• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kedimin iki evi varmış

Kadına da " kedim de kedim , benim kedim " diye tutturduysanız öylesine yaw he he yapmış olabilir:anne:

kendinehas kendinehas konuyu görmediysen gel müdürüm :D
Bi Behlül de burada varmış. :)

Konu sahibi son durum nedir bilmiyorum ama, siz bi konuşun esas sahibiyle, çok da "Kedim kedim" demeyin yanında kadının demeye geldim. Yani minik belli bir rutin oluşturmuş, madem dışarı da bırakıyor, müdahale etmese iyiymiş. Tabi sizden huylandı mı kadıncağız "Kedim" deyince ya da çok mu korktu bulamayınca ondan bir daha bırakmak istemedi mi, bilemedim.
Tatlıya bağlarsınız bir şekilde, olmazsa da yuvaya ihtiyacı olan bir başka miniği sahiplenebilirsiniz.

Kediler boyle oluyor genelde :))
Kedinin sahibi olsaydim kiskanirdim yollamazdim ben yine insafliymis.. ne yapiyim insan cocugunu gonderir mi :deli:

Olaya iki taraflı da bakıyorum iki tarafta da kediyi sahipleniyorum. Kediye bak ya :D ben çok kıskanırdım sahibinin yerinde olsam ama eve gelip sevmenizi isterdim. Umarım tekrar buluşursunuz.

hanımlar iyi yıllar.
küçük bir sorun gibi gözükebilir ama bu gece taktım kafaya...

yaklaşık iki ay önce bahçemde bir kedi buldum, baya sokak kedisi idi tip olarak, sarman bir kedi ve çok şişman. yemek verdim oynadım derken her gün aynı saatlerde gelmeye başladı. aynı oyun devam etti.

o şekilde kedi evimi de öğrendi. apartmanın kapısında bekliyor, biri açınca direkt evin kapısına geliyor miyavlıyor ben eve alıyorum. müthiş güzeliz ama sırnaşıyoruz falan. ama akşamları çıkmak istiyor çıkarıyorum.

bir süre sonra düzene girdi kedim her sabah 8'de geliyor. o net. kapıda bekliyor ben gidip apartmanı açıyorum eve geliyor ısınıyor yemeğini yiyor.

dün kedim akşam çıkmak istedi her zamanki gibi. ben de peşine çıktım. bir sigara yaktım bahçede dolanıyorum.
kadının biri bir şey arıyor sokakta, çocuğunu kaybetmiş gibi ağlanarak. yola doğru yürüdüm kadına sordum ne oldu diye. kedimiz kayıp dedi. nasıl bir kedi dedim, fotoğraf gösterdi, benim kedim.
meğerse benim kedi aslında onların kedisiymiş. yıllardır onlardaymış yani. sabah kapıyı tırmalayıp ağlıyormuş bahçeye diye bırakıyorlarmış o bana geliyormuş.
video vs gösterdiğine göre kadının çok da güzel bakılıyor, konforlu bir evde. veterineri eve geliyormuş falan.
hatta kedim bir gece bende kalmıştı, o gün evdeki yaşlı kadın (kedi aslında onunmuş) hastalanmış tansiyonu fırlamış hastaneye kaldırmışlar. üç gün hastanede kalmış.

biz konuştuk anlaştık. kedi sabah bana gelecek gene. ama gece onlarda kalacak hatta güniçinde de. ben çalışıyorum zaten ev boş. evini apartmandan gösterdi bloktan yani ışığı yanan ev olarak, telefon no alışverişi yaptık. yalnız bugün kedimi bırakmadılar sabah gelmedi. ben kedinin bendeki eski bir fotoğrafını süsleyip new year falan fotoğrafı attım whatsapptan cevap da gelmedi. okunmadı da.
sms olarak da attım. "x hanım kedi evde değil mi yılbaşını huzurlu kutlamak istiyorum" diye...
ona da yanıt yok.

yani tamam o çok huzurlu ama ben çok özlerim ya. evladım gibi olmuştu. ne yapardınız benim yerimde olsanız? bu hafta izinliyim. poğaça yaptırıp falan evlerine mi gitsem ya. arada bir bıraksalar bana yetecek bir koklasam...
O ışığı yanan ev onların değil . Kıyamam size ya onların sevgisi bir başka

kizlar kedim geldiiiii sabah erken gelmedi bu kez, sanirim bırakmamayı denediler ama öğlene doğru geldi. bir de dün gece geç yatmıştım gündüz sersem gibiydim sarıldık yattık falan. aksam da sözleştiğimiz gibi gönderdim yani zaten kedi kapının önüne gidip aglanmaya başladı mecbur göndermiş olduk :) bir hafta izinliyim doya doya görürüm gönderirlerse. oh ya.

