kedim kayıp

Elinize bir mama alıp sallasanız dışarlarda ?
Benımkılerde bazen evın içinde kayboluyor. Tamm kesın evden kaçtı dıyorum .
Mamasını sallıyorum ve biyerlerde çıkıyorlar

bizim de evde kaybolunca öyle yapıyoruz ama dışarıda yapınca ses seda yok

kolumun girdiği her yere ben de giremem, parmaklık var çilingire de izin vermiyor

bana suç atmanız ne kadar mantıklı ? her zaman çıktığı uyumayı sevdiği yer, ben nereden bileyim düşeceğini

Evde kucuk cocuk varken camlari acik birakip bakmamak ne kadar sorumsuzluksa kediyi birakmakta o kadar sorumsuzluktur.
Tehlikeli birseyi surekli yapip " simdiye kadar birsey olmuyordu????" Demek bir savunma degil. Sonunda da olan olmus zaten.

Sinek, kuş, uçan bir tuy bile dikkatlerini cekip asagi dusmelerine sebep olabiliyor.Bu cok fazla yasanmis bisey.
Bir sineklik takmak zor birsey degildi.

Zaten uzgunsunuz, olan olmus bunlari elestirmem bir ise yaramayacak ama bundan sonra dikkat edin en azindan. Kedinizi bulursaniz.

benim kedim de 2. kattan ya atladı ya düştü. dediğiniz gibi her yeri aradık gece vakti ama bulamadık, aynı şekilde ağlamaktan yüzüm gözüm şişti. en son komşunun eşi geldi sizin kedi aşağıda dedi. benim şapşal boruların arkasına sıkışmış.

bazen hiç ses çıkarmıyorlar veya korktukları için sesleri çok az çıkıyor. siz ara ara çıkıp seslenin kuytu köşelere bakın

herkese neden bu kadar sert yorum yapıyorsunuz? illa cam pencere açıktı ordan düştü atladı kayboldu diye bişey yok. ben kedimi bahçeye çıkartıyorum orda bile kaşla göz arasında kaybedebiliyorum.

insanların sorunlarına sorun katmamanızı tavsiye ederim.

belli ki vicdan yoksunusunuz halimi görüp

cevap bile vermek istemiyorum kendisine olayı bilmeden kişiyi tanımadan yargılamak bu kadar kolay demek. vicdan yoksunu olunca insan sinirini üzgün insanlardan çıkarıp moral bozuyor işte. konuşsun dursun kendince.

Birsey yargilamiyorum. Yapilan sorumsuzluk bunu kabul etmek neden zor geliyor? Ne yaptiginizi bilin ki bi daha baska konularda uzulmeyin. Bu canlar siizin icin degerliyse bu kadar, ince dusunebilin biraz.

Vicdan yoksunu muyum vicdanli miyim bilmem. Benim de kedim var. Gidip acik biraktigim camdan duserse bunun tum suclusu olarak kendimi gorurum. Bjr sorgularim kendimi napiyorum...

Kedilerin camlara takılan sinekliği yırtabileceğini de biliyor olmalısınız o zaman. kim bile isteye yapar ki? sadece bu konu da değil bir çok konu da yaptığınız yorumlar çok sert. insanlar buraya derdi olduğu için yazıyor siz iyice yazdıklarınızla sinirlendirin diye değil. beni yanlış anlamanızı de istemem sadece çok dikkatimi çektiniz.

Metal sineklikler var digerlerine gore biraz daha pahali ama yaptirabilirsiniz. Delemiyorlar. Herkesi her konuda pişpişlamak zorunda degiliz. Gercekleri de yazmaliyiz.

Yeni evimizde sineklik yoktu yapilana kadar cam acmadim. Actiysamda tul perdeyi siper ettim aniden ziplarsa diye ve kedinin yanindan ayrilmadim. Ayrilacaksam cami kapatip oyle gittim baska bir odaya.

Kedim benim bariz ihmalim yuzunden zarar goruyorsa, benim kac saat agladigim veya gozumun ne boyutta sistiginin bir onemi yok. Oturur kendimi sorgularim ve bi daha evcil edinirken ya 10 kere dusunurum ya da almam. Herkes boyle dusunse daha iyi olur sanki. Her konu "olur oyle seyler" konusu olmuyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…