kedim neden gittin..

DenizYildizi

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2008
633
32
643
merhaba çok sevdiğim 11 aylık kedim yemeden içmeden kesildi 2 gün boyunca kustu ve sonunda kaybettim bu acı nasıl geçicek bilmiyorum paylaşmak istedim öldüğüne inanamıyorum çok kötüyüym:2:

ben basit bbir üşütme sandım götürdüm antibiotik iğne yaptı yarın tekrar getir dedi ama akşamına öldü malesef:(sonra kedi gençlik hastalığı diye bşy duydum belirtiler uyuyor çokmu geç kaldım tedavi olurmuydu hep bu sorular beynimde.:25:

Son düzenleme:
merhaba çok sevdiğim 11 aylık kedim yemeden içmeden kesildi 2 gün boyunca kustu ve sonunda kaybettim bu acı nasıl geçicek bilmiyorum paylaşmak istedim öldüğüne inanamıyorum çok kötüyüym:2:

çok üzücü bir olay , bende evimde 5 yılı geçkindir kedi besliyorum. o benim kızım ya bereber yatıyoruz falan yoklukları çok acı verici

üzüntünü anlayabılıyorum. malesef zamanında cok başıma geldı. artık o yuzden acılarına dayanamadığım ıçın hayvan beslemıyorum. çok uzucu hayvan sevmeyen bılemez ALLAH sabır versın oda bır evlattı senın ıçın

Gozumden yaş geldi okuyuncaa..2 tane 2 yaslarında kedilerimi kaybettim.Ağlamaktan hasta oldum..Cok buyuk bi aci.kimse anlamazda.Dalga gecende cok oldu, alt tarafi bi kedi diyende.. Vakit kaybetmeden bı tane daha kedi aldım. Bi can kurtarayım dedim.Herkese teker teker kedi sewdirdim.Simdi bende,annemin evinde ve esimin ailesinde birer tane kedimiz var.Baska kedi alınca bi nebze olsun o acı diniyo.Hep dua ederim çok param olsun ve barınak gbi bi yer açayım diye...Sizde oyle yapın.İnaninki bi can kurtardıgnz icin rahatlıyorsunuz.Basınız sagolsunn.Bu acıyı cok iyi bilirim.

Gozumden yaş geldi okuyuncaa..2 tane 2 yaslarında kedilerimi kaybettim.Ağlamaktan hasta oldum..Cok buyuk bi aci.kimse anlamazda.Dalga gecende cok oldu, alt tarafi bi kedi diyende.. Vakit kaybetmeden bı tane daha kedi aldım. Bi can kurtarayım dedim.Herkese teker teker kedi sewdirdim.Simdi bende,annemin evinde ve esimin ailesinde birer tane kedimiz var.Baska kedi alınca bi nebze olsun o acı diniyo.Hep dua ederim çok param olsun ve barınak gbi bi yer açayım diye...Sizde oyle yapın.İnaninki bi can kurtardıgnz icin rahatlıyorsunuz.Basınız sagolsunn.Bu acıyı cok iyi bilirim.

Hepimizin başı sağolsun

Dalga geçenler kısmı çok içime dokundu, insanı öyle incitiyorlar ki, onlara cevabım budur ;

http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...icinden/400024-giden-gitti-kalana-olacak.html

Ölüme dayanmak çok zor, tarifi yok,tesellisi yok...

yaaa çok geçmiş olsun tatlım ya kedi hastasıyım ben de cidden çok üzüldüm:43::43::43:

Hepimizin başı sağolsun

Dalga geçenler kısmı çok içime dokundu, insanı öyle incitiyorlar ki, onlara cevabım budur ;

http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...icinden/400024-giden-gitti-kalana-olacak.html

Ölüme dayanmak çok zor, tarifi yok,tesellisi yok...

çok zor çok aynı şeyleri yaşıyorum siizinle yaşamayan bilemez allah bizlere sabır versin $385764_10150803850967860_1431684628_n.webp oğlumun ilk geldiği zaman:((

kıyamam ben ona nasıl üzüldüm nasıl :14: canım benim minicikmiş, inşallah çabuk toparlarsın kendini canım. benim de kedime araba çarpmıştı aklıma o geldi birden. nasıl dalga geçilir yahu minicik bir can o.

kıyamam ben ona nasıl üzüldüm nasıl :14: canım benim minicikmiş, inşallah çabuk toparlarsın kendini canım. benim de kedime araba çarpmıştı aklıma o geldi birden. nasıl dalga geçilir yahu minicik bir can o.

1 yaşına gircekti olmadı erken veda etti yeniden al diyorlar ama sanmıyorum unutmam:(

Basin sagolsun canim cok uzuldum :(
benimde kedime araba carpmisti evin onunde onu yoldan kaldirdim daha sicacikti basini kaldirmaya calistim tutamiyodu... Basindan darbe almis :(
sonra kaskati kesildi çirkinim :(
onun o hali oyunlari uzun sure aklimdan cikmadi... Gercekten cok zor evde bi bosluk... :(
:( :(

Bilirim o acıyı...

Canım, gençlik hastalığıysa eğer, yanılmıyorsam bu hastalığın tedavisi yok, ölümcül bir hastalık ne yazık ki...

çok üzüldüm canım başın sağolsun:14::14:.insanlar kendileri hayvan sahibi olmadan bunun ne demek olduğunu anlamıyorlar.aslında bir evcil hayvanınız olduğunda o da aileden biri oluyor adeta çocuğunuz gibi oluyor çok bağlanıyorsunuz.böyle olacağı varmış deyip kendinizi suçlamayın.

biliyorum . çok kötüdür.ilk kedimi bende kaybettim. aylarca ağladım. gece yatardım ağlardım ağlamaktan nefes alamazdım. o derece kötüydüm..
çok zordur. sonra yeni bir kedim oldu. ama onun acısı hiç geçmedi. aklıma geldikçe bıçak saplanır kalbime.
başınız sağolsun..

Oyy yavrum benim çok sevimliymiş, çok üzücü. Hayvan beslemeyen gerçekten anlayamaz,bir süre sonra nasıl ailenin bir parçası olduklarını, sevgilerini nasıl belli ettiklerini. Umursamayın o yüzden sizi anlamayan insanları.

Ben de kedimi kapalı tutuyordum birkaç saattir odasında, etrafı toparlıcam arkamda dolanmasın diye, dayanamadım hemen içeri aldım yazdıklarınızı okuyunca .

bende bebeklerimi kaybettim hemde 3tane 2si düşük 1 i hele yaktı geçti doğumda kaybettim

hala yasayan bir ölüyüm

kendime derdimi azaltır beni oyalar diye bir köpek almak istiyordum ki
sizin acılarınızı okudukca
bunlar okudukca birde o derdi almayayım üstüme dedim

Back
X