Kedimi sahiplendirmek istiyorum

Ay ciddi ciddi kendimi sahiplendirmek istiyorum okudum ve "niye, sen mal mısın?" yazmaya gelmiştim çok utanıyorum şu an

kediye gelince daha önce uzun süreli kedi bakmadım ama bazı tecrübelerim ve arkadaşlarımın kedileri var. Bu kedinin karakteriyle alakalı olabilir ya da sokakta hırçınlasmis olabilir yani seni sevmemesi değil olay. Sana güvenmeye başladığında mutlaka alisacaktir ama karakteri öyleyse alissa bile genel olarak soğuk davranmaya devam edebilir. arkadaşımın 4 yıllık kedisi hala arada bir arkadaşıma saldırıyor karakteri öyle onun diyor, o da sokaktan almış. Yani o hırçın halleri her zaman öyle kalacak olabilir zorlanacaksan buna göre karar verebilirsin. kediyi oradan kurtardığın için de güzel kalbinden öpüyorum seni

Bu eşek sıpası şu anda poposunu burnuma dayadı yatakta kafamda yatıyor zar zor yazıyorum size normalde sevdirmez kendini ama her gece yanımda yatıyor nedense

Hiç asi yaptırmadınız mi ?
Iç parazit dış parazit ?
Karma asiya başlanmadı mi ?
Veterinere hiç gitmedi mi ?

Veteriner de kaldı gitti yani ama karma başlamadık kalma sebebi ise ilk sokaktan aldığımda gözleri berbat durumdaydı iç dış parazit yapıldı.

Bazıları öyle manyak oluyor
Babamın kedisi tam bir canavardı. Ben bakamam öyle kediye

Hahahahahahahahahahha
Anneler hep boyle :) ay cokta tatliymis ama masallah
Simdi akli fikri ondadir
Bide annelerimiz de sanki torun gibi mi goruyorlar onlari da ne :)))
Hahahahh yemin ederim belki burdaki Kadınlar söylenir ama 2 yaşındaki yeğenim kadar seviyor kedimizi abartısız söylüyorum dünyaya değişmem diyor

Ayy ayn8 benim oğlanbenimkide öyleydi ,gece3 kaldırırdı beni neymiş efendim koridorda onunla oturacakmışım , hergece kolumda yatması 3ay falan sürdü sanırım kımıldayınca abboow ısırırdı ,durduk yere gece ayagimi ısırırdı, gün içinde ayakta iş yapayım falan sırtıma atlar ayak bileklerimi ,otururken kolumu falan nereyi bulduysa ısırırdı
Neyse sonra büyüdü ama hala sinirlendiğinde ısırır , gece eskisi kadar kaldırmıyor, kendi cani isteyince kucağıma koynuma gelir sevdirir gider , çok karizmatik hareketleri varki .
Herneyse büyüdüğünde bırakıyor bu huyları gayet normal bazıları kedi gibi oluyor ,bazıları kaplandan bozma kedi
Şimdi kardeşi oldu kızım aynı huyları sinirlenince oda ısırır,canı istemediği zaman sevdirmez çok acayip buda
Bende sokaktan almıştım ,çok küçüktü 1hafta bakayim zengin bir muhite salarım dedim ayrılamadım, birisi istedi veremedim cünkü çok aksi Benden başkası çekmezdi kahrını 5.yıla gidecez neredeyse kızım 16 aylık bazen diyorum hepinizi barınağa vericem
Sahiplendirmeyin diyeceğim ama aranızda bağ yok gibi geldi ,vereceğiniz kişiye özelliklerini söyleyin yada ınstegram da sayfalar var oradan yardım isteyin

Daha yavru sanirsam cok enerji istiyor kediye zikir zikir toplardan alik veterinerde veya kedi oyukcaklari bak siteden alin, kuru mama var mi hergün vermen gerek ki, haftada 1 yas mama verilir ve kumu var mi her zaman temiz tut günde 2 kere sabah ve aksam temizle kumu, suyu her zaman taze tut ise gitmeden (calisiyorsan) suyu tazele geldiginde suyu tazele ve gece yatmadan önce suyu taze fazla bekletilmis suyu icmezler, büyüyünce biraz azalir isirmasi uyurken san isirmasi da kalk benimle ilgilen veya mamam bitti demek ister benimde kedim var evimizin nesesi yaramazliklari da var seviyoruz onu her haliyle köpek degil bu gel otur falan emrivakilerden hoslanmiyor size sahiplenmez evi sahiplenir :)

Bu eşek sıpası şu anda poposunu burnuma dayadı yatakta kafamda yatıyor zar zor yazıyorum size normalde sevdirmez kendini ama her gece yanımda yatıyor nedense
Sevemedim diosunuz ama bnce siz de onu seviyorsunuz :) giderse çok ozlersiniz

Bugün cumartesi tüm hafta yoğun çalıştım uykum var ama 6 dan beri ayaktayım 6 aylık bi azman sağolsun benimkini sokaktan aldığımda 1 aylıktı daha annesi terketmişti ilk aylar yürürken bile ayağıma atlar ısırırdı büyüdükçe geçiyo onlar ama hala gecenin bi yarısı sabahın köründe patisiyle kafama vurarak uyandırır beni ona yapcak bişey yok. Biraz daha sabretsen keşke büyüdükçe akıllanıyolar illa sahiplendircem diyosanda takip şartıyla sahiplendir alan kişi sokağa atamaz en azından.

Kedilerin de insanlar gibi farklı karakterleri var.Benim kedim de hımbıllıkta bir dünya markası yemek yemesi gerekmese yerinden zor kalkar tabi bu biraz yaşıylada bağlantı yaşları ilerledikçe o hareketli halleri azalıyor biraz sabredin derim sonra pişman olabilirsiniz.

Kedi daha kucuk oldugu icin disleri kasiniyor o yuzden isiriyor , zarar vermek icin degil. Bu arada hala asilarini yaptirmadiniz mi , cunku 4 aylik kedinin coktan asi yapilmis olmasi gerek. Sahiplendirdiginiz kisiye guvenmek cok zor, o da biksa sokaga atsa , bu en iyi ihtimal, ama sapik ruh hastasi insanlar var bu ulkede. Ben de kedimi sokaktan sahiplendim. Annemler disinda kimseye guvenip 2 saatligine bile birakamam. Cok masum canlilar onlar. Ve cok savunmasizlar. Sizin sebepleriniz gercekten asiri buyuk sebepler degil.

Erkek kedi zaten oyledir,zipirlik yapar oyun ister, evde minik bir cocuktan farki yoktur. Ama Disi kediler cok sakin, hanim hanimcik oturur etrafi seyreder :)

Bi sevap islemissiniz, o çaresiz zavalliya yuvanizi acmissiniz bari hayrinizi tamamlayin. Topu topu 15 yillik ömrü var. Bir kedi bi cok insandan daha hayirli bir arkadas olur. Dedikodusu yoktur, fesatlik yapmaz, kiskanclik yapmaz, insanlar gibi bitmeyen talepleri yok, tek istegi yemek, su, sevgi, sicak bir yuva.

Kendimi sahiplendirmek istiyorum diye okudum

Tövbe bismillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…