• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedim oğlum kayboldu:((

canınızı sıkmak gibi olmasın ama vefat edecek kedi yuvasını terk edermiş.

Bizim sokakta serserilik yapan, dibimizden ayrılmayan yaşlı bir kedimiz vardı. Bir gitti bir daha gelmedi düşün yani.Bu sokakta keyfince dolanan kediydi

ben kızıyorum ya başkasının terliğine kafasını sokuyor dana artık dikkat ediyorum kapıyı açıp kaparken evde de ayakkabı gördü mü üstüne yatıyor.

Babası gidiyor peşinden kızma babası diyorum eşime bizim sıpa da bakıyor eşimin yüzüne kızıcak mı diye masum masum. Normalde kaçma huyları hiç yok ama bu büyük oyun yapıyor bazen.

evimizde misafir ettiğimiz bir kedi var,altı aydır yuva arıyordu yeni buldu,domates için diğer kedilerle kavga ediyor. işin tuhaf tarafı diğerleri domates yemiyor bile haha ama kendisi domatesi alıp kaçıyor hırlayarak

Yiyor mu bari :D Çok tatlıymış şapşik :D

eceezgi eceezgi cevap verdiniz mi wonderwoman97 wonderwoman97 nin sorusuna bilmiyorum ama nolur kediniz dönünce kısırlaştırın onu ve başka kedileri almayın çiftleştirmek için, onlara da yazık.

canınızı sıkmak gibi olmasın ama vefat edecek kedi yuvasını terk edermiş.

Bizim sokakta serserilik yapan, dibimizden ayrılmayan yaşlı bir kedimiz vardı. Bir gitti bir daha gelmedi düşün yani.Bu sokakta keyfince dolanan kediydi
Bizim köpeğimiz vardı 2 sene baktık
Bi gece cok huysuzlandı ortalıgı yıktı
Snr 15 gün kayboldu
Günlerce aradık ve ölüsünü bulduk:(
Hasta da değildi ki pisimiz :(

eceezgi eceezgi cevap verdiniz mi wonderwoman97 wonderwoman97 nin sorusuna bilmiyorum ama nolur kediniz dönünce kısırlaştırın onu ve başka kedileri almayın çiftleştirmek için, onlara da yazık.
onu da söyleyeyim buradan kısırlaştırmak kötü bir şey değildir hayvanlarda insanlar gibi anne olmak ister gibi düşünmeyin aksine kistlere karşı korur hayvanınızı ayrıca evden kaçmaz,işaret bırakmak için çiş yapmaz ve daha sakin olur.sokaklar kendine bakamayan ve ölen yavrularla dolu dört beş yavru eksik kalsın daha iyi.ki senede iki üç kez kızgınlığa giriyor kediler dikkat edelim lütfen :(

benim oğlancıkım da bazen gidip 3 gün sonra geliyor, evim giriş kat, salıyorum camdan, genelde gezip dolaşıp 2 saate dönüyor, ilk sefer çok korkmuştum sokaklara ilanlar asmıştım, ama şimdi alıştım. gelir inşallah oğlunuz.

domates,ekmek,krep,zeytin ne bulursa yiyor :KK45:

Ya benim kız tatlı şeyleri ve hamur işini seviyor, büyük oğlan gurme sadece jambon, tavuk ve et yiyor, üçüncü ne bulursa gömer, en sonuncu da öyle. Dondurma, cips, nutella da versek gayet gömecekler yani :D Atom salatayı da çok seviyorlar çok tuhaflar ya :P

Ya benim kız tatlı şeyleri ve hamur işini seviyor, büyük oğlan gurme sadece jambon, tavuk ve et yiyor, üçüncü ne bulursa gömer, en sonuncu da öyle. Dondurma, cips, nutella da versek gayet gömecekler yani :KK70: Atom salatayı da çok seviyorlar çok tuhaflar ya :p

Benimkilerin dişi olanı da ayranı çok seviyor. Yoğurt yemez ama asla. Tuzlu olduğu için zararlı diye düşünüp vermiyorum ama yoğurttan kendim yapınca yine içmiyor o ayranı. Çok da tatlı oluyor mızıldanmaları insan kıyamıyor.

Ya benim kız tatlı şeyleri ve hamur işini seviyor, büyük oğlan gurme sadece jambon, tavuk ve et yiyor, üçüncü ne bulursa gömer, en sonuncu da öyle. Dondurma, cips, nutella da versek gayet gömecekler yani :KK70: Atom salatayı da çok seviyorlar çok tuhaflar ya :p
bazen kahve telvesi yaşarken yakalıyorum ne kadar engellemek istesem de türk kahvesi seviyor bizimki.lahana turşusu yiyen var,antep fıstığı patlamış mısır kavun falan da yiyorlar.yakın da dile gelip "çekil şurdan insan biraz da benim istediğim diziyi izleyelim" diyecekler diye korkuyorum açıkçası :olamaz:

İnşallah bulursunuz çok üzüldüm :KK43: Sakin olun kediler 1 hafta 10 gün sonra da gelebiliyorlar bir yere takılı kalmış olabilir çok bilirim tek bir kedinin peşine bizim kediler günlerce takılırdı :KK51:

tavuk pek sağlıklı değilmiş ama burdan söylemiş olayım benim oğlan mantar oldu tavuk ve kızgınlık stresinden dolayı. mantarı geçer geçmez kısırlaştırdık

bazen kahve telvesi yaşarken yakalıyorum ne kadar engellemek istesem de türk kahvesi seviyor bizimki.lahana turşusu yiyen var,antep fıstığı patlamış mısır kavun falan da yiyorlar.yakın da dile gelip "çekil şurdan insan biraz da benim istediğim diziyi izleyelim" diyecekler diye korkuyorum açıkçası :olamaz:

Hahaha zibidiler yaa :D Tv izliyorlar zaten. Özellikle maç varsa ekranda o topla birlikte koşuyor sanki yakalayacak :D

Benimkilerin dişi olanı da ayranı çok seviyor. Yoğurt yemez ama asla. Tuzlu olduğu için zararlı diye düşünüp vermiyorum ama yoğurttan kendim yapınca yine içmiyor o ayranı. Çok da tatlı oluyor mızıldanmaları insan kıyamıyor.

Dişiler obur sanırım hep :D benim kız altı kilo oldu ameliyattan sonra ve aynen çok tatlı mızıldanıyorlar insan kıyamıyor.

onu da söyleyeyim buradan kısırlaştırmak kötü bir şey değildir hayvanlarda insanlar gibi anne olmak ister gibi düşünmeyin aksine kistlere karşı korur hayvanınızı ayrıca evden kaçmaz,işaret bırakmak için çiş yapmaz ve daha sakin olur.sokaklar kendine bakamayan ve ölen yavrularla dolu dört beş yavru eksik kalsın daha iyi.ki senede iki üç kez kızgınlığa giriyor kediler dikkat edelim lütfen :KK43:
o kadar sakındı kı bızım oğlumuz alnatamam
ve 7 kilo idi:)
yani evde varlıgı yoklugu birdi
sırnasık bır kedı deıldı
sevdırmezdı kendını ama yakın mesafede olmak ısterdı hep.
misafirden hoşlanmazdı.
oyun yapmayı sevmezdi.
uslu uslu otururdu sürekli ve camdan bakmayı severdi.
eve hıcbır zararı olmadı 4 senede.
misafir gelırdı bıze mesela yatılı, evde kedı oldugunu anlamazlardı bıle.

Back
X