Kedim öldü dayanamiyorum

Tarcinli12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
645
354
53
31
4 kasimda öldü daha 2 gün sanirsam uyurken öldü hic duymadik kalp krizi gecirmis canim hala cok aciyor kendimi öldüresim geliyor ilk kedimdi cok baglanmistim evladimdi niye birakti beni gitti? Hala üzülüyorum daha 2bucuk yasindaydi Allah askina pasam icin cok erkendi ani ölüm icin canimdan can koptugu hissediyorum o tarihten beri yemek yemiyorum ac hissetmiyorum kendimi yavrumu cok özledim napcagimi bilemiyorum

lütfen üzülmeyin sahiplenmeyi bekleyen bi sürü hayvan var dısarıda baska bır tane can sahıplenırsınız :)

lütfen üzülmeyin sahiplenmeyi bekleyen bi sürü hayvan var dısarıda baska bır tane can sahıplenırsınız :)
Almanyada yasiyorum burda sokaklarda sahipsiz hayvanlari göremezsin bile, ben kedimi türkiyeden getirmistim benimle beraber büyümüstü ee kocam yurtdisinda yasadigi icin pasami yanima almistim 1 sene kalabildi almanyada dogustan kalp rahatsizligi cok lanetli birsey ne zaman ölcegi bilemiyosun veteriner söylemisti sok oldum aslinda hareketliydi herhalde birden bünyesi dayanamadi suan düsünmüyorum ama üzülüyorum tabi ki pasaya melek oldu iste aci cekmeden gitti canimdan can gitti mecbur alismaya calisiyorum fakat 5ci ayda düsünüyorum 2 kedi almayi cünkü türkiyeye gitmem gerekiyor ailemi görmem gerekiyor o yüzden simdi alirsam pasabort yaptirmasi var sıkısırız... üzülmemeye calisiyorum iste elimde degil cok özlüyorum aglamaktab yoruldum artik maalesef

Almanyada yasiyorum burda sokaklarda sahipsiz hayvanlari göremezsin bile, ben kedimi türkiyeden getirmistim benimle beraber büyümüstü ee kocam yurtdisinda yasadigi icin pasami yanima almistim 1 sene kalabildi almanyada dogustan kalp rahatsizligi cok lanetli birsey ne zaman ölcegi bilemiyosun veteriner söylemisti sok oldum aslinda hareketliydi herhalde birden bünyesi dayanamadi suan düsünmüyorum ama üzülüyorum tabi ki pasaya melek oldu iste aci cekmeden gitti canimdan can gitti mecbur alismaya calisiyorum fakat 5ci ayda düsünüyorum 2 kedi almayi cünkü türkiyeye gitmem gerekiyor ailemi görmem gerekiyor o yüzden simdi alirsam pasabort yaptirmasi var sıkısırız... üzülmemeye calisiyorum iste elimde degil cok özlüyorum aglamaktab yoruldum artik maalesef

Çok üzüldüm

Daha yaşı da çok küçükmüş. Ama hiç acı çekmeden gitti en azından

Ne desem bilemedim, çok zor bir durum.

inanın ben de bır cok hayvan kaybettım, hepsi de canımdan bi parça oldular ve hala unutamıyorum. tabi ki siz de unutmayacaksınız zamanla acınız dınecek sadece. Türkiye bu konuda malesef cok duyarsız ve hayvan sahıplenmekten cok zarar verıyolar ve hayvan hakları hıce sayılıyor. umarım en kısa zamanda gozyaslarınız dıner...

Ilk kedimdi dedeme bukadar agladigimi hic hatirlamiyorum cok üzüldüm plan yapmistim kocamla ben pasayla holandaya gidip güzel yesillik yerlerde tatil yapacaktik pasamda cok seviyordu bizimle gezinmeye simdi yalniz hissediyoruz ne yazikki türkiyeden alacagim bu sefer 2 kedi ama daha simdi degil anca 1 bucuk sene sonra alacagim cok zor sesi duyamamak ev suan cok Korkunc geliyor bana kocam geceleri calistigi zaman maalesef evde duramiyorum okadar korkuyorum pasam gittiginden beridir canim aciyor ama napiyim o da cennette yalniz olmadigina sükrediyorum pasamin annesi de 3 ay önce böbrek yetmezligiden öldü annesinin koynundadir o

(Evde duramiyorim derken yalniz kalamiyorum mecbur kaynanamda yatiyorum benim ailem Türkiyede)

Çok üzüldüm

Daha yaşı da çok küçükmüş. Ama hiç acı çekmeden gitti en azından

Ne desem bilemedim, çok zor bir durum.
Cok zor hic birseyi yoktu uyurken cennete kavustu benim oglusumun yokluguna hala alisamiyorum bizimle cok mutluydu böyle olmamasi gerekti

Baska kedi aldiniz mi? Evimde yine kedi alip almayacagimi bilemedim bu sefer 2 tane istiyorum ama tereddütlüyüm pasam üzülür mü kiskanir mi diye düsünmeme neden oluyor
Bana kalsa alirim ama anne babamla yasiyorum onlar istemiyor simdi bahcede kedi evinde baktigim bir kedi var yazin yavruyken ve hastayken cocuklar getirmisti ben bakarim diye iyilesince ilgilenmeme karari almistim ama kendini sevdirdi yanimdan ayrilmiyor bazen eve aliyorum odama koyuyorum geceleri guvende uyusun diye ama annemle babam istemiyor dedigim gibi bir de gecen bu bahsettigim kedi oksurdu tekrar panik oldugumu hissettim psikolojim de bozuluyor baglanmak sonra tekrar kaybetmek korkusu var. Olen kedim hep aklimda yeri hic dolmuyor zaten simdi baktigim kedi onun kadar akilli degil:)
Bence pasaniz hic uzulmez kiskanmaz aksine baska kedilere yuva açtığınız icin mutlu olur.

Cok sagolun düsünüyorum öyleyse anca seneye Türkiyeden 2 tane kedi getirebilirim buraya

onun yerini doldurmaz tabi ki ama sokaktan ne kadar can kurtarırsak o kadar iyi. Hem merak etmeyin onlar paşanın yerine göz dikerek değil geldiklerinde kendilerine yer açıcaklar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…