Kedimin bir gözü alarjik sürekli tekrar ediyor

yagmurpapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2024
2.831
731
43
36
Veterinere gittik damla verdi düzeldi ama şimdi gene başladı kasıyor beyaz kısmı yukarı çıktı veteriner alerji var ama neye bilemiyorum dedi klima olabilir içeri almamaya çalışırım kumunu değiştim acaba kurutma makinesinde yapabilir mi

kedinizin cinsi nedir

cins kediler de bu sorun daha çok görünüyor,evin tozu,kumunun tozu,evde ki deterjanların partekülleri,kenei kullandığınız oda kokuları parfümler hepsi tetikleyebilir,tüylü battaniye örtü vs bunlarla da temas etmemesi lazım,özellikler belli bir yaş geçirdikten sonra ortaya çıkıyor daha hassas oluyorlar,bu etkenleri ortadan kaldırdığınız zaman hala devam ediyorsa,o zaman twkrar başka bir vet ile görüşün,gözde tekrarlayan bir bakteri ya da diş sorunları da neden olur,

ayrıca özellikle cins kediler de bağışıklık sisteminin aşırı tepkisi ile de gerçekleşir bu durum,devamlı gözünü temiz tutmalısınız,en azından sabah akşam serum fizyoloji ile ya da vetten antiseptik solüsyon tarzında birşey alın göz temizliği için silme yoluyla,göz kapağı ve göz yaşının aktığı yolu izleyen kısım da dahil.

Tamamdır bağışıklık sistemi için malt veriyorum tekrar goturecem bakalım

malt tüy yumağını engellemek içindir yani kedinin yuttuğu tüylerinin kolay sindirilmesi için
Bağışıklık malti kullanıyoru. İmmune malti veteriner den geldik ayni alerji damla verdi klimadan uzak tutmam lazım ama buda soğuk seviyor oda haklı havalar sıcak bakalım temizledi boyadı vs sorun yok hatta düzeldi baya ama kirmziilik var damlaları kullanacam 5 gün

anladım,ama gerçek neden klima mı,ne zamandır var olduğuna bakmak lazım,bir de son zamanlar da yaptığınız değişimleri bir gözden geçirin derim mama değişikliği yapıldıysa ona kadar,alerji damlasını sonsuza kadar kullanamazsınız netice de bir zaman sonra bağışıklık kazanacak ona fayda etmeyecek

Mama değil ya kurutma yada klima kuruluk yapabilir dedi kedi kumunu değiştim can pelti aldin toz oldunu kaşıntı oluyor

Hava temizleyici alabilirsiniz eve, muhakkak faydası olur. Gidebiliyorsanız göz uzmanlığı olan veteriner hekimler var tavsiye edebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…