Kedimi kaybettim

Kusura bakmayin ama sorumsuzluk yapip sonra kendimi balkondan atmak istedim, yok ölmek istedim gibi abarti tepkiler vermeyin.

Sineklik olmayan eve kedi emanet etmek zaten sorumsuzluk, yaz ortasindayiz etraf yaniyor sicaktan. Siz tatilde takilirken millet evinde cam mi açmayacakti, en azindan evi hiç mi havalandirmayacaklardi? Daha once biraktiginizda da açmislardir cami muhtemelen ama bu defa düşmüş.

Cocugunuz olsa bu kadar rahat emanet edebilir miydiniz?

Kusura bakmayin ama sorumsuzluk yapip sonra kendimi balkondan atmak istedim, yok ölmek istedim gibi abarti tepkiler vermeyin.

Sineklik olmayan eve kedi emanet etmek zaten sorumsuzluk, yaz ortasindayiz etraf yaniyor sicaktan. Siz tatilde takilirken millet evinde cam mi açmayacakti, en azindan evi hiç mi havalandirmayacaklardi? Daha once biraktiginizda da açmislardir cami muhtemelen ama bu defa düşmüş.

Cocugunuz olsa bu kadar rahat emanet edebilir miydiniz?
O kadar haklısınız ki

Dört kedim var büyük de konuşmak istemiyorum ama bundan sonrası için ders olur inşallah. Bir yabancının evine kedi bırakmak hadi onu da geçtim cam olayını atlamak nasıl bir akıl tutulmasıdır anlam veremiyorum kusura bakmayın. Pisi pisine melek olmuş kedicik, yazık.

Başınız sağolsun.
Bizim kedimizi de o kadar dikkat etmemize rağmen 3 kez fransız balkona çıkmışken yakaladım. Sinekliği bir şekilde itip çıkmış dışarı. Artık biz odadaysak camı üstten açıyorum, yoksak komple kapatıyorum ve kapısı kapalı bir odanın camını açıyorum ki hava alsın bir şekilde.

Tahmin edemezdiniz böyle bir sonu olacağını, daha önce de emanet etmişsiniz. Çocuğunu anaokuluna gönderip cenazesini alan var, ne yazık ki biz herşeyi kontrol edemiyoruz bu hayatta :( Çok üzüldüm ve acınızı anlıyorum.

İki ay için gidecektik o yüzden kedi otelini falan hiç düşünmedim bile Çilek için sevilmek sarılmak çok önemli sürekli temas ettiği bir insan olmalı yoksa bunalıma girer verdiğimiz ailede bu sevgiyi ve ilgili bulmuştuk böyle bir hata yapacaklarını bilsem tabi ki de kızımın başından ayrılmazdım. En büyük hata bende tabi
Kendinizi suçlamayın onun vadesi o kadarmış güzel kızın

Merhaba bunları nasıl yazabiliyor olduğumu bile anlayamadan yazıyorum. Eşimle Çileğimi bir aileye emanet ettik ve tatile gittik . Daha öncede emanet etmiştik aynı aileye. Çileği bırakırken camları açmamaları konusunda tembih etmeyi unutmamayı kendime tembihleyerek gittim kızımı bırakmaya . Ama ilk kez bakmadıkları için bir önceki seferden zaten biliyorlar bu konuyu. Yinede ben tekrar takrar anlatmam gerektiğini hissettim. Tam anlatıyorum Çilekle ilgili aklımdakileri bir adam geldi konu dağıldı . Arayarak hatırlatayım dedim cam konusunu ama tatil boyunca elim gitmedi diyorum ki Çileği aramadım ama koşturmaktan güneşten sıcaktan elim gitmiyor telefona çok enteresan. Haberleşiyoruz tabi ara ara video fotoğraf atıyorlar için rahat ediyor Çileği görünce. Derken bayramın birinci günü beni aradı Çilek camdan düştü diye sonrası kabus zaten... Niye aramadım camı üstten açın niye demedim neden onlara verdim neden neden neden kendimi balkondan atmayı bile düşündüm. Hatta kardeşim Çileği 15 gün önce rüyasında görmüş yüksek bir binada , anneme anlatmış sonrada unutmuş ikiside bana anlatmamışlar , anlatsalar belki ben daha hassas okurdum. Kızımı atmış gitmiş gibi hissediyorum kendimi. Bundan sonra kızımın boşluğunda nasıl bir hayat bekliyor beni kim bilir. Evdeki her anım onunla her köşede Çilek
Başınız sagolsun bazi seylerin olmasi gereken zamanlar var ve biz ne yapsakta oluyor 4 duvar arasinada kapatsaniz bir sekilde yine kaybedecektiniz sizin hataniz degil uzmeyin kendinizi

Back
X