- 20 Ocak 2008
- 633
- 32
- 643
- Konu Sahibi DenizYildizi
merhaba çok sevdiğim 11 aylık kedim yemeden içmeden kesildi 2 gün boyunca kustu ve sonunda kaybettim bu acı nasıl geçicek bilmiyorum paylaşmak istedim öldüğüne inanamıyorum çok kötüyüym:2:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba çok sevdiğim 11 aylık kedim yemeden içmeden kesildi 2 gün boyunca kustu ve sonunda kaybettim bu acı nasıl geçicek bilmiyorum paylaşmak istedim öldüğüne inanamıyorum çok kötüyüym:2:
çok üzücü bir olay , bende evimde 5 yılı geçkindir kedi besliyorum. o benim kızım ya bereber yatıyoruz falan yoklukları çok acı verici
Gozumden yaş geldi okuyuncaa..2 tane 2 yaslarında kedilerimi kaybettim.Ağlamaktan hasta oldum..Cok buyuk bi aci.kimse anlamazda.Dalga gecende cok oldu, alt tarafi bi kedi diyende.. Vakit kaybetmeden bı tane daha kedi aldım. Bi can kurtarayım dedim.Herkese teker teker kedi sewdirdim.Simdi bende,annemin evinde ve esimin ailesinde birer tane kedimiz var.Baska kedi alınca bi nebze olsun o acı diniyo.Hep dua ederim çok param olsun ve barınak gbi bi yer açayım diye...Sizde oyle yapın.İnaninki bi can kurtardıgnz icin rahatlıyorsunuz.Basınız sagolsunn.Bu acıyı cok iyi bilirim.
Hepimizin başı sağolsun
Dalga geçenler kısmı çok içime dokundu, insanı öyle incitiyorlar ki, onlara cevabım budur ;
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...icinden/400024-giden-gitti-kalana-olacak.html
Ölüme dayanmak çok zor, tarifi yok,tesellisi yok...
kıyamam ben ona nasıl üzüldüm nasılcanım benim minicikmiş, inşallah çabuk toparlarsın kendini canım. benim de kedime araba çarpmıştı aklıma o geldi birden. nasıl dalga geçilir yahu minicik bir can o.
çok zor çok aynı şeyleri yaşıyorum siizinle yaşamayan bilemez allah bizlere sabır versinEki Görüntüle 639556 oğlumun ilk geldiği zaman(