- 20 Mart 2008
- 5.985
- 8.596
- 723
Bu eşek sıpası şu anda poposunu burnuma dayadı yatakta kafamda yatıyor zar zor yazıyorum size normalde sevdirmez kendini ama her gece yanımda yatıyor nedense
Hahahahh yemin ederim belki burdaki Kadınlar söylenir ama 2 yaşındaki yeğenim kadar seviyor kedimizi abartısız söylüyorum dünyaya değişmem diyorHahahahahahahahahahha
Anneler hep boyle :) ay cokta tatliymis ama masallah
Simdi akli fikri ondadir
Bide annelerimiz de sanki torun gibi mi goruyorlar onlari da ne :)))
Ahahah. Yalnız değilmişim. Ben de öyle okumuştumKendimi sahiplendirmek istiyorum diye okudum.
Ayy ayn8 benim oğlanArkadaşlar ben sokakta bir kedi buldum 2 ay önce. Bakmaya başladım ama kedi bir tuhaf. Sağlıklı onda hiç bir problem yok ama sabahları beni ısırarak tırmalayarak uyandırıyor. Bütün evdeki herşeyi dağıtıyor kırıyor sevmeye kalksan direk ısırıp tırmalıyor tuvalete girsen kapıda bağırıyor. Odadan çıkartıyorum evden çıkarken başka odada dursun diye tezgahın altına kaçıp tıslıyor canımdan bezdirdi 2 ayda. Sahiplendirsem günaha girer miyim? Sokakta buldum karne çıkartmadım daha ama napcam bilemiyorum.
Ahahah. Yalnız değilmişim. Ben de öyle okumuştum
+1Kendimi sahiplendirmek istiyorum diye okudum.
Daha yavru sanirsam cok enerji istiyor kediye zikir zikir toplardan alik veterinerde veya kedi oyukcaklari bak siteden alin, kuru mama var mi hergün vermen gerek ki, haftada 1 yas mama verilir ve kumu var mi her zaman temiz tut günde 2 kere sabah ve aksam temizle kumu, suyu her zaman taze tut ise gitmeden (calisiyorsan) suyu tazele geldiginde suyu tazele ve gece yatmadan önce suyu taze fazla bekletilmis suyu icmezler, büyüyünce biraz azalir isirmasi uyurken san isirmasi da kalk benimle ilgilen veya mamam bitti demek ister benimde kedim var evimizin nesesi yaramazliklari da var seviyoruz onu her haliyle köpek degil bu gel otur falan emrivakilerden hoslanmiyor size sahiplenmez evi sahiplenir :)Arkadaşlar ben sokakta bir kedi buldum 2 ay önce. Bakmaya başladım ama kedi bir tuhaf. Sağlıklı onda hiç bir problem yok ama sabahları beni ısırarak tırmalayarak uyandırıyor. Bütün evdeki herşeyi dağıtıyor kırıyor sevmeye kalksan direk ısırıp tırmalıyor tuvalete girsen kapıda bağırıyor. Odadan çıkartıyorum evden çıkarken başka odada dursun diye tezgahın altına kaçıp tıslıyor canımdan bezdirdi 2 ayda. Sahiplendirsem günaha girer miyim? Sokakta buldum karne çıkartmadım daha ama napcam bilemiyorum.
Sevemedim diosunuz ama bnce siz de onu seviyorsunuz :) giderse çok ozlersinizBu eşek sıpası şu anda poposunu burnuma dayadı yatakta kafamda yatıyor zar zor yazıyorum size normalde sevdirmez kendini ama her gece yanımda yatıyor nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?