• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedim oğlum kayboldu:((

Oyuncakla oynayan bir kedi değil bizimki
Ve evde yanlız kalmıyor tatile bile ailecek gidemiyoruz biz
Sıkılmasın diye evde illa nöbetlese kalıyoruz
Bilmediğiniz seyler hakkında yorum yapmayın
Benim kedim oyuncu bir kedi değil
Dolu oyuncagı var yüzüne bile bakmaz
Bu kadar kedi beslediyseniz her kedinin oyuncu olmadıgınu bilmeniz gerekir
Konum kedimi n kaybolması idi
Burda kediler üzerine annelik yapmayın
kediler üzerine annelik yapmıyorum.bu hayvanların dışarıda hayatta kalmaları artık mucize.keşke yeşillik alan olsa da yaşasalar insanlar saygı gösterse yaşamlarına ama hayal dünyasında yaşamanın anlamı yok.kediniz evden çıkıp gittiği her gün geri dönüşü mucize oluyor.kim bilir ne tehlikeler atlatıyor bunu anlatmaya çalışıyoruz bahçenize sıkıca tel geçirin ki uzaklaşamasın,gözünüzün önünde olsun.dışarısı çok tehlikeli.bodruma girmiş yarın bir gün birinin evine girmeyeceği garanti mi?ev sahibinin rahatsız olup bir şey yapmayacağı garanti mi?dışarısı deli kaynıyor yavrunuz savunmasız daha dikkatli olun diyorum sadece.

Neden yeterince ilgilenmeyelim
Dünden beri burada bi hayvansever sizmiş gbi davranıyorsunuz
Bir sizin yok kediniz
O bnm cocugum gbi nasıl ilgilenmem
İnsanların hassas noktasından vurmayın

Yani yazmıyım diyorum diyorum ama dayanamıyorum. Siz hayvan sever değilsiniz. Gerçek bir hayvan sever kedisi kızıştığında doğacak yavruların telef olacağını bile bile eve kedi getirip durmazdı. Kavga ettiler çiftleşmediler diyorsunuz ya çiftleşselerdi ? Kaç yavrunun canıma kast etmiştiniz farkında mısınız ? Esas siz bir kedisi olan siz gibi davranıyorsunuz. Üstelik kedinizi kısırlaştırmıyorsunuz hayvana eziyet ediyorsunuz kıvranıyor. Bu mu kedi sevgisi ? Zahmet edip veterinerine bu operasyon acı verir mi zor olur mu diye bile sormamışsınız ki.

Çocukluğumdan beri kedi ile büyüdüm sadece sizinki gibi sarı oğlumuz kaçtı biz de aynı hatayı yapmıştık çünkü, kızıştı kaçtı bir hafta sonra perişan halde geldi. Neyseki geldi.

Herkes hata yapabilir sonuçta bir cana bakıyorsunuz bir can bir candır sokaktan kurtarılan ama lütfen hatalarınızı da savunmayın iyi şeyler gibi.

kediler üzerine annelik yapmıyorum.bu hayvanların dışarıda hayatta kalmaları artık mucize.keşke yeşillik alan olsa da yaşasalar insanlar saygı gösterse yaşamlarına ama hayal dünyasında yaşamanın anlamı yok.kediniz evden çıkıp gittiği her gün geri dönüşü mucize oluyor.kim bilir ne tehlikeler atlatıyor bunu anlatmaya çalışıyoruz bahçenize sıkıca tel geçirin ki uzaklaşamasın,gözünüzün önünde olsun.dışarısı çok tehlikeli.bodruma girmiş yarın bir gün birinin evine girmeyeceği garanti mi?ev sahibinin rahatsız olup bir şey yapmayacağı garanti mi?dışarısı deli kaynıyor yavrunuz savunmasız daha dikkatli olun diyorum sadece.

Resmen hayal dünyası. Böyle yazıldıkça hani Hollywood filmlerinde müstakil evler olan, araçların geçmediği iki yanı ağaçlıklı caddeler olur hepimiz orada yaşıyoruz da benim haberim yok gibi geliyor. Tutturmuşlar bir hayvanın doğası da doğası sanki biz deney yapmak için zevkine eve hapsediyoruz hayvanları. Benim dün fotoğrafını paylaştığım oğlum hafif engelli, üstelik ses tellerinde sorun var kesseler miyavlamaz sesi çıkmaz şimdi acaba sokakta mı kaliteli bir hayat sürerdi evde mi ? Bu anlamsız aşırı duyar kasmalara çok sinir oluyorum vallaha!

