- 23 Aralık 2014
- 1.104
- 1.908
- 133
- Konu Sahibi jane eyre_
-
Teşekkür ederim, aslında bu soruna uzun vadeli çözüm bulmam lazım, evet taradıkça sorunum azalıyor ama bir şekilde dolanmalar maalesef devam ediyor.Evet veterinere gidin ve gerekli görürse traş ettirin kiyamam ya kardeşiniz neden dikkat etmemiski....
Her yerini traş ettirmek yerine sadece dolanmış yerlerini de kesebilir veterineriniz...Teşekkür ederim, aslında bu soruna uzun vadeli çözüm bulmam lazım, evet taradıkça sorunum azalıyor ama bir şekilde dolanmalar maalesef devam ediyor.
Ya ben size bişey sormak istiyorum şimdi benim kedim bana çok düşkün sürekli sevilmek kucagımda uyumak falan istiyor bana çok yakın yani biraz da küçük oldugu için sanırım bu istegi bana annesi gibi yaklaşıyor başka koltukta uyusa bile uzun süre uyuyamayıp yine benim yanıma geliyor kucagımda yada yanımda olunca 2 saat falan uyuyor. Bu benim için sorun değil onunla yakın olmayı Bi bebek gibi o uyurken partilerini okşamayı falan çok seviyorum ama Aralık gibi bebegim dogacak ve ben ister istemez o zamanda onunla bu kadar yakın ilgilenemeyecegim en azından belli bir süre çünkü bebegime ve kendime yetebilmek için biraz zamana ihtiyaç duyacağım lohusalık falan. Ve korkuyorum bu dönem onu psikolojik olarak etkilerse diye kedimin bu dönemde kötü etkilenmemesi için ne yapabilirim onu yavaş yavaş farklı şekilde mi alıştırsam bu işe yarar mı ki ne bilim biraz daha mı kendi halinde alışsa bana bu kadar yakın olmasa o zaman kötü etkilenmesine engel olur mu buHer yerini traş ettirmek yerine sadece dolanmış yerlerini de kesebilir veterineriniz...
Ben bıdığın tüyleri kısa iyiki :)
Canim öncelikle evladını sağlıkla kucağına alırsın InşAllah....Ya ben size bişey sormak istiyorum şimdi benim kedim bana çok düşkün sürekli sevilmek kucagımda uyumak falan istiyor bana çok yakın yani biraz da küçük oldugu için sanırım bu istegi bana annesi gibi yaklaşıyor başka koltukta uyusa bile uzun süre uyuyamayıp yine benim yanıma geliyor kucagımda yada yanımda olunca 2 saat falan uyuyor. Bu benim için sorun değil onunla yakın olmayı Bi bebek gibi o uyurken partilerini okşamayı falan çok seviyorum ama Aralık gibi bebegim dogacak ve ben ister istemez o zamanda onunla bu kadar yakın ilgilenemeyecegim en azından belli bir süre çünkü bebegime ve kendime yetebilmek için biraz zamana ihtiyaç duyacağım lohusalık falan. Ve korkuyorum bu dönem onu psikolojik olarak etkilerse diye kedimin bu dönemde kötü etkilenmemesi için ne yapabilirim onu yavaş yavaş farklı şekilde mi alıştırsam bu işe yarar mı ki ne bilim biraz daha mı kendi halinde alışsa bana bu kadar yakın olmasa o zaman kötü etkilenmesine engel olur mu bu
Geceleri odamıza almıyorum zaten evin diger kısımları açık bırakıyorum keyfince dolaşıyor henüz 4 aylık bende küçük oldugu için böyle diye düşündüm ama şimdiden dedigin gibi alıştırmam lazım benimde gece sıkıntı yok ama gündüz hep benimle olmak istiyor yavaş yavaş bunu bıraktırayım ben en iyisiCanim öncelikle evladını sağlıkla kucağına alırsın InşAllah....
Kedin kaç aylık küçükken öyle oluyorlar sonra değişiyorlar anne gibi gördükleri için benim kedimde 3 aylikken sahiplendim benimle yatar uyurdu gece lavaboya kalksam kapida beklerdi...
Şimdi 10 aylık birazda olsa azaldı canı isterse gelir sevdirir yanima yatar...
Öncelikle seninle uyumasını yavaş yavaş engelle canim ben odaya almiyorum minikken alıştırdım hayır diyorum anlıyor..
