Kedim Şahika

aloft

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2007
537
476
303
Yaklaşık bir aylıktı bulduğumda,kısa sürede ben ona alıştım o da bana alıştı... Tekir cinsi çok akıllı çok tatlı bir kediydi..

Kedi sahibi olanlar,sahibiyle kedi arasında olan o güçlü bağı bilecekler ve beni iyi anlayacaklardır..
Dün hiç bir sebep yokken öldü..
Dünden beri ağlamaktan gözlerim şişti..
onu çok özlüyorum

:çok üzgünüm:

canım inan çok üzüldüm... çokda tatlıymış. başın sağolsun.... nasıl oldu ki durup dururken. hiç bir belirti vermeden.... bir rahatsızlığı yoktu değilmi.... ben de anlamadım şimdi... aşıları düzenli yapılıyormuydu......

Kollarımda uyurken..
Bütün aşıları düzenli yapılıyordu,veterinerden alınmış kimlik kartı bile vardı..
arı sokmasından şüpheleniyorum :a015:
başka bir kedi yerini tutmaz ki..
her insan başka olduğu gibi her kedinin kişiliği özelliği karakteri farklı oluyor..
destek olduğunuz için çok teşekkür ederim kızlar..

Benim kelime bulamadığım anlardan biri:çok üzgünüm:

Sadece gözlerimle konuşabilirim sanırım:çok üzgünüm:

Başınız sağolsun içim yandı inanın sanki benim başıma gelmiş gibiyim şuan:çok üzgünüm:

Ne diyeceğimi bilemiyorum o yüzden fazla uzatmayayım bir de resimlerini gördüm daha fena oldum:a015:

Ahhh canımm benimmm başın sağolsun..Benimde kızım var sultanım...Ama küçükken kedim minoş ölmüştü,yazlıkta gömdüğümüz yerde hergün dua ederdim..Çok başka bir duygu bu,hayvan sevgisi yani..
Öpüyorum seni çok...Acını paylaşıyorum canımm

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de beni bu kadar anlayan insan olduğunu gördükçe biraz teselli buluyorum..
:çok üzgünüm:

Hala gözlerim dolu dolu ağlıyorum iş yerinde..

Kedişlerinize sıkı sıkı sarılın,ben onu küçük kafalım güzel burunlu prensesim diye severdim :çok üzgünüm:

canım seni ben çok iyi anlıyorum . aynı acıyı 2 sene önce yaşadım. buğdayımı 3 yaşında kaybettim...inanılmaz tatlıydı.... 2 ay devamlı ağladım.. şimdi alamam. 2 ci kediyi diyorsun. ben de öyle diyordum. ama 3 ay sonra lokumu aldım. inan bana buğdayı hala unutamadım. hala hatırlıyorum... ama lokum onun özlemini bir derece küllendirdi..... lokumumu da çok seviyorum..... unutmak imkansız canım ,ama birkaç ay sonra ikinci birkedi alırsan inan senin bu dönemini daha kolay atlatmana yardımcı olur......

Canım cok üzüldüm . Başın sağolsun . Benim de köpeğim vardı çilekim bende onu kaybettim araba çarptı benimki daha 5 aylık falan dı sevdiğin dostunu kaybetmek nedir cok iyi biliyorum.Bende yeni bir köpek almadım almayıda düşünmüyorum çünkü o çilekim gibi olmaz..
Kuş balık gibi hayvan beslemek daha kolay kanımca kedi köpek başka oluyor. Seni anlıyor , küsüyor , tepki veriyor , seviyor , yalıyor , öpüyor , oynuyor.Kuş ve balık onlar gibi olamıyor.
Tekrar başın sağolsun canım

çok üzüldüm ya...okurken benimkilere baktım koşturuyolar..bi empati yaptım kendimce...düşüncesine bile tahammül edemedim içim sızladı...
başın sagolsun...
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ne kadar çok benziyorlar sanki ikiz gibi....
bir an kendi kedime benzettim...

Son düzenleme:
oyy başın saolsun

minicik hali nasıl da şirinmiş.. yavru tekirlere hastayımdır ben..

Teşekkür ediyorum kızlar...

iki gün oldu hala gözümün önünden gitmiyor,ağlıyorum sürekli :a015:
dediğiniz gibi kediler köpekler çok hisli oluyor ve zamanla birbirinizin huyunu öğrendikçe
daha da eğlenceli oluyor,uyumak için illa kucağımda yatmak istemesi,yaş mamayı görünce
sevinçten delirmesi,ben onu sevince onunda benim elimi yalaması :a015:
özellikle saklambaç oyununu çok iyi oynaması :çok üzgünüm:

evcil hayvan beslemeyen insanlar neden bu kadar üzüldüğümü ağladığımı anlamıyorlar..

sizler iyi ki varsınız :1hug:

O kadar iyi anlıyorum ki seni... Ben de 1 ay önce kedimi kaybettim.. 13 yıldır bizimleydi evimizin neşe kaynağıydı ve bi gece ansızın bırakıp gitti bizi...Gerçekten çok zor bi durum ve dediğin gibi evcil hayvan beslemeyenler anlayamıyolar neden bu kadar üzüldüğümüzü...

canım benim çok üzüldüm Allah sabır versin. bende 4 yaşındaki pisiciğimi kaybetmiştim ağustosda. 1 ay kendime gelemedim. sonra çilek hanım katıldı aramıza ve evimize neşe geldi. şimdi sürünüo gene. hayvanlar mutluluk kaynağıdır benim için. ama öldüklerinde acısı dayanılmaz oluyor. 1 ay ağlamakdan gözlerm şiş dolaşmıştım. senağlama

ama acımı çileğim bastırmıştı :1hug: inşallah sende atlatırsın canım benim

Canım ya nasıl bir tatlı kedi o öyle..
Benim içinde hayvan sevgisi bambaşkadır.. savunmasız,sana muhtaç,bir kere başını okşaman için saatlerce yanından ayrılmayan.. :çok üzgünüm:

umarım en kısa sürede atlatırım.. :a015:

cok üzüldüm canim basin sagolsun,
ben kedileri sevmezdim ama kizima arkadas olsun diye eve kedi yavrusu aldik simdi 8 aylik oldu,
ilk önceleri sevemiyordum ama öyle bir alistimki sanki benim cocugum gibi oldu
cok seviyrum
hayvan sevgisi baska bisey ya
insan alistigi zaman kaybedince cok kötü oluyor,
üzülme canim ömrü okadarmis

buda benim kizimin kedisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…