Bence korkma.Selam kızlar. Nereye açacağım bilemedim konuyu. 6 haftalık hamileyim tup bebekle oldu. Az önce koltukta yatarken kedim üstüme atlayarak tepeye çıktı hafif bir agri oldu patisi geldiği için. Tabi endiselendim. Yastık koydum hemen gelirse tekrar diye. Geçen hafta keseyi gördük. Cuma kalp atışları için gideceğiz zaten doktora... Her şeye evhamlaniyor insan... Böyle ilk zamanlarda kedisi köpeği olup üstüne atlayan zıplayan oldu mu? Korkmaliyi miyim?
Çok gecmis olsun... Hep dikkat ediyorum onun hareketlerine normalde ama bu kez görmemişim bile yanıma geldiğini. Patisinin atladığı yer aciyor daha çok. Bir de karnımdan iğne yaptığım için oralar zaten hassas. Kanama vs olmadıktan sonra korkmamam gerekiyor sanırımBence korkma.
Ben kalp atışı duymaya giderken düştüm. 4-5 basamaklı bir merdiven vardı çıkmam gereken, maske ve açık saçla göremedim önümü. Tek dizimin üstüne düştüm. O kadar korktum ki yarım saat sonra doktordaydık duydum kalp atışlarını çok şükür
Karnimizdan rahme kadar 7 8 doku varmiş. O kadar korunaklı bir bolge aslinda. O yuzden bir sey olacağını sanmıyorum. Korkmayin bence.
Rahat olun hiçbir sey olmaz.eşim de öyle diyor hatta fazla bile buldu ama ister istemez düşündüm. İnternetten cok araştırdım ama hiçbir şey bulamadım direk bu konuyla ilgili.
Muhtemelen iğne yerlerinden dolayı acıyordur biraz 10 gün sonra iyice dayanılmaz olacak hazır ol.Çok gecmis olsun... Hep dikkat ediyorum onun hareketlerine normalde ama bu kez görmemişim bile yanıma geldiğini. Patisinin atladığı yer aciyor daha çok. Bir de karnımdan iğne yaptığım için oralar zaten hassas. Kanama vs olmadıktan sonra korkmamam gerekiyor sanırım
Doğrudur. :/ bakalım yaşayıp göreceğiz Allah izin verirse. YaaaaMuhtemelen iğne yerlerinden dolayı acıyordur biraz 10 gün sonra iyice dayanılmaz olacak hazır ol.
Korkma korkma. Ben kalçamı kapıya çarpmıştım da çok sert. Ne ağlamıştım rahmim çok sarsılmıştı. Onlar güvenli yerde demişti doktorum
İnşallah sagolun rahatladım birazRahat olun hiçbir sey olmaz.
Doğrudur. :/ bakalım yaşayıp göreceğiz Allah izin verirse. Yaaaadoktorunuz ne güzel söylemiş. Neyse bu akşam rahat uyuyabilecegim gibi duruyor teşekkür ederim
Kesinlikle. Ekstra pimpirikli oldum. Çevremi de geriyorum. Yarına daha iyi olurum muhtemelen. Bir de çok yeni olduğu için daha ve ufak... Korkuyorum her şeyden.Rica ederim, biz biraz zor bulduğumuz için sanırım çok daha pimpirikli oluyoruz.
Çok kendini dinleme, ağrın olur. Sancın olur bunlar çok normal. Tadını çıkarSağlıkla gelsin inşallah minik kuzu Stres yaptıkça hissediyorlar ve bu hepsinden daha zararlı.
