- 28 Haziran 2018
- 31
- 7
- 1
- Konu Sahibi damlayicik
-
5. kattan düşüp bir şey olmayan kediler duydum. belki düştüyse birisi veterinere götürmüştür yakın veterinerleri bi arasanız.
Ahh!! Canim çok geçmiş olsun , inşAllah bulunur..
Geçmiş olsun.
İlan verebilirseniz kayıp diye, belki biri bulmuştur kötü durumdaysa yardım olsun diye?
Biryerlere pısmış da olabilir. Umarım kötü durumda değildir. Veterinerleri aramayıda ihmal etmeyin.
Çok geçmiş olsun .
Kediler denildiği gibi her zaman 4 ayak üzerine düşmüyor maalesef .
İnşallah sizin kedınızdir ve korktugu için çıkmıyordur.
Sağlıklı ve sıhhatldıır. KEdiyi alır amaz veterınere götürün . Saat kaç olursa olsun . Bir kontrol etsınler
Çilingir çağırsanız ev sahibini arayıp bir sorsanız. Tamam der mi acaba? Akşama kadar kendinizi yemenizden iyidir.dairede değilse her yere ilan vericem
O banada oluyor geçen yok dedim kesin gitti atladı birşey oldu. Vestiyerden çıktı ev terliklerinin arasında kaybolmuşElinize bir mama alıp sallasanız dışarlarda ?
Benımkılerde bazen evın içinde kayboluyor. Tamm kesın evden kaçtı dıyorum .
Mamasını sallıyorum ve biyerlerde çıkıyorlar
Keşke konu sahibininde öyle olsa :/O banada oluyor geçen yok dedim kesin gitti atladı birşey oldu. Vestiyerden çıktı ev terliklerinin arasında kaybolmuşOrada uyumuş sızmış sıpa.
Annemin kedisi aynı şekilde kaybolmuştu.(Yanı biz öyle zannetmiştik) nasıl girdi nasıl etti bilmiyoruz ama 2 saatin sonunda başakın altından cıktı, herkes bazayı açmadığını söylüyor , nasıl oraya girdiği konusunda kimsenin fikri yok. Diyeceğim o ki evdeki her yeri didik didik arayın. Ya da o bahsettiğiniz evin camına yemek su koyma ihtimaliniz varsa koyun, belki gelir ??merhaba hanımlar. 4. katta yaşıyorum. dün akşam kedimizi bulamadık her yere baktık evi talan ettik yok. çıldırdık, ağlamaktan yüzümüz gözümüz şişti belki camdan bakarken düşmüştür diye indik aşağıya sokakları ara ara bulamadık. en alt kattaki daire boşalmış. camları da açıktı. sokak kedisi bir kediyi rahatsız ediyodu içeriye girmişti (kedi manyak zaten yoldan gelene geçene saldırıyor atlıyor köpek kovalıyor) ve kedi tıslaması miyavlaması geliyodu.acaba bizim kedi mi içeride sinen diye düşündük diğer kedinin dışarı çıkmasını sağladık camların sinekliklerini dışardan kapattık giremedi daha bizim kedimiz zannettiğimiz kedi de bir kaç kez ses verdi. 3 4 saat bekledik hava aydınlansın diye indik sineklikleri açtık ama ses vermedi o kadar bağırmaya. tüm sokakları girebileceği her yeri teker teker defalarca aradık yani sokakta olması çok düşük bir ihtimal. ve zannetmiyorum. kedisi daha önce camdan düşenler lütfen cevap verin. şimdi bu kedi aşağıya düşerken darbe almıştır, kedi çok rahatsız etti, içeriye ancak ev sahibi akşam gelince gireceğiz aç susuzdur mama attık ama yemedi hiç görmedik kediyi zaten sesi vardı sadece. bir yere sıkışmış da olabilir. sizce bir şey olmuş mudur allah korusun ölmüş olabilir mi ? akşama kadar zaman geçmiyor bir dakika uyumadım yüzüm gözüm şişti kendimi yiyorum bari kendimi hazırlarım veya umutlandırırım. şimdiden teşekkür ederim.
Çilingir çağırsanız ev sahibini arayıp bir sorsanız. Tamam der mi acaba? Akşama kadar kendinizi yemenizden iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?