Kedim Ölüyor Yardım !!

babymaster

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2011
875
11
118
Arkadaşlar kedimin maması bitti bu sabah evde köfte vardı bir kaç tane ondan verdim şuan ishal, ölü gibi yatıyor lütfen ne yapmalıyım yardım edin

kedi beslemiş kim var arkadaslar? Benm hicbir fikrim yok ama kofteler baharatlimiydi..netten biraz arastrsan brseyler bulursun sanirim..ins duzelir canim ya

canım üzülme inşallah iyileşecek.benim kardeşiminde iran kedisi vardı sadece mama yiyordu.süt vermiş o da öyle olmuştu ishal halsızlık vb.üşütmüşte olabilir iyi haberleri bekliyorum sıcak tutmaya bak kapı pencere vb açma cereyanda kalmasın

Ben de kediden anlamam ama bir veterineri arasan ve gotursen. Bu saatte kimi bulursun o da tartisilir. Umarim kaldirir. Bildigim kadariyla kindar kedi besliyordu. Ona bir sor istersen.

üşütmüştür ya da midesini bozmuştur korkma canım ishal vücudun savaşma sistemi ve savaşma şekli atıyordur bakterileriyani insanlarda öyle oluyor hayvanları bilmiyorum tabi sıcak tut kediciğini

Son düzenleme:
Merhaba benim de kedilerim var , zaman zaman köfte de veriyoruz , şimdiye dek bir sorun yaşamadık.
Ama bence acilen bir veteriner bulup gösterin , umarım açık bir veteriner bulabilirsiniz.
Umarım bir an önce sağlına kavuşur minişiniz.

kızlar bir adım atıyor yatıyor geri çok kötü ya
Bilmiyorumki kimi bulabilirm bu saatte
Sabaha kadar uyumycam basındayıım, zaten evdekilerle papaz oldum bu yüzden
Allah!ım ona bir şey olmasın bana olsun

canim benim esiminde kedisi var ishal oldugunda veteriner haslanmis tuzlu tavuk gögsü verin demisti tabi oyle bi yemede gecmiyo bi dene istersen.Tabi simdi hasta oldugu icin istahsizda olabilir bi veterinere götürüp ilac alsan daha etkili olur bence.Gecmis olsun

Merhaba benim de kedilerim var , zaman zaman köfte de veriyoruz , şimdiye dek bir sorun yaşamadık.
Ama bence soğukkanlı daranmaya çalışın , acilen bir veteriner bulup gösterin , umarım açık bir veteriner bulabilirsiniz.
Umarım bir an önce sağlına kavuşur minişiniz.

kıyamam ben ona tatlım netten birkaç şeye baktım senin için
bol su içireceksin pirinç lapası yada haşlanmış patatesi iyice ezip yada rondodan geçirip vereceksin
insanlarda da böyle yapılıyor ya
üzülme dışardaki hayvanlar neler yiyip midelerini bozuyor kim bilir toparlanır o da

Yakınına su koyabilirsiniz , kolayca içebileceği bir şekilde.
Gerçekten üzüldüm tatlı kedinize , umarım ciddi bir şeyi yoktur. Ama yine de hem ihtiyaten hem de sizin rahatlamanız için bir veterinere danışsanız çok iyi olur.

Evde yok canım tavuk gögsü bu saattede bulamam zaten :26: Haşlanmış patates verdim

Teşekkür ederim canım.. Evet haklısın ama çok üzülüyorum çok bağlandım ilerde daha ciddi bir şey olsa heralde acımdan bende kötü olurum

Söz konusu kedi olunca soğuk kanlı olamıyorum salya sümük ağlıyorum
Açık veteriner yok ki zaten uzak kalıyor evimiz

Teşekkür ederim canım.. Evet haklısın ama çok üzülüyorum çok bağlandım ilerde daha ciddi bir şey olsa heralde acımdan bende kötü olurum

ben de çok bağlanırım evcil hayvanlarıma o yüzden anlıyorum şimdiki üzüntünü benim muhabbet kuşum ayağını içeri içeri çekiyordu da kıyamadım gözüm doldu canı acıyor diye...
sen benim netten baktığım şeyi yap yalnız çok küçük porsiyonlar halinde ve sık vereceksin bir kaç yemeden sonra düzelir diye tahmin ediyorum bol su vermeyi unutma

Tamam canım öyle yapıcam
Arkadaşlar ben bir karar aldım kediyi sahiplendireceğim iyi bakacak birine ve bir daha evcil hayvan beslemiyceğim resmen çöktüm kaldıramıyorum hiç bir şey için bu kadar ağlamamıştım, ya ilerde daha kötü bir şey olursa o kadar güçlü olmadğmı anladım

tatlım kedin ne kadarlık.
yavru kedilerde böyle yemekler midesine zarar verebiliyor bol bol su içir ayrıca ıslak mama verdin mi hiç bu günlerde dolaptan çıkarılıp verilen ıslak mamalar kedilerde ishal gibi sorunlara neden olabiliyor.
kedine kusma var mı ve iç parazit aşıları yapıldı mı

Canım kediyi sokaktan buldum ben 5 6 aylık civarı aşıları henüz yapılmadı, ama ara ara hapşuruyordu şimdi geldi aklıma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…