- 1 Kasım 2013
- 1.942
- 1.520
- 133
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baksaniza oğluma![]()
ben kızıyorum ya başkasının terliğine kafasını sokuyor dana artık dikkat ediyorum kapıyı açıp kaparken evde de ayakkabı gördü mü üstüne yatıyor.
Yaa çok tatlı. İnşaallah geri döner. İnan gözlerim doldu..Baksaniza oğluma![]()
evimizde misafir ettiğimiz bir kedi var,altı aydır yuva arıyordu yeni buldu,domates için diğer kedilerle kavga ediyor. işin tuhaf tarafı diğerleri domates yemiyor bile haha ama kendisi domatesi alıp kaçıyor hırlayarak
Bizim köpeğimiz vardı 2 sene baktıkcanınızı sıkmak gibi olmasın ama vefat edecek kedi yuvasını terk edermiş.
Bizim sokakta serserilik yapan, dibimizden ayrılmayan yaşlı bir kedimiz vardı. Bir gitti bir daha gelmedi düşün yani.Bu sokakta keyfince dolanan kediydi
domates,ekmek,krep,zeytin ne bulursa yiyorYiyor mu bariÇok tatlıymış şapşik
![]()
Yok goremedim o mesajıeceezgi cevap verdiniz mi
wonderwoman97 nin sorusuna bilmiyorum ama nolur kediniz dönünce kısırlaştırın onu ve başka kedileri almayın çiftleştirmek için, onlara da yazık.
onu da söyleyeyim buradan kısırlaştırmak kötü bir şey değildir hayvanlarda insanlar gibi anne olmak ister gibi düşünmeyin aksine kistlere karşı korur hayvanınızı ayrıca evden kaçmaz,işaret bırakmak için çiş yapmaz ve daha sakin olur.sokaklar kendine bakamayan ve ölen yavrularla dolu dört beş yavru eksik kalsın daha iyi.ki senede iki üç kez kızgınlığa giriyor kediler dikkat edelim lütfeneceezgi cevap verdiniz mi
wonderwoman97 nin sorusuna bilmiyorum ama nolur kediniz dönünce kısırlaştırın onu ve başka kedileri almayın çiftleştirmek için, onlara da yazık.
domates,ekmek,krep,zeytin ne bulursa yiyor![]()
Ya benim kız tatlı şeyleri ve hamur işini seviyor, büyük oğlan gurme sadece jambon, tavuk ve et yiyor, üçüncü ne bulursa gömer, en sonuncu da öyle. Dondurma, cips, nutella da versek gayet gömecekler yaniAtom salatayı da çok seviyorlar çok tuhaflar ya
![]()
bazen kahve telvesi yaşarken yakalıyorum ne kadar engellemek istesem de türk kahvesi seviyor bizimki.lahana turşusu yiyen var,antep fıstığı patlamış mısır kavun falan da yiyorlar.yakın da dile gelip "çekil şurdan insan biraz da benim istediğim diziyi izleyelim" diyecekler diye korkuyorum açıkçasıYa benim kız tatlı şeyleri ve hamur işini seviyor, büyük oğlan gurme sadece jambon, tavuk ve et yiyor, üçüncü ne bulursa gömer, en sonuncu da öyle. Dondurma, cips, nutella da versek gayet gömecekler yaniAtom salatayı da çok seviyorlar çok tuhaflar ya
![]()
tavuk pek sağlıklı değilmiş ama burdan söylemiş olayım benim oğlan mantar oldu tavuk ve kızgınlık stresinden dolayı. mantarı geçer geçmez kısırlaştırdıkYa benim kız tatlı şeyleri ve hamur işini seviyor, büyük oğlan gurme sadece jambon, tavuk ve et yiyor, üçüncü ne bulursa gömer, en sonuncu da öyle. Dondurma, cips, nutella da versek gayet gömecekler yaniAtom salatayı da çok seviyorlar çok tuhaflar ya
![]()
bazen kahve telvesi yaşarken yakalıyorum ne kadar engellemek istesem de türk kahvesi seviyor bizimki.lahana turşusu yiyen var,antep fıstığı patlamış mısır kavun falan da yiyorlar.yakın da dile gelip "çekil şurdan insan biraz da benim istediğim diziyi izleyelim" diyecekler diye korkuyorum açıkçası![]()
Benimkilerin dişi olanı da ayranı çok seviyor. Yoğurt yemez ama asla. Tuzlu olduğu için zararlı diye düşünüp vermiyorum ama yoğurttan kendim yapınca yine içmiyor o ayranı. Çok da tatlı oluyor mızıldanmaları insan kıyamıyor.
ekrandaki insanları yakalamaya çalışıyorlar yaHahaha zibidiler yaaTv izliyorlar zaten. Özellikle maç varsa ekranda o topla birlikte koşuyor sanki yakalayacak
![]()
o kadar sakındı kı bızım oğlumuz alnatamamonu da söyleyeyim buradan kısırlaştırmak kötü bir şey değildir hayvanlarda insanlar gibi anne olmak ister gibi düşünmeyin aksine kistlere karşı korur hayvanınızı ayrıca evden kaçmaz,işaret bırakmak için çiş yapmaz ve daha sakin olur.sokaklar kendine bakamayan ve ölen yavrularla dolu dört beş yavru eksik kalsın daha iyi.ki senede iki üç kez kızgınlığa giriyor kediler dikkat edelim lütfen![]()