- Konu Sahibi babymaster
-
Tamam canım öyle yapıcam
Arkadaşlar ben bir karar aldım kediyi sahiplendireceğim iyi bakacak birine ve bir daha evcil hayvan beslemiyceğim resmen çöktüm kaldıramıyorum hiç bir şey için bu kadar ağlamamıştım, ya ilerde daha kötü bir şey olursa o kadar güçlü olmadğmı anladım
Canım kediyi sokaktan buldum ben 5 6 aylık civarı aşıları henüz yapılmadı, ama ara ara hapşuruyordu şimdi geldi aklıma..
kedi istiyorum diye konu açmıştın aileni uzun ısrarlar sonunda ikna etmiştin ve bu mu yani bu kadarcık mıydı hevesin bunun ne kadar büyük bir sorumluluk olduğunu bilmeden mi aldın . onlar da canlı ben daha kötü bişey olursa dayanamam ne demek. o hayvan kaç gündür sende bilmiyorum ama onların alıştığı kişilerden ayrılması deprsyona girmesine bile sebep oluyor. sen şimdi ufacık midesinin bozulmasında yada hastalanmasında vericem bakamıyorum bir şey olursa dayanamam diyorsu. bencede daha iyi bakabilecek onu tekrar bırakmayacak bir aileye sahiplendir zaten ileride daha kötü bir hastalık geçirirse ( Allah korusun ) ben dayanamam ya birşey olursa diyip o zaman sana çok ihtiyacı olduğu bir durumda bırakmamış olursun.
Çok haklısın canım dediklerinde, ama hiç böyle olmamıştım ilk kez karşılaştığım bir durum ağlamaktan başka bir şey yapamadım.. İnsan gerçekten iyi olsun istiyor kendimi suçlu hissediyorum kediye karşı sanki benim yüzümden olmuş gibi
Daha bir hafta bile olmadı ve ben kendimi güçlü sanarken kedim kucağımda hasta halde yatınca içim parçalandı hem bir şey yapamdım hem de vicdan azabı duydum sokaktan kurtardım ama kendim hasta ettim diye
tatlım telaş yapmakta haklısın ama güçlü olmalısın bende kedime pizzanın etinden peynirinden vermiştim küçükken o da ishal olmuştu kusuyordu ve yatıyordu ağlaya ağlaya kliniğe gitmiştik gece yarısı iğneler yapıldı aşıları yapıldı hiiç bişeyi kalmadı sadece midesni bozmuş önmli bişeyi yokmş =) yarın bir veterinere götür sabah erkenden ama önüne bol bol su koy bu gece su içsin sürekli. benim takıldığım nokta yatması oldu . erkek arkadaşımın bir arkadaşının kedisi onda ve o da ishala ama oyun filan oynuyor o yüzden veterineri ihmal etme bir de güzel mamalar kullansan aşılarını yaptırsan ve dışarıya gezmeye filan çıkarmazsan sorun kalmaz gayeeett sağlıklı olur =)
Şimdi biraz daha iyi ayaklandı sayılıyr :) Tamam tatlım öyle yapacağım, zaten evdekilerle papaz oldum neden ağlıyorsun diye o da sinirime dokundu.. Tamam canım su veriyorum bir de haşlanmış patates, karnı acıktı ama bir kaç gün hafif seyler veriyim diyorum midesini yormasın.
Elinden geleni yap. Vermemeye calis sonra pisman olursun. Yazik olur hayvana da sana da.
Üzüldüm yaa... Benim pek bi bilgim yok bu konuda ama bol bol su vermelisin... Umarım iyileşir. :/
Acıbadem cad üstünde vethouse 24 saat açık bir klinik..
Umarım canım bu gece sabahlıyacağım, ishal olmuş sürekli kumunu değiştirmek lazım ev kokarsa evdekiler laf eder.
Bide bakıyım ağrısı var mı okşayınca uyuyor..
umarım tamamen iyileşir tez zamanda...:18:
Bursa'dayım canım ben. :26:
Konunu gördüm. Sayfayı kapamak zorundaydım. 10 dk geçti aklımda hala senin kedicik...Dayanamadım yazdım.
Biliyorum bütün gece aklım onda kalacak... Haberdar et. İnşallah iyileşir.
Nedense İstanbul'da olduğunu düşündüm :44:
Gerçi Bursa'da da vardır 24 saat açık olan klinik..
Araştırır mısın netten..
Bu pisiciğin iç parazit tedavisini yaptırmış mıydın?
Diğer konundan yeni edindiğini okumuştum pisiyi..
Hayır canım yaptırmadım daha, evet yeni sokakta buldum bugün yaptıracaktım bir yere sordum 110 tl istedi (kontrol, iç parazit, karma)
Benimde o kadar durumum yok.. Uygun bir yer araştırıyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?