Kedime Ne Oldu

Ozaman bunun önlemlerini almalıyım kapılara falan daha dikkat edeyim de kaçamasın peki bu süreci nasıl atlattınız ve ne kadar sürdü
sanırım 10 gün falan sürmüştü, kapıyı pencereyi iyice kapatın ve balkona çıkarmayın, bu dönemde çok atlayan oluyo çünkü camdan balkondan.. mecburen ki hafta kadar dayanacaksınız..

sanırım 10 gün falan sürmüştü, kapıyı pencereyi iyice kapatın ve balkona çıkarmayın, bu dönemde çok atlayan oluyo çünkü camdan balkondan.. mecburen ki hafta kadar dayanacaksınız..
Aslında ben 1 yaşına kadar girmez diye güvenmiştim. Çünkü koku burakmaya başladığında alışkanlık oluyor unutturması zor oluyor. Diye duymuştum. O işi nasıl halletiniz.

Tanidigim guvendigin birisi yokmu kedisi olan yazik gunah hayvana ciftlestirin. Kedi beslemedim ama zamaninda mustakil evde oturuyorduk. Orta cok kedi bakmisimdir mart ayinda nasil cildirdiklarini bilirim.

Tanidigim guvendigin birisi yokmu kedisi olan yazik gunah hayvana ciftlestirin. Kedi beslemedim ama zamaninda mustakil evde oturuyorduk. Orta cok kedi bakmisimdir mart ayinda nasil cildirdiklarini bilirim.
Güveni geçtim güvenmediğim biri bile yok çevremde çiftleştirebileceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…