Ay kakayla imzamı olurmuş. Hatta dedim bizimki karıştırdı,idrarını yapacağına kakasını yapıyor :)) Üfff çok kötü bir durumİmza olabilir
Kum kabının yanından geçiyor banyoya gitmesi için. Aldığımız pet E sordum. Kakasını yaptığı yere örtü sarın Dedi,birde tuvalet kabının kapağını açık bırakın bir deneyin bakalım ne olacak dedi..Kum kabını kakasını yaptığı yere götürseniz işe yarar mı acaba?
Maşallah ona :)) Kuzum şımarttık bunları,tepemize yapmasınlardaGeçen ben de Mia'nin tuvaletinin bulunduğu odayı kapatıp gitmişim, hayvan gün boyu beklemiş gidip banyonun en köşesine yapmış. Benim suçumdu ama.. Yine de gidip ortaya yapmamış
Oyy onun bölgesini severim benBölgesini koruyor olabilir ya da yeni bölgeler arıyor olabilir çoğu kedi ve köpekte vardır kumunu banyoya koymanızı öneririm...
Benim köpüşte bi ara yapıyorduOyy onun bölgesini severim benEvin tüm bölgeleri feda olsun ona... Teşekkür ederim,deniyim onuda
Büyük bir zevkleBenim köpüşte bi ara yapıyorduKedim de yapardı umarım yardımı olur benim yerime de iki mıncırın sıpayı ihihhi
Teşekkür eserim cevabınız için..Merhaba.Kediniz erkek sanırım.1 yaşında kısırlaştırmalısınız.Ve bir yasına kadar da imza atmak ıcın maalesef bırkac yere cıcısını yapabilir.Öncelıkle kumu temız mı?Marka veya kapta yer değişikliği yaptınız mı?Eve gelen giden biri var mı? Rahatsız oldugu veya herhangi birsey. Ayrıca kediniz için bagırıp cagırmak odaya hapsetmek ters etki yaratır.Oncelikle kakasını yaptıgı yeri çamasır suyu ıle sakın sılmeyın.Ustune de kolanya tarzı bırsey dokun.
İdrar yerine kakasıyla koku bırakmaz canım benim. Kedin bir sebepten dolayı protestoya girişmiş anlaşılanKızlar,bilgisi olan yada kadisi tarafından böyle bir problem yaşayıp çözümleyen varsa yardım etsin lütfen(
Kedimiz Paşa bey üç gündür sabah banyoda bize bir süpriz bırakıyor :) Sabah banyoya girdiğimizde fayansın üzerine kakasını yapmış oldugunu görüyoruz. Daha öncede iki kez bunu yapmıştı,ama şu üç gündür tekrarlıyor bu durumu maalesef.. (Allahtan banyo paspaslarına yada halıya falan yapmıyor) Bugün kakasını yaptığı yere getirdim ve neden bunu yapıyorsun,hayır yapma diye parmağımı salladımSonra kumuna götürüp kum kabının içine koydum. Sabahtan beri masum masum bana bakıyor.
Ne yapmalıyım, böyle bir sorun yaşayan ve çözümleyen,önerisi olan varmı? Çok titiz bir bayanım,böyle şeyler devam ederse kafayı yerim sanırım..
Kedim 8 aylık.. Kısırlaştırmadık,acaba idrar yerine kakası ilemi imzasını atıyor
Şaka olarak yazmıştım zaten kaka ile koku bırakmasını :))İdrar yerine kakasıyla koku bırakmaz canım benim. Kedin bir sebepten dolayı protestoya girişmiş anlaşılanBelki evdeki birşey, belki bazı tavırlarınız, belki yediği maması.. Birşey var belliki canını sıkan. Özellikle kum kabını yeteri sıklıkta temizlemiyorsanız bu da büyük bir sebebi olabilir. Çünkü kum konusunda çok titizdirler.
Kesinlikle psikolojik olduğunu düşünüyorum hele gözünüzün içine baka baka yapıyorsa sizden intikam alıyor demektirŞaka olarak yazmıştım zaten kaka ile koku bırakmasını :))
O yere paspas sarıyorum,yapmıyor. Ama paspas bazen olmuyor,hemen gidip yine o bölgeye kakasını yapıyor
Bugün gözümüzün önünde halıflekse çişini yaptı iyimiBiz hepimiz şok tabi.
Bu sefer görmediğim nerelerde çişi var diye düşünmeye başladım.Çok can sıkıcı bir durum...
Tuvalet kabını hergğn temizliyoruz,o sebep olamaz.
İlgi sevgi şefkat gösteriyoruz. Mamasını hiç değiştirmedik,silip süpürüyor zaten..
Veterinere götüreceğim,ilaç tedavisi olabiliyormuş sanırım.
Sinirim çok bozuk...
Kesinlikle psikolojik olduğunu düşünüyorum hele gözünüzün içine baka baka yapıyorsa sizden intikam alıyor demektirBenim başımda daha enteresanı var. Dişi kedim kısırlaştırıldıktan sonra östrojen hormonunun hızla düşüp testesteron hormonunun fazla yükselmesi sonucu kendini erkek kedi sanmaya başladı. Ve erkek kedi gibi idrarıyla çevreye koku bırakıyor. Yani ben ne yapayım şimdi
Aminnnn
O daha enteresan bir durum gerçekten
Allah bize sabır versin,kedilerimizede akıl fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?