Günaydın arkadaşlar mycat arkadaşımız sahiplendi allah razı olsun kedimi bugün alıcak çok mutluyum hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim şişkooanne sanada çok teşekkür ederim bu konuda beni ilk sen umutlandırdın çökmüştüm ama şimdi kızımın bir yuvası var çok mutluyum bütün gece uyumadım onu izledim kucamda uyudu saçlarımla oynadı yine beni işe giderken kapıdan geçirdi yine benim geliş saatimi beklemek üzere her zamanki yerine yattı bugün babam diyemiyorum onunla son saatleri artık mamasını çekinmeden yiyebilecek oyun oynarken onu kimse dövemicek sopayla kovalayamayamicak pet şişe sesi duyduğunda korkmicak artık erkek kardeşim tv de saman yolunda hikayeler izler müslüman mı bunlar der insanlara kendisi çok müslüman ya babama yaranabilmek için hep küçücük hayvanı kullandı baba bu evi kokutuyor, baba bunu şehzadebaşı camiisine atalım, baba bu azmış yanıma gelip duruyor camiiye götürelimde ordakiler bayram etsin, baba annem bunun yüzünden hasta olucak diye diye yarandın o pisliğe ama senin sonunda çok kötü olucak hep allaha şikayet ettim sabah annem ağlıyodu bir yandan seviniyor bir yandan ağlıyor en çok onu sevdim kedilerim arasında diyor bir yandanda kurtuldu onlardan artık yuvası var deyip gülüyordu kedimse sanki herşeyi anlıyor kadınlar kulübüne teşekkür ederim iyiki kurulmuş bu site hepinizin allah yardımcısı olsun