Kedi ve Köpeklerde Tüy Dökülmesi

$20120903_122125.webp kızlar albüm yapamadım yapıcam ama dayanamadım benim koca kafalımı koyayım buraya dedim malum adı çok geçti;)) bu arada barıştık oğluşumla aramızdan su sızmıyor :32:

köpeğiniz çok tatlı maşallah.. ben de bayılıyorum sibirya kurtlarına ama evimizde kapasite dolduğu için alamayız.:)
benim kı<zlarımın albümü var isteyen bakabilir profilimi tıklayıp. her köpek ayrı bir dünya.

köpeğiniz çok tatlı maşallah.. ben de bayılıyorum sibirya kurtlarına ama evimizde kapasite dolduğu için alamayız.:)
benim kı<zlarımın albümü var isteyen bakabilir profilimi tıklayıp. her köpek ayrı bir dünya.

canım albümlere bayıldımmmm allah sana bağışlasın paticiklerini... hele o ağzında ekmek ve kokoş haliyle poz veren yok mu :16:

bn de FURMASTER isimli markanınkini 6 senedir kullanıyorum. çok memnunum. o zamanlar yeni çıkmışlardı furminatör türkiye de bulunmuyordu e-bay dan getirtiliyordu. bizde furmasteri aldık çok memnunuz. ama dökecek ırk yinede çok döküyor. brewer yeast sarımsaklı vitamin tabletleri alırdık tüy dökümünü azaltsın diye onlarında faydası olmadı.tüy döküm dönemi dışında gerçekten epeyce işe yarıyor.

tüylü dostlarımızı korumak adına sevmeyen insanlara karşı koruyacağım deyip daha fazla dikine gitmemeli arkadaşlar. insanlar antipati duydukça daha da bilenirler. örnek hayvanseverler olmalıyız.
köpeğimizin sesiyle,dışkısıyla,tüyüyle kimseyi rahatsız etmesine izin vermemeliyiz. üzerimize düşeni yapmalı insanlara söylenecek söz bırakmamalıyız. yoksa acısını aciz tüylü dostlarımız çeker.:26:

6 senedir var mıymış, ben yeni keşfettim baya eksik kalmışım :52: Tüy döküm döneminde göreceğiz bakalım.

canım benim sibirya kurtlarının havlamadığı doğru ama o kadar candan o kadar söyledikleirni anlıyorlar ki ... özellikle tek bir havlama sesini bile duyamazsın uluması da eğitim ile alakalı ki benimkinin ses sorunu yok sadece alt kattakilerin oğluşu kabullenememeleri o kadar rot bilmem ama huskyler evde bakmaya uygun hayvanlar tabi tüy sorununu sürekli tarayarak ve traş ettirerek giderebilirseniz... ha bir de dünyada konuşmaya en yatkın köpekler huskyler miş benim elimde anne , ı love you, ve adımı söylediği 3 video var en yakın zamanda koyacağım şaka deil internetten araştırabilirsin bu paticikleri ;)) herşey gönlünce olsun bi tanem

Köpeğiniz çok güzelmiş umarım hiç ayrılmazsınız. Ek olarak; sibirya kurdu gibi çift katlı kürk yapısına sahip köpekler asla ve asla traş edilmemeli. "Ben traş ettirdim, bir şey olmaz" demeyin. Zararları ileride görülür, deri hastalıklarına yakalanabilir. Genellikle tüyleri ömür boyu uzayan teriyer gibi ırklar traş edilir.

Back
X