evet ya baktımda tüm kediler kısırlaştırıldıktan sonra kilo alıyo baya ama çok tatlı oluyolar yine,yirimÇokkk sevindiiimmm kediciğeeköpek için kısırlaştırma durumunu söyleyebilirim özellikle de dişiyse bazı kanser türlerini engeller ama sonrasında hormonlardan dolayı kilo alımı olur mamasına dikkat etmek lazım diye okmuştum ... Yani yine ksin bilgi veremedim yine bilenlere kaldı iş
evet ya baktımda tüm kediler kısırlaştırıldıktan sonra kilo alıyo baya ama çok tatlı oluyolar yine,yirim
kızlar merak etmeyin.durumu düne göre iyi gelişmeleri yazıcam ama dün bahçede bile zor gezen kedi bugün bi kedinin üsstüne atladıkedimi öldürtücek tip varmı bende bu arada veterinerler kapalıydı pazar ve bayram olması sebebiyle bi arkadastan yardım aldık diyebilirim.ama yinede nolur nolmaz diyerekten yarın götürücem veterinere ha unutuyodum kediyi tam iyileşince kısırlaştırmayı düşünüyoruz daha önce kışırlaştırmadık 7 aydan küçük diye ama şimdi 9 aylık felan oldu acaba kedisini kısırlaştıran varmı sonrasında bi değişiklik felan olan? bi yerde görmüştüm kısırlaştırdıktan sonra bazı sorunlar orataya çıkıyo diye korktum valla:18:
bu diğer aşkımmçok tatlı pisicik yaaaaa Hasta olan bu mu diğeri deyince...
bizim kediler erkek.veterinerle gidip konuşacağım bu konu hakkında bilgi için teşekkürlerHormon dengeleri değiştiği için asabileşebiliyorlar ve anestezi sonrası bazı huy değişiklikleri oluyor (özellikle uyanma aşamasında korkmaması ve çok sesli bir ortamda bulunmaması lazım )
Dişi kediler erkek kedilere oranla daha sorunsuz kısırlaştırılır.Anestezi ile yapılan kısırlaştırmalar kanser riskini azaltıyor.
Kuru mamalar ölçü ile verildiği için bu tür beslemede kedi zaten kilo almıyor.
çok iyi.ama kediyi bi daha dışarı asla çıkarmammm. zehirlenme değilde bu mahallede çok köpek var o gün 8-10 tane köpek bi kediye saldırmasınmı !? ay gidicem ama korkuyorum tabi, 8-10 köpek ve ben...zaten ben kedinin çığlığı ile pencereden baktım azıcık uzaktaydılar ilk anlamadım nolduğunu sonradan zaten çok geçti yanda balkondaki adamda dedi hatta kediyi ne hale getirdiler felan ay nasıl üzüldüm o kediye...benim suçum izliceğime gidip kovamaya çalışasam köpekleri ama o an 2 kat daha korktum köpeklerden
aslında tam bilmiyorum ama malesef büyük ihtimalle ölmüştür çünkü bi sure sonra kedinin sesini duymadım köpekler ise hala etrafındalardı..ah bi daha öyle bişey olursa (umarım olmaz) bu sefer izlemektense gidip bişeyler yapmaya calısırım dediğin gibi su felan kulanırımÖlmedi değil mi(( aklında bulunsun öyle bir durumda ayırmak için su kullan en etkili yöntemdir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?