Resmen hayal dünyası. Böyle yazıldıkça hani Hollywood filmlerinde müstakil evler olan, araçların geçmediği iki yanı ağaçlıklı caddeler olur hepimiz orada yaşıyoruz da benim haberim yok gibi geliyor. Tutturmuşlar bir hayvanın doğası da doğası sanki biz deney yapmak için zevkine eve hapsediyoruz hayvanları. Benim dün fotoğrafını paylaştığım oğlum hafif engelli, üstelik ses tellerinde sorun var kesseler miyavlamaz sesi çıkmaz şimdi acaba sokakta mı kaliteli bir hayat sürerdi evde mi ? Bu anlamsız aşırı duyar kasmalara çok sinir oluyorum vallaha!
iki gündür derdimi bir türlü anlatamadım...

Girdim baktım bulundu mu diye topiğe..bulunmuş çok sükür:halay:dikkâtli olun artık,gözünüz aydın.

Sevgili arkadaşlar , kedimi çok erken kısırlaştırdım , evde türlü türlü oyuncakları var fareler kuşlar asla evde başka kedi istemez ( Zaman Zaman eve yaralı bakıma muhtaç kedi getirip iyileştirip sahiplendiriyoruz) o Zaman bile gider dışarı gelir yemeğini yer tekrar takılır kafasına göre, bulunduğumuz yer trafik yoğunluğu olan Bi yer değil müstakil evler var etrafta bizim oturduğumuz ev de 3 katlı müstakil Bi ev, etrafımız boş arsa yeşillik ağaçlık, yeni gelişecek bir yer . Dışarda tavşanlar tavuklar kuşlar kertenkeleler olan Bi yer. Kedim zaten bu yüzden dışarı çıkmak istiyor( biz öyle düşünüyoruz) kedim için bu evden bile taşınmıyorum ( iş bulma sorunu yaşıyorum ) kediler için böyle bir yerde oturuyorum. Burada hiç çevremiz yokken sırf kızımız Mutlu olsun diye burdayız. Sosyal hayatımız yok bütün vaktimizi kedimizi oynatmakla onunla oyun yapmakla geçiriyoruz . İşten gelip ( maddi durumumuz hiç iyi değil kendime bişey alamıyorum ama kediler sürekli mamalar ilaçlar tedavi masrafları olduğu için düzgün iş bulamayıp temizlik çay servisi yemek servisi işine başladım. Ki yabancı dilim var bir çok iyi şirkette iş deneyimim var ama kedim burda Mutlu diye burdayız) işten gelip yorgun argon yemek bişe yapamıyorken kedimizle oynayıp ilgileniyoruz . Burda direk hüküm veren yargılayan insanlar kendi mutsuzluklarınızla bunu yaptığınızı düşünüyorum. Bütün hayatımız kedimiz üzerine kurulu yapmayın bilmeden yargılamayın lütfen , kediler özgür hayvanlardır ve o sizin sahibiniz olur kedi ne yapmak isterse o olur . 31 yasındayım ve sürekli kedi baktım 50 den aşağı rakam olmamıştır baktığım kedilerin sayısı (dışarda baktıklarım taşındığım her yerde en az 50 kedi) kedi annesi di hep lakabım.
Neyse yargılayan kişilere yazdım yine de teşekkür ederim verdiğiniz güzel bilgileriniz için . Bn sizden sadece dua istedim. Her şey gönlünüzce olsun inşallah.

şunu şöyle bırakayım en iyisi.

Eklentiler

• IMG_8826.webp
    IMG_8826.webp
    42 KB · Görüntüleme: 80
Sor canım hem 70 günlük bebeğim var hem de veteriner tyim
Allah bagislasin.. kızim ateslendi ve dra göturduk geçen gece iste enfeksiyon kapmış falan dedi.esimde kedi bakıyoruz onun zararı yoktur dimi dedi. Dr da pek sıcak bakmadı. Aslında ben drlara soylemiyorum cunku çoğunluk karşı çıkıyor. Ben 3ayda bi parazit yaptiriyorum başka birşey gerekio mu bilmiorum veteriner hekim parazit en önemlisi diyo.kafam çok karışık hani bakım olarak ne yapabilirim tüyleri dokuluo.tuvalet sorunumuz var idrar ve kan testi yaptık birşey çıkmadı. Tuvaleti çabuk doluo suan bile heryer pati izi hergün hatta bazen günde iki kere ev silmekten yıldım..çok uzun ve karışık oldu kusura bakmayin

Mune Mune konumu kapatabilir misiniz
Konum amacı dısında kullanılıyor
Dısarıda sinirini bosaltamayan insanlar burada millete satasıyor
Tsk ler