Minikken kapida aglardi ama kıyamam:)
Bebeğin odasina girmeyeceğini öğrensin mutkala girer ama sürekli olmasin.
Evet canim aynen bende oyle yapıyorum gece yatak odasi hariç heryer onun ama sipa gelip kapımın önünde yatıyor ama halinden memnunGeceleri odamıza almıyorum zaten evin diger kısımları açık bırakıyorum keyfince dolaşıyor henüz 4 aylık bende küçük oldugu için böyle diye düşündüm ama şimdiden dedigin gibi alıştırmam lazım benimde gece sıkıntı yok ama gündüz hep benimle olmak istiyor yavaş yavaş bunu bıraktırayım ben en iyisi
Hayırı ögretmek için ugraşıyorum ama kıyamıyorum da kocaman gözleriyle bana baktığı zaman ciddiyetimi bozup onu deli gibi sevesim geliyor ama daha doguma var neyseki o zamana kadar herşeyi ögrenir inşallahEvet canim aynen bende oyle yapıyorum gece yatak odasi hariç heryer onun ama sipa gelip kapımın önünde yatıyor ama halinden memnun
Bebek olunca sizi bebekten kıskanabilir yavaş yavaş gozlerine bakip hayır derseniz zamanla alışır ve sizi dinler.
Nasilda masumlar dimi yerim ben onları...Hayırı ögretmek için ugraşıyorum ama kıyamıyorum da kocaman gözleriyle bana baktığı zaman ciddiyetimi bozup onu deli gibi sevesim geliyor ama daha doguma var neyseki o zamana kadar herşeyi ögrenir inşallah
Ya benimki bu ara iyice delirdi ben yürürken iki ayagı üstünde uzaylı gibi hareketler yaparak zıplayarak gelip bacagıma sarılıyor duvardaki tabloya falan zıplıyor en hareketli zamanları oldugundan baya çılgın evin içinde serseri mayın gibi dolanıyor gece kapıyı açık unutsam gelip kocamın başına oturuyor mırıl mırıl bide uyutmuyor bizi. Onu izlerken gülmemek elde değil ama benim alıştırmam lazım yoksa bebekle çok sorun olur ve eşim o konuda çok hassas en ufak şeyde gönderir evden çocukla ilgili bir problem yaşanırsa..mesela şuan gelip omzuma falan yatıyor bunu bırakması lazım Allah korusun bebegin yüzüne falan yatar kötü bişey olur sonra korkuyorum Bi yandanNasilda masumlar dimi yerim ben onları...
Mesela benim sipa kanepeyi tırmalıyor göz temasi kurup hayır diyorum kaçıyor:)
Serseri mayın gibi olması normal daha çok küçük:)Ya benimki bu ara iyice delirdi ben yürürken iki ayagı üstünde uzaylı gibi hareketler yaparak zıplayarak gelip bacagıma sarılıyor duvardaki tabloya falan zıplıyor en hareketli zamanları oldugundan baya çılgın evin içinde serseri mayın gibi dolanıyor gece kapıyı açık unutsam gelip kocamın başına oturuyor mırıl mırıl bide uyutmuyor bizi. Onu izlerken gülmemek elde değil ama benim alıştırmam lazım yoksa bebekle çok sorun olur ve eşim o konuda çok hassas en ufak şeyde gönderir evden çocukla ilgili bir problem yaşanırsa..mesela şuan gelip omzuma falan yatıyor bunu bırakması lazım Allah korusun bebegin yüzüne falan yatar kötü bişey olur sonra korkuyorum Bi yandan
Çok teşekkür ederim canım götürdüm veterinere dolaşan yerleri aldı ama maalesef tıraş olmak durumunda bazı tüyleri iyice dolanmış hiçbir şekilde alamadı , artık çok çok daha dikkat edeceğim.Ayy bana hiç bildirim gelmedi ya denk gele gördüm konuyu. Canım ben bu sorunu çok yaşadım öncelikle tarak kaliteli olmalı bu birinci kural. Birinin yardımı ile dolaşan yerleri kesebilirsiniz. Eşim ellerini tutardı ben ucundan keserim. Kesebilirseniz daha da dolaşmasına engel olursunuz. Trasa ben de karşıyım fakat bu sebepten bir kere tras ettirmek zorunda kalmıştım. O yüzden her gün taramada daha hassasım artık. Komple tras ettirmeden veterinere götürerek makasla dolaşan yerleri de actirabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?