Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3.5 aylık smokinli kedim kuru mama yemiyor. 3 çeşit aldım hiçbirini beğenmedi. Evde kuru ekmeğe şehriye çorbasına domatese saldırıyor. Ruh hastası gibi davranıyor. Napcam bi tavsiyesi olan var mı? Nasıl alışacak kuru mamaya (
Bazi mamalar saman gibi. Goruyorum millet yola dokuyor sokak kedileri bile yemiyor doğru durust. Market mamalari cok dandik bilmiyorum ne kullaniyorsunuz ama kaliteli bile olsa bazen de damak tadina uymayabilir.
Farkli kuru mama markalari denemeye devam edin ama buyuk paketler almayin. Bazi petshoplar acik mama satiyor normalde önermem ama dogru durust paketliyor bazilari bu deneme surecinde butcenize zor gelmesin diye onlardan azar azar alıp deneyebilirsiniz farkli markalari.
bir önceki kedim ne yapsam da alışmadı kuru mamaya aç kalsa dahi ölmeyecek kadar yerdi. şapşal şey yeşil mercimek yemeğine bayılırdı mesela ben alıştıramadım maalesef. şuan ki kızım yiyor ama sevmediği marka olursa ölse yemez aç kalır yine yemez. kediler çok değişikler hepsinin değişik zevkleri var
3.5 aylık smokinli kedim kuru mama yemiyor. 3 çeşit aldım hiçbirini beğenmedi. Evde kuru ekmeğe şehriye çorbasına domatese saldırıyor. Ruh hastası gibi davranıyor. Napcam bi tavsiyesi olan var mı? Nasıl alışacak kuru mamaya (
Benimki de her mamayı yemiyor. Çok az yerdi. Sonra hills marka aldık onu çok fazla beğendi şimdi gidip gelip yiyor sürekli tontili. Belki seninkide sever deneyebilirsin :)
Babam dükkanda nerdeyse 3 yıldır bir kedi bakıyor. Bir sürü kuru mama aldık yemedi en son bi markanınkini sevdi yemeye başladı. Eminim sevdiği bir marka bulacaksınızdır. Bu arada mamadan mamaya geçerken yavaş yavaş geçmeniz gerek sanırım biliyorsunuzdur. Birde yaş mamayla kuru mamayı karıştırarak verebilirsiniz zamanla yaş mamayı azaltıp kuru mamayı arttırın bir şekilde alışır diye düşünüyorum kediler özellikle proplan çok seviyor ama ben nd öneriyorum durumunuz müsaitse