kedilerin normal olmasını beklemeyinArkadaşlar ben sokakta bir kedi buldum 2 ay önce. Bakmaya başladım ama kedi bir tuhaf. Sağlıklı onda hiç bir problem yok ama sabahları beni ısırarak tırmalayarak uyandırıyor. Bütün evdeki herşeyi dağıtıyor kırıyor sevmeye kalksan direk ısırıp tırmalıyor tuvalete girsen kapıda bağırıyor. Odadan çıkartıyorum evden çıkarken başka odada dursun diye tezgahın altına kaçıp tıslıyor canımdan bezdirdi 2 ayda. Sahiplendirsem günaha girer miyim? Sokakta buldum karne çıkartmadım daha ama napcam bilemiyorum.
Kedinin yaptıkları normal. Profildeki hanimefendi kedinin içinden canavar çıkıyor bazen,asla kendini sevdirmez ailem zorla sever,yeri gelir kardeslerimin kollarini ellerini tirmalar ve kanatır. Tuvalete gidince kapi onunde oturur patigini kapinin altina sokar. Bulasik yikadigimiz yer(adi gelmedi aklima) onun içine gider oturur akan damlalari patigile yakalamaya calisir yada icer
Aynen vallahi hele annemin göz bebeği:) dünya kız çocukları gününde ben 3 kiz kardesimle ayni karede paylasti oda benim kizim diyerekİyi ki var prensesss
Bak işte.. ne güzel kurtarmışsın kediyi. Yavru zaten. Alışmıştır o 2 aydir sendeyse. Bende kediyi sokakta bulmuştum 2 bucuk aylik falandi buldugumda kizkardesim alışamadı hic gitsin bu evden diyordu ki 17 sene hayvan beslemis insanlarız biz. Kediyi de sevmez pek ilk kez bakacaktik evin icinde suanda kediyi öpmekten boğuyor resmen cok seviyor. Laf ettirmiyor hatta kocam kediye serefsiz diyor diye dediki kocam icin hicte degil o serefsizKesi 4 aylık erkek. Sokakta janta sıkışmış bir halde buldum yağmurlu bir günde. İşte zaten olay şu ki ben alışamadım kediye. Kedi de beni sevemedi sanki bilmiyorum daha önce kedi bakmadım hiç. Sahiplendirsem bu sefer aklım onda kalacak. Dediğiniz gibi sokağa atarlarsa sahiplendirdiğim kişi bu sefer ben günaha girerim.
Maşallah masallah anneler en başta istemezler ya da laf ederler genelde sonra da kediyi yada köpeği cok severler bizden bile cok bazen kiskaniyorum hehehehehheAynen vallahi hele annemin göz bebeği:) dünya kız çocukları gününde ben 3 kiz kardesimle ayni karede paylasti oda benim kizim diyerek
Ayniiii vallahi kiyameti kopardi hatta sahiplendirmek için bir siteye koyduk mecburen adamlar kapiya geldi 600 dolar teklif ettiler annem ağladı vazgeçtiMaşallah masallah anneler en başta istemezler ya da laf ederler genelde sonra da kediyi yada köpeği cok severler bizden bile cok bazen kiskaniyorum hehehehehhe
HahahahahahahahahahhaAyniiii vallahi kiyameti kopardi hatta sahiplendirmek için bir siteye koyduk mecburen adamlar kapiya geldi 600 dolar teklif ettiler annem ağladı vazgeçti
Teşekkür ediyorumCanim ben yatcam simdi sana bazi tavsiyeler vercem
Kedinin kumu var degilmi mamasi vs herseyi
Kediye bir yumak al.
Bir de pinpon topu al 3 4 tane cunku ev icinde kaybolabilir fazladan al,cok yaramazlar
Oynasin dursun enerjisini atsın
Malt diye birsey var. Kediler tuylerini yalarlar ve yaladiklari icin kusarlar,kusmayipta dışkı yoluyla atmasi için 2 3 damla yemeleri lazim
Internetten alabilirsin
Bayilarak yiyorlar ondan al koklat kediye hemen gelecektir yanina o zamanlarda usul usul sev onu..
Yaramazlık yapinca bagirma anlamaz çünkü..
Evde ortalikta biblo vs birakma yada kirilma ihtimali olan esyalar çünkü devirir yani
Senin yaninda yatiyorsa demekki seni seviyor
Benim kedi annemin yaninda yatar hep anneme aşık..
Kediler ozgur ruhlu hayvanlardir yapacak birsey yok gel oglum otur oglum pati ver falan anlamazlar :)
Karnını asla elleme. Hoslanmazlar karnini nadir insanlara acarlar,guvendikleri yani.. ben bunu bilmeden kopek gibi zannedip (kopekler karindan sevilmekten hoslanirlar ya) sevmistim beni ısırmistı
Tirmalama olayina gelince tirnaklarini kes kes derken ucundan yani.. ama bunu tek basina yapabilecegini sanmiyorum 2 3 kisi olmaniz lazimgerci hemen uzuyor tirnaklari da
Suyu hep temiz olsun. Pis su icmezler kediler
Penceler hep kapali olsun Allah korusun,kediler atlayabilirler camdan boyle vakalar var malesef.
Bak gör o büyüsün,kisirlastir onu muhakkak kisirlasinca kilo alabiliyorlar ama kisirlastirma olayi da soyle (eve cis yapmaya basliyorlar,oraya buraya koku birakmak icin) o raddeye gelince hemen kisirlastir biz oyle yapmıştık
O büyüsün sen ona oyle bir alisacaksin ki
Bu yazdiklarina pisman bile olcaksin.
Simdi saril minnosa
Tabi izin verirsegirrrrrrliyorsa da dinle o muazzam sesii
Ask bunlar askkkk
can bunlar bunlari yaratan Allah'a ölürüm
Sakin sahiplendirme canim
Aylar sonra bana yazarsin ben burda olursamcok alisacaksin ve o da sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?