Kedim Ölüyor Yardım !!

Ya kediye zarar verirsem diye korkuyorum canım :26:
Hayvan hastanesi daha uygun oluyor diye duydum oraya götürmeyi düşünüyorum..

Çıkmak zorunda olduğum için uzun yazamayacağım fakat kısaca özetlersem:
Hemen panik olmayın, ölüyor sanmayın. Ciddi bir durum olabilir fakat bir anda ölüyor olabileceğini sanmıyorum. Köfte tuzlu ve baharatlıdır muhtemelen, kedilere zarar verir. Mama değişikliği yapınca bile ishal oluyorlar hemen, belki o yüzden olmuştur. Kedide iç parazit var ise de böyle belirtiler olabilir. Veterinere sormuşsunuz 110 tl demiş fakat siz o şekilde sormayın. Size adlarını söylediğim iç parazit haplarını isteyin, direk onların fiyatını sorun. Yoksa onlar hiç söylemezler, genellikle en pahalı olan şeyleri önerirler. Bir an önce iç parazit hapını uygulayın. Merak etmeyin asla zarar vermez bu haplar kediciğe. Bunlar dışında başka bir hastalığı da olabilir, veteriner şart görünüyor en azından muayene ve teşhis için. Geçmiş olsun umarım hemen iyileşir.

Ya kediye zarar verirsem diye korkuyorum canım :26:
Hayvan hastanesi daha uygun oluyor diye duydum oraya götürmeyi düşünüyorum..

5-6 aylık pisiye bir zararı yok bu damlanın yada iç parazit hapının..
Ama bir genel kontrol iyi olur tabii..

Zaten bu durumunda yarın sabah ilk iş götürüceksindir..
Su içmesi iyi olur sabaha kadar..

Allah sağlık versin miniğine inşallah..

Söylediğin hapı sordum canım 35 dedi damlada 20 tl miş. Çok pahalı senin verdiğin rakamlara göre.. Bi kaç yere daha soracağım ama ben de uzmanın görmesinden yanayım. Çok teşekkür ederim yardımların için. O kadar çok titriyorum :26:ki üzerine kedinin panikliyorum en ufak şeylde..

Tamam canım çok teşekkür ederim şimdi daha iyi uyuyor rahat rahat, ishalide geçti sanırım yapmadı 2 saattir tuvaletini..

Çok şaşırdım ya ben nerden alırsam alayım hep o fiyatlardaydı, sizin veterinerler uçmuş =( Umarım uygununu bulursunuz gece gece benim de aklım kaldı şimdi piside :2:

Çok şaşırdım ya ben nerden alırsam alayım hep o fiyatlardaydı, sizin veterinerler uçmuş =( Umarım uygununu bulursunuz gece gece benim de aklım kaldı şimdi piside :2:

Aşı içinde 45 tl dedi zaten bir tanesi. Cidden çok uçmuşlar. Hayır kendi paramı kazansam neyse, haftalığımdan biriktiriyorum kendi boğazımdan kısıyorum ailemden yardım istemiyorum çünkü laf ederler biliyorum.
Daha iyi canım Lilo, baktım şimdi ama halsiz kalmış toparlar umarım.:26:

yağlıysa köfte ondan olmuştur...benim köpeğimde çok kötü isal olmuştu ve sürekli kusuyordu yürüyemez haldeydi veteriner iğne yaptı ilaç vardi ama bana haşlanmış patates ya da pirinç lapası yedirmemi söyledi ....ben pirinç lapası yedirdim düzeldi ozaman aklında olsun ...yağsız yemeli dokunuyor yoksa...çok geçmiş olsun

Hayır canım yaptırmadım daha, evet yeni sokakta buldum bugün yaptıracaktım bir yere sordum 110 tl istedi (kontrol, iç parazit, karma)
Benimde o kadar durumum yok.. Uygun bir yer araştırıyorum :26:

Sakin ol. Biz bile bir şeyleri fazla kaçırınca ishal oluyoruz. Baharatlı olması dokunmuştur ona. Bir kaç gün havuç, pirin., tavuk, patates lapası yedim mi ondan iyisi olmaz. Bu dönem süt vermemeye özen göster. Aslında hiçbir zaman verme zaten sütü, bir faydası yok.

