Hayvanseverlerin sosyal medya hesaplarına/sayfalarına yazın durumu.
Yarım edebilen çıkan belki. Bazı yerlerde veteriner bile gönüllü bakarım diyebiliyor.
Veteriner kliniğinde kalsın ?
Bu arada geçmiş olsun
10 gun yalnız kalmasından daha güvenilir geldi :)Canım güvenemiyorum ki tanımadıgım insanlar
iste bak milyarda birde olsa kediden tuyunden hastalık bulasabılıyo cok kotuMerhaba kızlar. Kedim benimle Kayseri'de öğrenci evinde yaşıyor. Normalde benimle İstanbula gelecekti sınavlar bitince.
İki gün önce annem aradı babamın ciğerinden rahatsızlığı vardı, daha önce de bir amelliyat geçirmişti. Tekrar amelliyat olacakmış açık amelliyat olduğu için çok hijyenik olması gerekiyormuş ev ortamının. Doktor aşısı da olsa en azından yaralar kapanana kadar eve kediyi getirmeyin demiş. Önceki amelliyatı yine bir sokak hayvanının tüyünden kaynaklanmıştı ciğerinden su almışlar baya eziyet cekmiş kediyi zor kabullendirmistim babama. Şimdi bu durum çıkınca ne yapacagımı bilemedim annemde çok sever kediyi. En azından yara iyileşene kadar 1 ay felan kediyi bırakacak bir yer bulalım diyor. İstanbulda kimseyi bulamadık. Pansiyonlar çok pahalı.
Bir arkadaş var Kayseri'de okuldan o ben bakarım getir bana dedi seviyor da hayvanları ama o da 10 gün bir yere gitmesi gerekıyormus onun dısında sürekli evdeymiş. 10 gün nasıl tek kalır ki hayvan bilmiyorum. Sınavların ortasında bu derde düştüm. 10 gün evcil hayvanını tek bırakan oldu mu evde ?
İnsandan da bulaşıyoriste bak milyarda birde olsa kediden tuyunden hastalık bulasabılıyo cok kotu
İnsandan da bulaşıyor
yalvarırım 10 gün evde tek bırakmayın o hayvan tek başına en iyi ihtimalle bunalıma girer büyük ihtimalle de ölür. ah benim de kedim var ama aynı şehirde olsak geçici olarak seve seve bakabilirdim. facebook'ta ilanlar oluyor oradan birini bulursunuz, yeter ki tek bırakmayın.Merhaba kızlar. Kedim benimle Kayseri'de öğrenci evinde yaşıyor. Normalde benimle İstanbula gelecekti sınavlar bitince.
İki gün önce annem aradı babamın ciğerinden rahatsızlığı vardı, daha önce de bir amelliyat geçirmişti. Tekrar amelliyat olacakmış açık amelliyat olduğu için çok hijyenik olması gerekiyormuş ev ortamının. Doktor aşısı da olsa en azından yaralar kapanana kadar eve kediyi getirmeyin demiş. Önceki amelliyatı yine bir sokak hayvanının tüyünden kaynaklanmıştı ciğerinden su almışlar baya eziyet cekmiş kediyi zor kabullendirmistim babama. Şimdi bu durum çıkınca ne yapacagımı bilemedim annemde çok sever kediyi. En azından yara iyileşene kadar 1 ay felan kediyi bırakacak bir yer bulalım diyor. İstanbulda kimseyi bulamadık. Pansiyonlar çok pahalı.
Bir arkadaş var Kayseri'de okuldan o ben bakarım getir bana dedi seviyor da hayvanları ama o da 10 gün bir yere gitmesi gerekıyormus onun dısında sürekli evdeymiş. 10 gün nasıl tek kalır ki hayvan bilmiyorum. Sınavların ortasında bu derde düştüm. 10 gün evcil hayvanını tek bırakan oldu mu evde ?
Hem de ne 2 kutu antibiyotik 1 kutu antiviral bitirip iyileşememiştim benSuriyelilerden feci bulaşıcı hastalıklar kaptık son yıllarda
10günlük pansiyon ücreti ödeyeceğine günlüğü 30 TL'ye veterinerde kalsa daha mantıklı değil mi? hem veteriner hekim gözetiminde olur, insan daha çok güven duyar. maması, suyu ihmal edilmez filan.Arkadaşınız çoğunlukla bakıp sadece 10 gün bakamayacaksa 10 günlük pansiyon ücreti vermekte bir çözüm bütcenizi bilmiyorum tabi ama
Arkadaşa, pansiyona kedimi asla bırakamam ben hemde 10 gün. Gıttıgınız guvendıgınız hekımın klınıgınde kalması daha uygun ki ben klınıge dahı bırakmadım kedimi. Yeri geldi baska şehre ailemi ziyarete gıdıyorduk eşimle bi gece kalıp ertesı gun gerı eve yola cıkıyorduk kedim yalnız diye. Şimdi annemlerle aynı şehirdeyiz. Sadece anneme içim rahat emanet edebılıyorum. Ziyaretınızı kısaltma imkanınız yok mu?
Edit: ekleme
Bende 10 gun baskasına emanet edecegınızı sandım. 1 aymış. 10 gunde yalnız kalır mı diye soruyorsunuz. Olcak iş mi? Üniversite öğrencisi olup kedi bakmayan kalmadı zaten. Öğrencilerin hayvan sahiplenmesine hiç hoş bakmıyorum artık. Süreklide böyle problemler okuyorum ve hepside öğrenci. Çok sevıyor olabılırsınız ama sevmek yetmıyor yeri gelince fedakarlık etmen gerekiyor. 10 gün yalnız bırakmak, 1 ay baskasına bırakmak sorumsuzluktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?