- 6 Şubat 2011
- 875
- 11
- 118
- Konu Sahibi babymaster
-
kedi beslemiş kim var arkadaslar? Benm hicbir fikrim yok ama kofteler baharatlimiydi..netten biraz arastrsan brseyler bulursun sanirim..ins duzelir canim ya
canim benim esiminde kedisi var ishal oldugunda veteriner haslanmis tuzlu tavuk gögsü verin demisti tabi oyle bi yemede gecmiyo bi dene istersen.Tabi simdi hasta oldugu icin istahsizda olabilir bi veterinere götürüp ilac alsan daha etkili olur bence.Gecmis olsun
kıyamam ben ona tatlım netten birkaç şeye baktım senin için
bol su içireceksin pirinç lapası yada haşlanmış patatesi iyice ezip yada rondodan geçirip vereceksin
insanlarda da böyle yapılıyor ya
üzülme dışardaki hayvanlar neler yiyip midelerini bozuyor kim bilir toparlanır o da
Merhaba benim de kedilerim var , zaman zaman köfte de veriyoruz , şimdiye dek bir sorun yaşamadık.
Ama bence soğukkanlı daranmaya çalışın , acilen bir veteriner bulup gösterin , umarım açık bir veteriner bulabilirsiniz.
Umarım bir an önce sağlına kavuşur minişiniz.
Teşekkür ederim canım.. Evet haklısın ama çok üzülüyorum çok bağlandım ilerde daha ciddi bir şey olsa heralde acımdan bende kötü olurum
ben de çok bağlanırım evcil hayvanlarıma o yüzden anlıyorum şimdiki üzüntünü benim muhabbet kuşum ayağını içeri içeri çekiyordu da kıyamadım gözüm doldu canı acıyor diye...
sen benim netten baktığım şeyi yap yalnız çok küçük porsiyonlar halinde ve sık vereceksin bir kaç yemeden sonra düzelir diye tahmin ediyorum bol su vermeyi unutma
tatlım kedin ne kadarlık.
yavru kedilerde böyle yemekler midesine zarar verebiliyor bol bol su içir ayrıca ıslak mama verdin mi hiç bu günlerde dolaptan çıkarılıp verilen ıslak mamalar kedilerde ishal gibi sorunlara neden olabiliyor.
kedine kusma var mı ve iç parazit aşıları yapıldı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?