Allah bagislasin.. kızim ateslendi ve dra göturduk geçen gece iste enfeksiyon kapmış falan dedi.esimde kedi bakıyoruz onun zararı yoktur dimi dedi. Dr da pek sıcak bakmadı. Aslında ben drlara soylemiyorum cunku çoğunluk karşı çıkıyor. Ben 3ayda bi parazit yaptiriyorum başka birşey gerekio mu bilmiorum veteriner hekim parazit en önemlisi diyo.kafam çok karışık hani bakım olarak ne yapabilirim tüyleri dokuluo.tuvalet sorunumuz var idrar ve kan testi yaptık birşey çıkmadı. Tuvaleti çabuk doluo suan bile heryer pati izi hergün hatta bazen günde iki kere ev silmekten yıldım..çok uzun ve karışık oldu kusura bakmayin
Canım kedilerden insana enfeksiyon geçmez.yıkanmayan eller daha tehlikelidir örneğin ama herkes onlara suç atmaya meyilli .kuduz ve parazitlerdir bize geçebilecek olan.iki ayda bir iç parazit ve dış parazit bakımlarını yap,çiğ et,salam vs.verme.parazit bakımını yapar isek kıllara yapışan yumurtaları da olmaz böylelikle.
Benim evimde üç kedi bir köpek var:)ve ben de kedilerle büyüdüm.

Canım kedilerden insana enfeksiyon geçmez.yıkanmayan eller daha tehlikelidir örneğin ama herkes onlara suç atmaya meyilli .kuduz ve parazitlerdir bize geçebilecek olan.iki ayda bir iç parazit ve dış parazit bakımlarını yap,çiğ et,salam vs.verme.parazit bakımını yapar isek kıllara yapışan yumurtaları da olmaz böylelikle.
Benim evimde üç kedi bir köpek var:)ve ben de kedilerle büyüdüm.
Kime kizim enfeksiyon kapmış diosam kediden uzak tut diolar:KK11:deli oluyorum bugün aşı günü. Yaa benim kedi salam a bayılıyo sofrada rahat vermiyo bize esimde bi iki dilim atıyo önüne..canım o benim yaa yoruluyorum arada ama Kıyamiyorum ona:KK14:

aynen dışarıda sinirimi atamıyorum hanımefendi aynen

Yoksa konu sahibi hiç hatalı değil, bu hatası ve ihmali yüzünden kedisini de kaybetmedi, eve başka kediler de almadı veballerine girmek için. Hep bizim sinirimiz hep. Ahh ahhh.

Kime kizim enfeksiyon kapmış diosam kediden uzak tut diolar:KK11:deli oluyorum bugün aşı günü. Yaa benim kedi salam a bayılıyo sofrada rahat vermiyo bize esimde bi iki dilim atıyo önüne..canım o benim yaa yoruluyorum arada ama Kıyamiyorum ona:KK14:
Bizim ülkemizde maalesef böyle bir yargı var,halbuki araştırın kaç kişiye hayvandan hastalık geçmiş?açın yabancı videoları,bebekler,kedilerle köpeklerle yoğruluyor.onların bebekleri hastalanmıyor bizim bebeler mi hastalanıyor?sokaklar leş,tükürük balgam mı atan dersin,çöpler,bırakın duş almayı,elini yıkamiyor çoğu,mikrop yuvası heryer.

Bizim ülkemizde maalesef böyle bir yargı var,halbuki araştırın kaç kişiye hayvandan hastalık geçmiş?açın yabancı videoları,bebekler,kedilerle köpeklerle yoğruluyor.onların bebekleri hastalanmıyor bizim bebeler mi hastalanıyor?sokaklar leş,tükürük balgam mı atan dersin,çöpler,bırakın duş almayı,elini yıkamiyor çoğu,mikrop yuvası heryer.

Valla metrobüste, metroda hastalık kapmıyorsam pemmbik patili, misler gibi kedilerimden hiç kapmam.

Kedimi bulduk herzamanki gibi yine bir komşunun evinden çıktı eve geldi yemek yedi su içti dışarı için miyavlamaya Başladı !
Burda kendini her konuda çok bilmiş sanıp insanları 2 cümlelik yazısını okuyup yargılayan insanlar var umarım burda çok bilmişlik yaparken gerçek hayatta da mükemmelliği ,huzuru ve mutluluğu yaşayabiliyorlardır.

sevindim bulmanıza :)
Çok teşekkür ederim güzel yüreğinize :) aramadık yer bırakmadık şapşik uyuyordu heralde akşam ararken miyavlayıp seslendi bize kapı kapalı olunca çıkamamış ( çatıdan girmeyi biliyor ama çıkmayı öğrenemedi hala :)

Back
X