KEDİM STRESE GİRER Mİ?

Genelde kedinin ortamının değiştirilmesi çok önerilmiyor. Abinız veya güvendiğiniz biri günlük olarak gelip kedi ile ilgilense daha iyi olur.
Maalesef abimin evi çok uzak. Günlük gidip gelinemez. Yakınlarda da evimin anahtarını verebileceğim birileri yok. Mecbur kaldım.
 
Teşekkür ederim ama rez. yaptıgım il uzak. Yolda daha kötü olur diye düşünmüştüm.
 
Gerçekten çok iyi bir fikirmiş bence mantıklı kedileri nereye gittiğini görmez daha az stress olurlar en azından. İki kedim var kuzucuklarım onlar benim. Bir yere gidecek olursak onlarla iyi bir fikir oldu bana teşekkür ederim
 
Teşekkür ederim ama rez. yaptıgım il uzak. Yolda daha kötü olur diye düşünmüştüm.
Kendi arabanız varsa dediğim şekilde ben yıllardır götürüyorum 12 14 saatlik yollara yanınızda olduğu için sizde destek alıyor. Bana bırakmaktan daha iyi geliyor sizin kararınıza bir şry diyemem ben evlat gibi baktım 3,5 yıldır hala öyle bakıyorum fazla hassasım ona karşı. Yoksa evde bırakan tanıdıklarım da var birkaç gün kalıyorlar evde ilk siizn kediniz değil biri düzenli kontrol etse kalır.
 
Biz iki kediyle defalarca böyle yolculuk yaptık şimdi kedilerden biri bende diğeri kardeşimde bu sene memlekette yine aynı sistemle gittik bir araya geldik sadece ben eşimin memleketine gideceğim için orada da sevmedikleri için kedimi annelerde bıraktım onlsr gelirken getirecekler. Tavsiye ediyorum mis gibi yolculuk oluyor
 
Ben de o kadar seviyorum ki onu. İşteyken açıp videolarına, fotoğraflarına bakıyorum, eve gidince ona koşuyorum.

Arabamız var ama otelde ne yapacagım peki? Odada bırakabilir miyim ki?
 
Ben de o kadar seviyorum ki onu. İşteyken açıp videolarına, fotoğraflarına bakıyorum, eve gidince ona koşuyorum.

Arabamız var ama otelde ne yapacagım peki? Odada bırakabilir miyim ki?
Otele hayvanların girişi yasak değilse olabilirdi odada kalacaktı tabi ama odayı temizlemeye siz yokken bence girmemeleri gerekir. Kedi yalnızken korkar kaçar vs ondan
 
Aynı şey akraba yada arkadaş doğurtmuş almışsın sokak kedisinin hakkını da elinden almışsın. Kısırlaştırmayı bu kadar destekliyorsan kedisini kısırlaştırmayanlardan kedi almayıp sonuçlarına kendisinin katlanmasını söyleyebilirdin. Siz talep etmeseniz üretmezler.
 
Hıı peki sonuclarına kendi katlansın, kediyle yeterince ilgilenemesin, üretenin cezasını da o can ceksin. Ne güzel hayvanseversin sen öyle. Benim kedim bir sürü kediden iyi bakılıyor. Hayvanseversin yaa buna sevinmelisin.

Ben para ödemedim, kısırlastıracagım, üç dört gün bırakırken bile acı cekiyorum. Bir kedinin hayatını güzelleştiriyorum. Suçlu muyum simdi? Yoooo değilim.
 
Bu kötü bir şey değil ki satma amaçlı doğurtmadıkları veya sokağa atmadıkları sürece. Bunda bir sıkıntı yok.

Sokaktaki kuzucukları sahiplenme konusunda ben de aynı fikirdeyim ve bana da sokakta denk gelen olsaydı sahiplenirdim ama evde tam tersine kedi üresin satılsın diye düşünen birinin elinden iki tane kardeş kedi sahiplendim tabiki tek kuruş vermeden. Bana böylesi denk geldi konu sahibesine de başka türlü denk gelmiş. Sonuç olarak sahiplenmiş mi sahiplenmiş. Allah razı olsun ondan ve bütün hayvan sevenlerden.

Ayrıca maalesef her sokaktaki kedi sahiplenilmiyor kedi dışarıya alışkın oluyor evden gitmek istiyor. Bebek kedi olursa veya eve gelmiş sığınan kapı önüne sığınan bir kedi olursa o zaman başka. Annemin balkonuna gelen kedi yavrusunu getirmiş artık istemiyordu fazla sıkılıyordu yavrusundan kız kardeşim onu sahiplendi yanına aldı mesela ona da o denk geldi. Keşke keşke elimizden gelsede hepsine bakabilsek sırf bunun için çok zengin olmak isterdim. Maalesef anca etrafımızda hangisine denk gelirsek duruma göre ancak o kadar yardımcı olabiliyoruz.
 
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…