kizlar kedim geldiiiii sabah erken gelmedi bu kez, sanirim bırakmamayı denediler ama öğlene doğru geldi. bir de dün gece geç yatmıştım gündüz sersem gibiydim sarıldık yattık falan. aksam da sözleştiğimiz gibi gönderdim yani zaten kedi kapının önüne gidip aglanmaya başladı mecbur göndermiş olduk :) bir hafta izinliyim doya doya görürüm gönderirlerse. oh ya.
Yaaa çok tatlısınız :KK200:
Koca yürekli kediş :anne:

hanımlar iyi yıllar.

yaklaşık iki ay önce bahçemde bir kedi buldum, baya sokak kedisi idi tip olarak, sarman bir kedi ve çok şişman. yemek verdim oynadım derken her gün aynı saatlerde gelmeye başladı. aynı oyun devam etti.

o şekilde kedi evimi de öğrendi. apartmanın kapısında bekliyor, biri açınca direkt evin kapısına geliyor miyavlıyor ben eve alıyorum. müthiş güzeliz ama sırnaşıyoruz falan. ama akşamları çıkmak istiyor çıkarıyorum.

bir süre sonra düzene girdi kedim her sabah 8'de geliyor. o net. kapıda bekliyor ben gidip apartmanı açıyorum eve geliyor ısınıyor yemeğini yiyor.

dün kedim akşam çıkmak istedi her zamanki gibi. ben de peşine çıktım. bir sigara yaktım bahçede dolanıyorum.
kadının biri bir şey arıyor sokakta, çocuğunu kaybetmiş gibi ağlanarak. yola doğru yürüdüm kadına sordum ne oldu diye. kedimiz kayıp dedi. nasıl bir kedi dedim, fotoğraf gösterdi, benim kedim.
meğerse benim kedi aslında onların kedisiymiş. yıllardır onlardaymış yani. sabah kapıyı tırmalayıp ağlıyormuş bahçeye diye bırakıyorlarmış o bana geliyormuş.
video vs gösterdiğine göre kadının çok da güzel bakılıyor, konforlu bir evde. veterineri eve geliyormuş falan.
hatta kedim bir gece bende kalmıştı, o gün evdeki yaşlı kadın (kedi aslında onunmuş) hastalanmış tansiyonu fırlamış hastaneye kaldırmışlar. üç gün hastanede kalmış.

biz konuştuk anlaştık. kedi sabah bana gelecek gene. ama gece onlarda kalacak hatta güniçinde de. ben çalışıyorum zaten ev boş. evini apartmandan gösterdi bloktan yani ışığı yanan ev olarak, telefon no alışverişi yaptık. yalnız bugün kedimi bırakmadılar sabah gelmedi. ben kedinin bendeki eski bir fotoğrafını süsleyip new year falan fotoğrafı attım whatsapptan cevap da gelmedi. okunmadı da.
sms olarak da attım. "x hanım kedi evde değil mi yılbaşını huzurlu kutlamak istiyorum" diye...
ona da yanıt yok.

yani tamam o çok huzurlu ama ben çok özlerim ya. evladım gibi olmuştu. ne yapardınız benim yerimde olsanız? bu hafta izinliyim. poğaça yaptırıp falan evlerine mi gitsem ya. arada bir bıraksalar bana yetecek bir koklasam...
Ayyy cok tatlisiniz kedicikde sizde.isini biliyormus minnos:))onu ne kadar ozlediginizi tahmin edebiliyorum.en azindan ortadan yok oldugu anlarda iyi oldugunu guzel bakildigini biliyorsunuz.diger sahipleride size geldiginde cok ozluyordur eminim ve sizi kiskanmislardir:))ayni olay amcamin basina gelmisti bu arada.amcamin kediside ara ara disari cikar ortadan kaybolur sonra geri gelirdi.evleri giris kat camdan gidip geliyor.birgun gelmis eve arkasindan bayanin biri cami tiklatip seslenmis.kedim sizin eve girdi alabilir miyim diye:))amcamda demis o bizim kedimiz yillardir besliyoruz.bayanda ayni seyi soylemis bizde oyle diye:))kedicik 2 evi birden idare ediyornus meger.sonuc olarak 2 tarafta hic bozuntuya vermedi sanki hic ogrenmemis gibi davrandilar ve kedicik ayni sekilde devam etti hayatina

Nolur yanlış anlamayın
Kedi resmen size 2. Kadın muamelesi yapmış
Haytalık yapmaya size geliyor
Gece yine evine dönüyor :KK70:

Ne çakal bi kediymiş :KK70:

Artık Aldatıldığınızı öğrendiğinize göre bu ilişkiyi bitirin
Ve kendinize tek evli bir kedi alın bence :KK66:
Aa zeytiiin!

