Kedim meme emer gibi karnını emiyor :)

Slania

♪♫
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010
5.765
281
373
Arkadaşlar 3 aylık bir kedim var, çok küçükken bulmuştum. İlk geldiğinden beri karnının yumuşak kısmını annesinin memesini emer gibi emiyor, öyle uyuyor kalıyor. Uzun zamandır böyle, ilk defa görüyorum böylesini. Kıyamam ya üzülüyorum böyle, gidip anne bulasım geliyor ona. Ne zaman bırakır ki? :26:

Canım yeterli doyuyor degılmı. Kurumama (ıslatılarak)yiyebilir artık kendini kurtarmış sayılır yaş ıtıbarıyla anneye muhtac degıl suan ama ıc gudusel olarak yapıyor olabılır.Annesiz yavrular genelde sahıbının parmak aralarını kulaklarını emmeye calısırlar 4 aydan sonra kaybolur bu durum.Erişkin olsa psıkolojık denebılırdı belkı ama daha bebe dogal kanımca yapması

canım kediler iç güdüsel olarak aynı annesi emer gibi patileriyle yoğurma ve emme yaparlar..ve bunun küçük olması ile ilgisi yok..benim kedim 8 yaşında aklına geldikçe hala minderiyle yoğurma ve emme hareketi yapar...bazen aynen benim göbeğimdede yapar ama tırnakları batırdığı için ben durduruyorum..

yani bu konuyla ilgili canını sıkma doğası gereğidir..ve yaşla da ilgisi yoktur..

sevgiler..

Benim kedim 9 aylık benimki de meme emer gibi kıyafetimi emiyor artık yaka kol ne bulursa bi uyanıyorum yakam ıslak bizimki mırmır boynuma yapışmış. Kendisini halen bebek beni de annesi sanıyor

Teşekkürler yorumlarınız için.

Kediler yavruyken bir anda anneden ayrılınca böyle davranışlarda bulunabiliyorlarmış. Ben kedimi çok küçükken bulmuştum, memeden kesildiği için böyle yapıyordu demek ki. Kuzum kocaman oldu hala kıvrılıp kendi karnını emiyordu. Bir arkadaşımın kedisi de üzerine çıkıp, sahibinin karnını patileriyle bir güzel yoğurup kıyafetini emerdi, mutluluktan mırıl mırıl mırlardı.

Evet, benim de yumuşak bir battaniyem var, aynı hareketi onun üzerine gidince yapıyor. Yıllardır yapıyor bunu, sanırım emme hareketi kedilerin asla unutmadığı bir şey. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…