Ama aşılarını aksatma lütfen. Benim de durumum çok iyi değil diye belediyeye balı hayvan rehabilitasyon merkezinde yaptırıyoruz aşılarını oğlumun.

Sen de öyle yaptır, bak 2 ayda bir tane vermem gereken parazit hapının 5 tanesini 10 liraya aldım. Kuduz 20 lira, kist aşısı 15 lira. Ki bana 24 saat ulaşabileceğim veteriner numarası da verdiler bir sıkıntı olursa gece falan diye.

Özel kliniği boşver onlardan araştır, ilçenin fen işleri müdürlüğünün ve barınağının dibinde oluyor, onları arayıp aşı yapıp yapmadıklarını sor. Ücretleri gerçekten düşük.

Hadi ya tamam canım araştırıyım ben ama Bursa'da var mı bilmiyorum :26: Öyle yapıyorum canım patatesi yemedi içine bir parça tavuk salamı kıydım indirdi mideye hepsini..

Hadi ya tamam canım araştırıyım ben ama Bursa'da var mı bilmiyorum :26: Öyle yapıyorum canım patatesi yemedi içine bir parça tavuk salamı kıydım indirdi mideye hepsini..

Etsiz bir şeyi kolay kolay yediremezsin zaten

Aklında olsun sosis, salam, sucuk ve tavuğu olabildiğince az ver. Hatta yazın hiç verme. Egzamadan arındırması çok zor oluyor. Ki senin minik köftede o hale gelince, sanırım hassas bünyesi var.

Ben kedime kendimize tavuk aldığımızda iki parmak et ayırır, suda haşlardım. Sonra haşlama suyula kuru mamasını ıslatırdım eti de doğrayıp içine katardım. Bayıla bayıla yerdi.

İyi olmasına sevindim pisiciğinin. Hangi ilçede olduğunu bilmiyorum ama mutlaka Bursa'da vardır o şekilde merkez. Netten bakmanı pek önermiyorum zira benim aşı yaptırdığım yer nette kesinlikle yok, bir sürü farklı adres ve tel var ama hiçbiri doğru yer değil.

En yakın barınakla konuş, parasını vereceğini söyle. Yardımcı olurlar.

Bir an önce iç parazit aşısını yaptırmalısın. Hem onun hem de sizin sağlığınız için çok önemli.
Dış parazit için damlasını alıp kendin uygulayabilirsin. Bugün bence bir kontrole götür veterinere.
Aşı programını da oluşturmuş olursunuz.
Tabi kedini başkasına vermeyi düşünmüyorsan.

Salam sosis için deliriyor ama

Canım senden rica etsen kedişini götürdgn merkeze sorar mısın Bursa'da subesi ya da ona benzer bir yer var mı bilirler diye tahmin ediyorum :26:

Cumartesi günü tam teşekküllü bir kontrole sokacağım canım kediyi, aşılarını yaptırcam..
Ya birde karnı şiş hayvanın ilk aldığımda da öyleydi normal bir şy mi gören herkes hamile mi diyor ama erkek :26:

Daha iyi canım, hatta sabah bayağı bir oyun oynadı yemek dokunmuş fazla gelmiş.. Şimdi daha iyi ishalide azaldı gibi, şuan camdan pazarcılara bakıyor hatta

canım benim yaaaa:)öp onu benim için.fazla belli etmemeya çalıştım ama çok üzüldümmm.iyi bak ona:)onlar Allahın bize emanetleri en zararsız canlıları

canım benim yaaaa:)öp onu benim için.fazla belli etmemeya çalıştım ama çok üzüldümmm.iyi bak ona:)onlar Allahın bize emanetleri en zararsız canlıları

şuan kucağımda olmayan dişleriyle elimi ısırmaya çalışıyor şebek
Tamam canım seve seve öperim, ama hala ishal ya :18:
Cumartesi tam teşekküllü kontrol ettircem kedişimi

tatlım karnının şiş ve ishal olması genelde iç parazittir aşılarını yaptır bişeyciği kalmaz oyun oynuyorsa korkulcak bişey yoktur ama aşılarını ihmal etme oyun oynuyor diye. sizin sağlığınz için de önemli onun aşıları =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…