Daha geçen eski bir konuda mesajına denk eksin. Acaba nerelerde ne yapıyor derken bugün tesadüfen gördüm. :)

Ayyy cok tatlisiniz kedicikde sizde.isini biliyormus minnos:))onu ne kadar ozlediginizi tahmin edebiliyorum.en azindan ortadan yok oldugu anlarda iyi oldugunu guzel bakildigini biliyorsunuz.diger sahipleride size geldiginde cok ozluyordur eminim ve sizi kiskanmislardir:))ayni olay amcamin basina gelmisti bu arada.amcamin kediside ara ara disari cikar ortadan kaybolur sonra geri gelirdi.evleri giris kat camdan gidip geliyor.birgun gelmis eve arkasindan bayanin biri cami tiklatip seslenmis.kedim sizin eve girdi alabilir miyim diye:))amcamda demis o bizim kedimiz yillardir besliyoruz.bayanda ayni seyi soylemis bizde oyle diye:))kedicik 2 evi birden idare ediyornus meger.sonuc olarak 2 tarafta hic bozuntuya vermedi sanki hic ogrenmemis gibi davrandilar ve kedicik ayni sekilde devam etti hayatina
Ikizleriniz kucuk mu acaba kedinizle aralari nasil daha dogrusu kedinizin onlar bebekken onlara karsi olan tutumu :)

Ben de çocukluğumdan beri hep kedilerle büyüdüm çok çok severim. Ben de sizin durumunuza benzer bir şey yaşamıştım yıllar önce. Bir kedimiz vardı, yavruyken babam sokakta bulup eve getirmişti; 10 yaşına kadar bizimle yaşadı, 10 yaşında vefat etti. Aileden biri gibiydi ama sürekli dışarı çıkar gezip geri gelirdi, tuvaletini hiç eve yapmazdı hep sokağa çıkıp yapardı. 4-5 yaşlarındayken karşımızdaki daireye bir kadın taşındı tek başına yaşıyordu. O taşındıktan sonra bizim kedi geceleri eve gelmemeye başladı. Gündüzleri bizdeydi, sokağa gidip eve dönmüyordu. Aradan bir hafta falan geçti tesadüf bu ya, biz evden çıkarken karşı komşumuz kapısını açtı ve bizim kediyi evinden çıkardı. Meğer cadı onun yanına gidiyormuş. Çok üzülmüştüm, kendimi ağır ihanete uğramış gibi hissettim. Sonuçta yıllardır bizim kedimiz diye hayvanı komşumuzun işte olduğu, evde olmadığı saatlerde çıkarır o eve dönmeden de hemen önce geri alırdık. Ben de çocuktum tabii o zamanlar; kedi benim ya, paylaşmak istemedim. Kadıncağız da kendine arkadaş edinmiş oysa kim bilir nasıl üzülmüştür o da. Ben konunuzu okuyup bunları yazmayı planlarken siz bir yorum daha yapıp kedinizin döndüğünü söylemişsiniz zaten çok sevindim, umarım bırakmaya devam ederler anlaştığınız gibi.

hanımlar iyi yıllar.

ona da yanıt yok.

çok keyifle okuyup ne iyi insanlar var Allahım şükürler olsun derken yazının sonuna doğru içim burkuldu. ama bir gerçek varki kedinin asıl sahibi onlar. benim 3 kedim birde cikolatam köpeğim var. onlardan biri böyle yapsa ben kıskanır paylaşamazdım ne yalan söyliyim. çikolatam sokak köpeği onu bulduğumda yürüyemiyordu bile annesine ne oldu bilinmez. aldım biberonlarla besledim sahiplnedirmek için ilanlar açtım. çat biri geldi almak için seviyorlar asarılıyorlar şap şup öpüyorlar. o onlara kuyruk salladıkça çok ama çok üzüldüm kıskandım çünkü hayır dedim ya o benim oğlum veremem gün anladım paylaşamıyorken kimseyle nasıl sahiplendiririm. onların yerine koyduğumda kendimi durum bu. ama sizi yerinize koyduğumda daha farklı oluyor mesajınıza cevap vermemiş evine nasıl gideceksiniz ki. bilmiyorum ya zor bir durum sizinki.

KEDi sizin değilki ister gönderir ister göndermez.. ben gözdermezdim şahsen

Back
X