• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedimi nasil bulabilirim?

delimelek2170

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
124
Puanlar
323
Yer
Diğer
Arkadaslar merhaba. Ben yurtdisinda yasiyorum ama Turkiyede olan bir yakinimin bir kedisi vardi cok severdik. Bir kac gun once bizim o kediyi ve bir kac tane baska sokak kedisini evin onunden bir kac tane genc gelip almis. Nereye goturuyorsunuz kedileri diye ordaki insanlar sorunca da kisirlastirmaya goturuyoruz demisler. Boyle bisey varmi? Varsa o kedileri genelde nereye goturuyorlar,nerden bulabiliriz acaba?

Hayvan barınağına gitmelisiniz ancak sahipli olduğu belli değil miydi? Sahipli bir kedi neden sokakta bir başına geziyordu? Ya da görmenize rağmen nasıl götürebildiler?

Bilinmezlikle dolu korkunç bir konu
Allah o kedicikleri korusun

Hayvan barınağına gitmelisiniz ancak sahipli olduğu belli değil miydi? Sahipli bir kedi neden sokakta bir başına geziyordu? Ya da görmenize rağmen nasıl götürebildiler?
Sahipliydi ama tasmasi yoktu malesef,evde durmadigi icin ara sira bahcede dolasirdi,o sirada almislar

Bilinmezlikle dolu korkunç bir konu
Allah o kedicikleri korusun
Bende ondan korkuyorum. Ya baska bir niyetle aldilarsa...gerci bir degil birden fazla,3-4 tane gencmis. Genelde sapik yalniz gelir,1 kediyi alir diye dusunuyorum. Bunlar bir kac tane kediyi almislar.

Bulunfu sayılır. Gencler bulundu gercekten belediyeye kisirlastirma amacli goturuldugu ogrenildi. 10 gune geri getirirlermis.Ilgilenen herkese tesekkurler.

Back
X