Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kedimi bulmus kızlar annemler
Moral veren herkese cok tesekkur ederim :))))
Bulundu pisim :)Gece 12 yle 5 arası bulma ihtimaliniz daha yüksek. Bende kedimi daha once kaybettim gunduz saatlerce aradim bulamadim ama gece evin kömürlügünde buldum. Uzaklasmamisti. Kediler gunduz bizi görsede sesimizi tanısada malesef saklaniyorlar gece çıkıyorlar.
Evet oyle yapıcazMaddi durumunuz varsa bi an once kısırlaştırın. Kısır olmayan kediler hormonları yüzünden gidip kaybolabiliyolar. Hele erkek kedi dişiye gore daha düşük bi ihtimalle eve dönüyo. Kısırlaştırırsanız evine bağlı olur asla kaybolmaz başına kotu bisey gelmedigi surece evine gelir. Kısırlaştırın
Kedimi bulmus kızlar annemler
Moral veren herkese cok tesekkur ederim :))))
Evet oyle yapıcaz
Peki kısırlastırınca kedi için zor oluyor mu
Nasıl atlatıo o süreci
Agırlasıyormus uysallasıyormus bunun dısında neler yasar
Evet oyle yapıcaz
Nasıl atlatıo o süreci
Evet oyle yapıcaz
Nasıl atlatıo o süreci
Evet kısrlastırıcazAa çok sevindimmmm !
Ama lütfen lütfen kısırlaştırın bakın defalarca yazdık o eve getirdiğiniz dişi kediler doğruyor o yavrular ölüp kalıyor, yaşalarda sefil bir hayat sürüyorlar. Bu vebale girmeyin artık lütfen aksi taktirde hayvan sevginizi sorgulamak zorunda kalacağım.
Sarmanı öpüyorum kirli patilerinden leş gibidir şimdi heheh sıpa![]()
Hiç yaramaz değil bizimki zaten1 günde kendine gelir oyle zor bi operasyon degil korkmayin. Evet yaramazlığı azalır daha uysallaşır.
Evet kısrlastırıcaz
Eve gelenlerle zaten birlikte olamadımbizim oğlan sürekli kavga etmıslerdi
Yandaki evin bodrum katına sığınmıs
Annem ben o kadar bagırıyoruz günlerdir hiç ses vermedi
Aksam annemler sesini duymus havalandırma cami acıkmiş ordan girmiş sanırım
ağlamıs bizimki baya ağlama sesine duymuslar
Evet kısır değildi cnmŞükür bulunmuş ama anladığım kadarıyla kısırlaştırılmamış kediniz tabiki evde durmaz annemin kediside öyle gider gelirdi ev müsaitti ama istemiyorduk aslinda sonra kısırlaştırdık şükür evden çıkmakta istemedi ondan sonra![]()
Ben canı yanacak falan diye cok ğzülmüştüm kıyamadım o bakımdan ama sanırım zamanı gelmıs artıkOy kıyamam yaa çok sevindim ben de yaşadım o korkuyu ve vicdan azabını iyi bilirim. Kısırlaştırma artık çok kolay size dört kedi annesi olarak garanti verebilirim :)))
Şükür bulunmuş ama anladığım kadarıyla kısırlaştırılmamış kediniz tabiki evde durmaz annemin kediside öyle gider gelirdi ev müsaitti ama istemiyorduk aslinda sonra kısırlaştırdık şükür evden çıkmakta istemedi ondan sonra![]()
Bizimkide bir kaç sefer yara bere içinde gelince bidaha salmadık kısırlaştırdık zaten yüksek bi eve taşınmıştık sorun olmadı.Evet kısrlastırıcaz
Eve gelenlerle zaten birlikte olamadımbizim oğlan sürekli kavga etmıslerdi
Yandaki evin bodrum katına sığınmıs
Annem ben o kadar bagırıyoruz günlerdir hiç ses vermedi
Aksam annemler sesini duymus havalandırma cami acıkmiş ordan girmiş sanırım
ağlamıs bizimki baya ağlama sesine duymuslar
Benim ki kız anneminko erkekdi ama maalesef gecen sene kaybettikBibi senin kız di mi ? Oğluma alıcam ben onu verir misin ?
Ben canı yanacak falan diye cok ğzülmüştüm kıyamadım o bakımdan ama sanırım zamanı gelmıs artık
Tşk ler cok