Kedim kusuyor !

peko02

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2019
12
6
6
35
Merhaba kedim 3 aylık. Proplan mama kullaniyorum severek yiyor ama 2 gunde bir yada gün aşırı kusuyor. Bazen çok enerjik hic kusmuyor bazen çok halsiz ve kusuyor. Mamadan kaynakli mi bilmiyorum. İştahı falan çok iyi. Tüylerden mi kusuyor bilmiyorum ama kustuğunda hep mamasını kusuyor. Mesela dün hiç kusmadı ve çok harekeyliydi. Ama bugün kustu ve çok halsizdi hep uyudu oynamadı. Ateş ishal falan yok. Tuvaleti normal. Bazen yaş mamada veriyorum. Neden böyle oluyor?

Benim kedimde kusar 1 buçuk yaşında bazen kediler doydugunu bilmez aç gibi davranır o yüzden çok yemekten kusar bazen de kendilerini yaladıkları için kusarlar bazen de böcek yediklerinde kusar ev kedilerin kusmaları bi hastalık degil rahat olun yani

Benim kedimde kusar 1 buçuk yaşında bazen kediler doydugunu bilmez aç gibi davranır o yüzden çok yemekten kusar bazen de kendilerini yaladıkları için kusarlar bazen de böcek yediklerinde kusar ev kedilerin kusmaları bi hastalık degil rahat olun yani
Ama bu kusmaya halsizlikte eşlik ediyor

Hic bir fikrim yok evde hayvan beslemedim hic ustelikde korkuyorum kedilerden ve kopeklerden.😀ama bebek gibi atesleniyor halsiz kusuyor felan yazmissiniz cok sevimli geldi.😃

2 yaşında kedim var hiç kustuğunu bilmem.
Veterinere danışın iyisi mi siz.
Bir-iki olması normaldir ama sıklıkla oluyorsa ve halsizlik vs varsa demek ki başka bir sorun var ya da bir şey tetikliyordur gibime geldi.

Benim kedimdw kusuyodu hergun hergun mitonun renkli mamasi yapmis meger degistirdik renkli kullanmiyoruz artik duzeldi ama yinede bir veterinere gostermekte fayda var

Merhaba kedim 3 aylık. Proplan mama kullaniyorum severek yiyor ama 2 gunde bir yada gün aşırı kusuyor. Bazen çok enerjik hic kusmuyor bazen çok halsiz ve kusuyor. Mamadan kaynakli mi bilmiyorum. İştahı falan çok iyi. Tüylerden mi kusuyor bilmiyorum ama kustuğunda hep mamasını kusuyor. Mesela dün hiç kusmadı ve çok harekeyliydi. Ama bugün kustu ve çok halsizdi hep uyudu oynamadı. Ateş ishal falan yok. Tuvaleti normal. Bazen yaş mamada veriyorum. Neden böyle oluyor?

İç parazit olabilir. Sindirim sistemi hassas olabilir. Birçok şey olabilir. Mutlaka bi veterinere gösterin çünkü yavru kedilerde problem çok olur ve erken teşhis hayat kurtarır.

Mutlaka veterinere danışın. Kedim senede 1 ya da 2 defa kusar o da tüy kusar. Mamadan olduğunu sanmıyorum sizin problemin, hekim görmeli..

Benim kedilerimden biri 9 aylik ve arada kusuyordu sonra takip ettim ne zaman ödül maması olan çubuk şeklindeki bi mamayı fazla yese kusuyor... takip edin büyük ihtimalle mama ya da veriyorsaniz ödül mamasından olabilir.

Bu kadar sık kusup halsizlik yapması hastalık belirtisi olabilir. Mutlaka veterinere götürün içiniz rahat etsin.

Bizim kedimizde sizinki gibi sürekli kusuyordu. Kaç defa doktora gitti farkedemediler. Meğer kalp hastasıymış ilaçlarını kullanıyor şu an. Geçen aydan beri ssdece 3 defa kustu. Lütfen doktora gidin kalbine ekokardiyografi ile baksınlar.

kedim reflexin ödül maması fazla gelince kustu büyük ihtimal sizin kediyede mama yaramıyor.bu kadar sık kusuyorsa bir veterinere götürün.ben artık ödül vermiyorum.sadece haftada bir yaş mama.

Ev kedilerinin kusması bir hastalık değil rahat olun ne demek.Bırcok hastalığın habercisi olabilir.Insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen.
P peko02 mutlaka en kısa zamanda veteriner kliniğine götürün.çok geçmiş olsun.

merhabalar , kedınız hala kusuyor mu ? benımde kedım puno bu ara cok fazla kusmaya başladı . Malt verdım ama sevmıyor , çimen tabletlerı onerdıler ama denemedım , sız bır ürün kullandınız mı kendi kendine mi gecti ? cok tesekkurler

Fip olabilir. Veteriner e götürdünüz mü?

Back
X