Sert zıplayınca korktum. Ben biraz evhamli bir tipim ve ilk gebeliğim. Üzerine tup bebek olunca. Belki zamanla alışırım bu duruma. Daha yeni yeni anlıyorumHiç böyle birşey için düşüneceğim aklıma gelmedi açıkçası benimki günde 40 kere takla atar karnımda çıkar yatmaya çalışır vs ama bugüne kadar hiç acaba bişey oldu mu diye düşünmemiştim sizde meraklanmayın iyidir bebişiniz
Evet siz haklı olarak daha tedirginsiniz valla bizim bebiş maşallah 6. Haftamda düşük olabilir dediler tutundu bacak boyu kısa down ihtimali var dediler doktorun ölçüm hatası çıktı beyinde şuan kist var ama 26 da kaybolur diyor doktorlar bizimki inat gidiyor olumsuz oldukça bir azimle tutunuyor galiba bana o yüzden böyle minik şeylere takılmıyorumSert zıplayınca korktum. Ben biraz evhamli bir tipim ve ilk gebeliğim. Üzerine tup bebek olunca. Belki zamanla alışırım bu duruma. Daha yeni yeni anlıyorum
Endishelerinde haklisin ancak Merak etme canım benim 6 yaşındaki yaşındaki atlıyor üzerime. Sen sakin oldukça hersey daha yolunda gider.Selam kızlar. Nereye açacağım bilemedim konuyu. 6 haftalık hamileyim tup bebekle oldu. Az önce koltukta yatarken kedim üstüme atlayarak tepeye çıktı hafif bir agri oldu patisi geldiği için. Tabi endiselendim. Yastık koydum hemen gelirse tekrar diye. Geçen hafta keseyi gördük. Cuma kalp atışları için gideceğiz zaten doktora... Her şeye evhamlaniyor insan... Böyle ilk zamanlarda kedisi köpeği olup üstüne atlayan zıplayan oldu mu? Korkmaliyi miyim?
Haklısınız bunlar çerez kalıyor. Allah büyük dert vermesin. Çok gecmis olsun. Her şey güzel olacak ben inanıyorum sizin için deEvet siz haklı olarak daha tedirginsiniz valla bizim bebiş maşallah 6. Haftamda düşük olabilir dediler tutundu bacak boyu kısa down ihtimali var dediler doktorun ölçüm hatası çıktı beyinde şuan kist var ama 26 da kaybolur diyor doktorlar bizimki inat gidiyor olumsuz oldukça bir azimle tutunuyor galiba bana o yüzden böyle minik şeylere takılmıyorum
Doğru... O kadar benzer yorum okudum ki. Rabbim korur diyorumEndishelerinde haklisin ancak Merak etme canım benim 6 yaşındaki yaşındaki atlıyor üzerime. Sen sakin oldukça hersey daha yolunda gider.
Korkamayın birşey olmaz inşAllah ben çalışan bir gebeyim akşama kadar göbeğimi sağa sola çarpıyorum, en basiti doktor kontrollerinde bebeği istediği pozisyonda göremeyince baskı uyguluyor mesela birşey olacak olsa o kadar baskı uygulamazlar.Selam kızlar. Nereye açacağım bilemedim konuyu. 6 haftalık hamileyim tup bebekle oldu. Az önce koltukta yatarken kedim üstüme atlayarak tepeye çıktı hafif bir agri oldu patisi geldiği için. Tabi endiselendim. Yastık koydum hemen gelirse tekrar diye. Geçen hafta keseyi gördük. Cuma kalp atışları için gideceğiz zaten doktora... Her şeye evhamlaniyor insan... Böyle ilk zamanlarda kedisi köpeği olup üstüne atlayan zıplayan oldu mu? Korkmaliyi miyim?
Oldu hemde defalarca atladı benim kedim merak etmeyin dogacagı varsa hiç bişey olmaz öyle olsa kimsenin 2. Çocugu olmaz gibi geliyor çocuklar da karında bebek oldugunu anlamadıkları zaman ani hareketler yapabiliyor yengem de yegenim defalarca karnına hızlı şekilde oturdugu falan da olmuştu bişey olmadı çok şükür siz içinizi rahat tutun bebeginiz Allah a emanet o dogacaksa her zorlukta tutunur dogmaya nasibi yoksa zaten kimsenin elinden bişey gelmez inşallah kalp atışları duyulur sag salim de kucagınıza almak nasip olurSelam kızlar. Nereye açacağım bilemedim konuyu. 6 haftalık hamileyim tup bebekle oldu. Az önce koltukta yatarken kedim üstüme atlayarak tepeye çıktı hafif bir agri oldu patisi geldiği için. Tabi endiselendim. Yastık koydum hemen gelirse tekrar diye. Geçen hafta keseyi gördük. Cuma kalp atışları için gideceğiz zaten doktora... Her şeye evhamlaniyor insan... Böyle ilk zamanlarda kedisi köpeği olup üstüne atlayan zıplayan oldu mu? Korkmaliyi miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?