Kedim tuvalet sonrası temizliğini yapmıyor:(

Psikolojik Deliii

Biz seni görmeden sevdik.Ya Resûlullah🌹
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
5.789
18.830
198
İyi günler .. hanımlar . Başlıkta da yazdığım gibi yavru kedim, tuvalet sonrası kendini temizlemiyor. Ne yapabilirim nasıl alistirabilirim.. deneyimi olanlardan yardım istiyorum.. şimdiden teşekkürler..

Son düzenleme:
konu başlığın ayrı , konu içeriğin ayrı

Eğer wc den sonra kendını temızlemıyorsa önerim ;
Tuvaletten çıktıktan sonra totoşunu koklatın .
Benımkıde yapmazdı be ıslak mendılle dilerdim oda uyuz olurdu .
Wc den çıkınca ıslak mendılı gördugu an yaalamaya baslardı . :)
Şimdi 9 kiloluk bı dana oldu .

Evet yanlis yazmisim.ksura bakmayın..

küçükken o kadar sistematik olmuyorlar açıkcası büyüdükçe alışkanlık haline geliyor sanırım ama lütfen ıslak mendil kullanmayın ph hayvanların cildine uygun değil kabuk kabuk yara yapar bir peçeteyi ıslatıp silin zaten kurulanmak için tekrar yalar çok uzun sürmedende alışır zaten

Merhabalar, ben de aynı sorundan muzdaripim. 2 ay önce 3 aylik bir yavru kedi sahiplendim. Tuvaletten sonra kendini temizlemiyordu. Daha küçük olduğu içindir büyüdükçe oturur dediler. Bu süreçte tuvalet kağıdını ıslatıp altını temizledim, su sıkmayı denedim rahatsız olup kendini temizlesin diye ama nafile... Şimdi 5 aylık oldu hala kendini tuvalet sonrası temizlemiyor ve açıkçası bu durum benim canımı çok sıkıyor. Evdeyken neyse de evde değilken bu halde tüm evde gezdiğini bilmek beni rahatsız ediyor. Önerisi olan, tecrübesi olan varsa paylaşırsa çok memnun olurum :)

İnşaallah bir çözüm bulursunuz... Benim ihtiyacım kalmadı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…