcaklığında olmalı eğer ki soğuk verdiysen ondan üşütür. Bir de yere mermere yatırma şu dönemteşkkür ederim çok küçük mamasını fazla verdim sanırım :/
Öyle yapacağım internette süt tozu yavru kedilere verilir diyor doğru mu yoksa kendisini rahatsız eder mi ?O zaman ya yaş mama ya da toz karışımı veriyorsundur. Yaş mama ve diğer mama yaptığın su mutlaka oda sıcaklığında olmalı eğer ki soğuk verdiysen ondan üşütür. Bir de yere mermere yatırma şu dönem
Kedi sut tozu oluyor ondan verebilirsiniz. Bircok sebeple kusuyor olabilir:Öyle yapacağım internette süt tozu yavru kedilere verilir diyor doğru mu yoksa kendisini rahatsız eder mi ?
Haklisin canimmBildiģim pek bir site yok araştırırken bu siteyi gördüm sordum teşkkür ederim :)
Çok teşkkür ederim :)Kedi sut tozu oluyor ondan verebilirsiniz. Bircok sebeple kusuyor olabilir:
- yabanci bir cisim yutmustur, kakasini takip edin
- kendini cok yalamis ve cok tuy yutmustur, malt paste denen tuy yumagini diskiyla cikarabilecegi urunden vermeniz gerekir
- usutmustur, bakteri kaynakli kolit olmustur. Cok agirlasmadikca evde gozlemleyin. İshal de baslarsa reflor sase alin eczaneden, sulandirip enjektore cekip agizdan verin gunde 1 kez (igneyi de atmayi unutmayin tabi)
gecmis olsun![]()