Ben bu kediyi 4 yıldır besliyorum. Çok zor durumlarda karsılastım ve hiçbir zaöan bırakmadım. Bu sefer mecburum saglık bu ne yapabilirim ? 1 ay sonra geri alacagım bu yüzden çok tanıdık ve hayvan seven arkadasıma bırakmak istiyorum. Öğrenci olmasam da bu insanoğlunun basına gelecek bir şey bazen uzaklastırmak zorunda bırakılıyorsunuz. Sorumluluk sahibi olduğumu çok iyi biliyorum.
Bunun mecburiyeti filan olamaz. Elinizdeki kedi değil çocuk olsa ne sebeple olursa olsun 1 ay arkadasınıza bırakıp, 10 günde yalnız bırakır mısınız? Bırakmazsınız. :) Ama kedi o kadarda önemli değil tabi. Dökün önüne yarım kilo mama 10 gün yesin dursun kendi başına.
Ziyaretimi kısaltmam çünkü iyileşme süresi 1 ay simdi babamı da tehlikeye atmak istemıyorum. O da haklı kendince.
Pansiyon veteriner hepsine sordum çok pahalı benim bütcem karsılamaya yetmez onu. 10 günde olsa baya tuzluya mal oluyor keşke imkanım olsa da versem.
Geçte gidemem neticede çocuk 2 hafta sonra gidecek ve 10 gün yok yani 1 ay daha burda kalmam gerekıyor o da olmaz. Ne yapacagım bilmiyorum vallahi
Dışardan konusmak kolay geliyor kendimi ıspatlayacak halim yok size. Çocuk tüy döküp tehlike arz etmiyor. Şuan için doktorun söylemiyle bunu bir sekilde halletmek zorundayım. Evimde bakamayacagıma göre güvendiğim birine teslim etmem gerekıyor. Ne kadar kolay konuşması yahu. Çok önemli olmasa burada konu açıp 10 gün bıraktınız mı diye sormam zaten. 4 yıldır benımle bu kedi ilk defa bırakmak mecburiyetinde bırakılıyorum.
Arkadaşın bahsettiği siteler de güvenli insanlar bar hepsinin Zaten baktığı bir kedisi köpeği varCanım güvenemiyorum ki tanımadıgım insanlar
Sokak kedilerinin malesef ev kedisi gibi bakımı olmuyor lütfen o hayvancıkları zan altında bırakmayıniste bak milyarda birde olsa kediden tuyunden hastalık bulasabılıyo cok kotu
Çocuk tüy dökse demedim zaten herhangi önemli bir sebeple dedim. :) 4 yıldır bakıyor olmanız bısey degiştirmez. 4 yılda kaç kere aynı durumda kaldınız? İlk defa kaldınız ve onda da hayvanı 10 gün yalnız bıraksam mı diyorsunuz. Kedi 10 gün bir başına bırakılmaz. Ya maddi olarak karşılayıp klınıge bırakırsınız yada hergun ugrayacak bırını bulursunuz. İlla kediyi babanızın dibine götürün diyen yok. Madem götüremıyorsunuz bakımı için uygun şartları sağlamak zorunluluğunuz. Mama su vererek bakılmıyor sadece hayvan.
Arkadaşın bahsettiği siteler de güvenli insanlar bar hepsinin Zaten baktığı bir kedisi köpeği var
Ölür valla hayvancık. Bu yaz Kayseride kalın, ameliyat dönemi git gel yaparsın. O arkadaşın bi yere gidinceye kadar kalırsın. Ne yazık ki öğrencilik ve evcil hayvan bir arada hep sorun oluyor,millet kampüse atıp gidiyor.Merhaba kızlar. Kedim benimle Kayseri'de öğrenci evinde yaşıyor. Normalde benimle İstanbula gelecekti sınavlar bitince.
İki gün önce annem aradı babamın ciğerinden rahatsızlığı vardı, daha önce de bir amelliyat geçirmişti. Tekrar amelliyat olacakmış açık amelliyat olduğu için çok hijyenik olması gerekiyormuş ev ortamının. Doktor aşısı da olsa en azından yaralar kapanana kadar eve kediyi getirmeyin demiş. Önceki amelliyatı yine bir sokak hayvanının tüyünden kaynaklanmıştı ciğerinden su almışlar baya eziyet cekmiş kediyi zor kabullendirmistim babama. Şimdi bu durum çıkınca ne yapacagımı bilemedim annemde çok sever kediyi. En azından yara iyileşene kadar 1 ay felan kediyi bırakacak bir yer bulalım diyor. İstanbulda kimseyi bulamadık. Pansiyonlar çok pahalı.
Bir arkadaş var Kayseri'de okuldan o ben bakarım getir bana dedi seviyor da hayvanları ama o da 10 gün bir yere gitmesi gerekıyormus onun dısında sürekli evdeymiş. 10 gün nasıl tek kalır ki hayvan bilmiyorum. Sınavların ortasında bu derde düştüm. 10 gün evcil hayvanını tek bırakan oldu mu evde ?
Ölür valla hayvancık. Bu yaz Kayseride kalın, ameliyat dönemi git gel yaparsın. O arkadaşın bi yere gidinceye kadar kalırsın. Ne yazık ki öğrencilik ve evcil hayvan bir arada hep sorun oluyor,millet kampüse atıp gidiyor.
Arkadaşa, pansiyona kedimi asla bırakamam ben hemde 10 gün. Gıttıgınız guvendıgınız hekımın klınıgınde kalması daha uygun ki ben klınıge dahı bırakmadım kedimi. Yeri geldi baska şehre ailemi ziyarete gıdıyorduk eşimle bi gece kalıp ertesı gun gerı eve yola cıkıyorduk kedim yalnız diye. Şimdi annemlerle aynı şehirdeyiz. Sadece anneme içim rahat emanet edebılıyorum. Ziyaretınızı kısaltma imkanınız yok mu?
Edit: ekleme
Bende 10 gun baskasına emanet edecegınızı sandım. 1 aymış. 10 gunde yalnız kalır mı diye soruyorsunuz. Olcak iş mi? Üniversite öğrencisi olup kedi bakmayan kalmadı zaten. Öğrencilerin hayvan sahiplenmesine hiç hoş bakmıyorum artık. Süreklide böyle problemler okuyorum ve hepside öğrenci. Çok sevıyor olabılırsınız ama sevmek yetmıyor yeri gelince fedakarlık etmen gerekiyor. 10 gün yalnız bırakmak, 1 ay baskasına bırakmak sorumsuzluktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?