• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedimi kaybettim

duygu4

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2021
5
2
1
35
Merhaba bunları nasıl yazabiliyor olduğumu bile anlayamadan yazıyorum. Eşimle Çileğimi bir aileye emanet ettik ve tatile gittik . Daha öncede emanet etmiştik aynı aileye. Çileği bırakırken camları açmamaları konusunda tembih etmeyi unutmamayı kendime tembihleyerek gittim kızımı bırakmaya . Ama ilk kez bakmadıkları için bir önceki seferden zaten biliyorlar bu konuyu. Yinede ben tekrar takrar anlatmam gerektiğini hissettim. Tam anlatıyorum Çilekle ilgili aklımdakileri bir adam geldi konu dağıldı . Arayarak hatırlatayım dedim cam konusunu ama tatil boyunca elim gitmedi diyorum ki Çileği aramadım ama koşturmaktan güneşten sıcaktan elim gitmiyor telefona çok enteresan. Haberleşiyoruz tabi ara ara video fotoğraf atıyorlar için rahat ediyor Çileği görünce. Derken bayramın birinci günü beni aradı Çilek camdan düştü diye sonrası kabus zaten... Niye aramadım camı üstten açın niye demedim neden onlara verdim neden neden neden kendimi balkondan atmayı bile düşündüm. Hatta kardeşim Çileği 15 gün önce rüyasında görmüş yüksek bir binada , anneme anlatmış sonrada unutmuş ikiside bana anlatmamışlar , anlatsalar belki ben daha hassas okurdum. Kızımı atmış gitmiş gibi hissediyorum kendimi. Bundan sonra kızımın boşluğunda nasıl bir hayat bekliyor beni kim bilir. Evdeki her anım onunla her köşede Çilek

Eklentiler

• 2605D4E0-6A60-4D33-89F0-87565DED24D3.webp
    2605D4E0-6A60-4D33-89F0-87565DED24D3.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 291
Basiniz sagolsun. Kendinizi suclamayin. Cilekle gecirdiginiz guzel gunleri düşünün sadece. Olacağın önüne geçilmiyor. Bir patili annesi olarak acini cok iyi anladigimi belirtmek isterim.

Çok üzüldüm ,kedilerimi düşündüm ve çok zor 😣

Benim de patili bir kızım var. Çok zor...Başınız sağ olsun 😔😔

Başınız sağolsun çok zor.. Bizim de var kedi oğlumuz. Biz hep evde bırakıyoruz, evet özlüyor ama en azından güvenle bekliyor diye.. Gerçi çok uzun bırakılmıyor 3-5 gün anca..
Evlat gibi sevildigini biliyorum ve acınızı anlıyorum, tekrar başınız sağolsun.. Rabbim sabır versin..

Allah sabir versin.
Benim de patili evlatlarim var. Dost, evlat, sırdaş onlar. Sizi cok iyi anliyorum. Allah yardimciniz olsun.

Başınız sağolsun çok üzüldüm. Benim de sarman bir oğlum var. Evde camlarda sineklik olmasına rağmen eğer gözümüzün önünde olmayacaksa cam falan açmıyoruz. Tatile gideceğiz ve veterinere bırakacağız. Evet dar alanda kalacak olması bir bakıma kötü ama en azından güvendiğimiz veterinerimiz, zaten kedimiz onların elinde büyüdü. Onlar da tanıyorlar artık. Parası neyse ödeyip 5-6 gün emanet edeceğiz. En azından güvende olacak, maması suyu taze olacak, arada bi yoklayan olacak, gece kameralarla izleniyormuş zaten. Birine emanet edebilir ya da evde de bırakabilirdim ama ailece böyle bir karar aldık. Gerçekten başınız sağolsun kedilerin zaten camlara zaafı var, dışarıda bir kuş, kelebek görüp ya da bir ses duyup heyecan yapıp atlıyorlar.

Başınız sağolsun. Beraber geçirdiğiniz güzel günleri düşünmeye çalışın. Eminim ona çok güzel bir aile oldunuz.

Keşke eve bıraksaydınız mamasını suyunu vermişini bir arkadaşınızdan rica etseydiniz keşke ama onun vadesi o kadar sizlede olsa bir şekilde gidecekti
İki ay için gidecektik o yüzden kedi otelini falan hiç düşünmedim bile Çilek için sevilmek sarılmak çok önemli sürekli temas ettiği bir insan olmalı yoksa bunalıma girer verdiğimiz ailede bu sevgiyi ve ilgili bulmuştuk böyle bir hata yapacaklarını bilsem tabi ki de kızımın başından ayrılmazdım. En büyük hata bende tabi

başınız sağolsun kendinizi suçlamayın. ama bundan sonra beraber yaşayacağınız kediler için de deneyim kabul edin bunu. nasıl çocuğunuzu birinin evine bırakmıyorsanız kedinizi de bırakmayın. hiç kimse ama hiç kimse sizin kadar dikkatli olamaz. ayrıca kedi iki ay boyunca yalnız bırakılmaz. yalnız derken yabancı biriyle de bırakılmaz. iki ay gideceğiniz yer otel olamaz mutlaka evdir; kedinizi de götüreceğiniz bir düzenleme yapın ya da ben böyle bir aylık tatiller için gittiğimde 15 günde bir gelip iki üç gün kolaçan edip yeniden gidiyorum. sabırlar diliyorum çok zor gerçekten

