- 28 Haziran 2018
- 31
- 7
- 1
- Konu Sahibi damlayicik
-
Elinize bir mama alıp sallasanız dışarlarda ?
Benımkılerde bazen evın içinde kayboluyor. Tamm kesın evden kaçtı dıyorum .
Mamasını sallıyorum ve biyerlerde çıkıyorlar
Günaydın. Inşallah kendinizi sağlıklı bir şekilde bulursunuz..
Boyle birseyin olmasina izin vermeseydiniz keske.
Umarim iyidir ve guvenli biyerdedir.
Alt katta ne olduğunu gözümde canlandıramadım ama pencereden vs girme şansınız yok mu?
Yaş mama hazırlayın olmadı, ya da kaba mama koyup sallayın.
Bana da oradaki sizin kediniz gibi geldi
Ben anlamadım
Cam açık
Sinekliği de dışarıdan kapatılabiliyor yani yetişilebiliyor
Boş olduğunu da biliyorsunuz dairenin
Camdan girilmiyor mu daireye
Yani umarım iyidir hayvancağız
En iyi öneriyi de arkadaş yapmış madem ev sahibiyle konuştunuz Rızasını alıp çilingir çağırın
Oof.. İçim bi tuhaf oldu..
bana suç atmanız ne kadar mantıklı ? her zaman çıktığı uyumayı sevdiği yer, ben nereden bileyim düşeceğini
Evde kucuk cocuk varken camlari acik birakip bakmamak ne kadar sorumsuzluksa kediyi birakmakta o kadar sorumsuzluktur.
Tehlikeli birseyi surekli yapip " simdiye kadar birsey olmuyordu????" Demek bir savunma degil. Sonunda da olan olmus zaten.
Sinek, kuş, uçan bir tuy bile dikkatlerini cekip asagi dusmelerine sebep olabiliyor.Bu cok fazla yasanmis bisey.
Bir sineklik takmak zor birsey degildi.
Zaten uzgunsunuz, olan olmus bunlari elestirmem bir ise yaramayacak ama bundan sonra dikkat edin en azindan. Kedinizi bulursaniz.
Evde kucuk cocuk varken camlari acik birakip bakmamak ne kadar sorumsuzluksa kediyi birakmakta o kadar sorumsuzluktur.
Tehlikeli birseyi surekli yapip " simdiye kadar birsey olmuyordu????" Demek bir savunma degil. Sonunda da olan olmus zaten.
Sinek, kuş, uçan bir tuy bile dikkatlerini cekip asagi dusmelerine sebep olabiliyor.Bu cok fazla yasanmis bisey.
Bir sineklik takmak zor birsey degildi.
Zaten uzgunsunuz, olan olmus bunlari elestirmem bir ise yaramayacak ama bundan sonra dikkat edin en azindan. Kedinizi bulursaniz.
herkese neden bu kadar sert yorum yapıyorsunuz? illa cam pencere açıktı ordan düştü atladı kayboldu diye bişey yok. ben kedimi bahçeye çıkartıyorum orda bile kaşla göz arasında kaybedebiliyorum.
insanların sorunlarına sorun katmamanızı tavsiye ederim.
Birsey yargilamiyorum. Yapilan sorumsuzluk bunu kabul etmek neden zor geliyor? Ne yaptiginizi bilin ki bi daha baska konularda uzulmeyin. Bu canlar siizin icin degerliyse bu kadar, ince dusunebilin biraz.
Vicdan yoksunu muyum vicdanli miyim bilmem. Benim de kedim var. Gidip acik biraktigim camdan duserse bunun tum suclusu olarak kendimi gorurum. Bjr sorgularim kendimi napiyorum...
Kedilerin camlara takılan sinekliği yırtabileceğini de biliyor olmalısınız o zaman. kim bile isteye yapar ki? sadece bu konu da değil bir çok konu da yaptığınız yorumlar çok sert. insanlar buraya derdi olduğu için yazıyor siz iyice yazdıklarınızla sinirlendirin diye değil. beni yanlış anlamanızı de istemem sadece çok dikkatimi çektiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?