başınız sağolsun kendinizi suçlamayın. ama bundan sonra beraber yaşayacağınız kediler için de deneyim kabul edin bunu. nasıl çocuğunuzu birinin evine bırakmıyorsanız kedinizi de bırakmayın. hiç kimse ama hiç kimse sizin kadar dikkatli olamaz. ayrıca kedi iki ay boyunca yalnız bırakılmaz. yalnız derken yabancı biriyle de bırakılmaz. iki ay gideceğiniz yer otel olamaz mutlaka evdir; kedinizi de götüreceğiniz bir düzenleme yapın ya da ben böyle bir aylık tatiller için gittiğimde 15 günde bir gelip iki üç gün kolaçan edip yeniden gidiyorum. sabırlar diliyorum çok zor gerçekten
Konuşmak yetmiyor sürekli Çileği konuşmak istiyorum o yüzden cevap yazıyorum isterseniz aldırmayın kusura bakmayın lütfen. Biz ilk 25 gün çadır tatili yapacaktık otelde yada evde kalmayız hiçbir zaman. Sonra bir hafta için gelip 20 günlük Balkan Ülkelerini gezecektik yoksa götürebileceğim heryere Çileği götürüyordum zaten. Kendimi aklamaya çalıştığımı sanmayın o kadar büyük suçum varki çok iyi biliyorum . Ömrü bu kadarmış falan diyorlar da yok yani hiç öyle değil yeterince dikkatli davranmadım

Konuşmak yetmiyor sürekli Çileği konuşmak istiyorum o yüzden cevap yazıyorum isterseniz aldırmayın kusura bakmayın lütfen. Biz ilk 25 gün çadır tatili yapacaktık otelde yada evde kalmayız hiçbir zaman. Sonra bir hafta için gelip 20 günlük Balkan Ülkelerini gezecektik yoksa götürebileceğim heryere Çileği götürüyordum zaten. Kendimi aklamaya çalıştığımı sanmayın o kadar büyük suçum varki çok iyi biliyorum . Ömrü bu kadarmış falan diyorlar da yok yani hiç öyle değil yeterince dikkatli davranmadım
yok anlıyorum sizi, çok acı çekiyorsunuz ama kendinizi suçlamanın faydası yok, yaşadığı müddetçe mis gibi baktınız mutlu bir ömrü olmuştur eminim. insan her yeni kediyle beraber yeni deneyimler ediniyor; ben de bir kedimi sistitten kaybettim hala kendimi suçlarım nasıl farkedemedim diye. benim tavsiyem eğer böyle uzun tatiller hayat tarzınızsa, siz yokken bizzat sizin eve gelip bakacak birileriyle anlaşmak. sokak hayvanları için örgütlenmelerde sahibi yanında olmayan hayvanlara evinde bakan genç arkadaşlar oluyor. gelip bir iki saat ilgileniyorlar, size video atıyorlar ve tanıdıktan akrabadan daha dikkatliler... onlara verdiğiniz para da bir nevi başka hayvanlara gittiği için ekstra fayda oluyor. insan kendi evini hayvanına göre dizayn ediyor kapısı penceresi ama başka evler böyle olmuyor maalesef. hemen bir yeni kedi alın; çileğin acısını da mutluluğunu da onunla yaşayın hem daha kolay atlatırsınız hem de çileğin anısı başka bir hayvana ev sağlamış olur

Başınız sağ olsun:( ben de daha önce bir kedimi kaybetmiştim. Acınızı paylaşıyorum. Ne demek olduğunu biliyorum. Çok ara vermeden yeni bir kedi sahiplenmenizi tavsiye ederim.

yok anlıyorum sizi, çok acı çekiyorsunuz ama kendinizi suçlamanın faydası yok, yaşadığı müddetçe mis gibi baktınız mutlu bir ömrü olmuştur eminim. insan her yeni kediyle beraber yeni deneyimler ediniyor; ben de bir kedimi sistitten kaybettim hala kendimi suçlarım nasıl farkedemedim diye. benim tavsiyem eğer böyle uzun tatiller hayat tarzınızsa, siz yokken bizzat sizin eve gelip bakacak birileriyle anlaşmak. sokak hayvanları için örgütlenmelerde sahibi yanında olmayan hayvanlara evinde bakan genç arkadaşlar oluyor. gelip bir iki saat ilgileniyorlar, size video atıyorlar ve tanıdıktan akrabadan daha dikkatliler... onlara verdiğiniz para da bir nevi başka hayvanlara gittiği için ekstra fayda oluyor. insan kendi evini hayvanına göre dizayn ediyor kapısı penceresi ama başka evler böyle olmuyor maalesef. hemen bir yeni kedi alın; çileğin acısını da mutluluğunu da onunla yaşayın hem daha kolay atlatırsınız hem de çileğin anısı başka bir hayvana ev sağlamış olur
İlginiz için teşekkür ederim

Back
X