• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kedimin iki evi varmış

Ikizleriniz kucuk mu acaba kedinizle aralari nasil daha dogrusu kedinizin onlar bebekken onlara karsi olan tutumu :)
3 yasindalar.kedim oyle sakin,mirmir,kucak delisi bir kedi degil.yanindan gecerken bile ayaginiza bir pati yiyebileceginiz turden.fakat cocuklara karsi fazlasiyla tolaransli.dogduklarinda besiklerinin basini bekliyordu.cocuklar uyandiginda o da uyaniyordu.hemen yanimiza geliyordu ne oluyor bir sorun mu var gibisine.simdi o kadar duskun degil.hatta biraz cekiniyor onlardan cok hareketliler ve patige her seferinde sanki yeni goruyorlarmis gibi yaklastiklari icin sanirim.ama genelde iyiler.bazen birlikte uyurlar sarmas dolas belli olmuyor.ama biz cocuklari hic sakinmadik patikten.en ufak bir engelleme olmadi.yataklarinda yatti.cocuklarin esyalarini sanki kendisine alinmis gibi kullandi.aman kili tuyu vs demedik.her konuda yani fazlasiyla rahattik.belkide bundan kaynakli hic kiskanmadi sahiplendi onlari

Ya bu tontişler neden böyle :)
Benim de üniversitede vardı. Hava buz gibiydi evim girişteydi. Bir gün pencerede donmak üzere bir kedi gördük. Kar buz dışarısı. Aldık eve hayvan kaskatı...Isıttık yemek verdik... Hamileydi. Ama gitmek istedi gitti. Sonra yine geldi yine aynısı .... Devam etti bu böyle..
Sonra öğrendik ki aşağı mahallede evi varmış bunun. İdare ediyormuş bizi :)

Büyük ihtimal sahibi kıskanmıştır, dışarı çıkarmıyordur. Bir bakıma haklı. Ben kocamı kıskanmam kedimi kıskandığım kadar. Başka birini sevse kedim, evine gitse deliririm herhalde. Onlara da hak veriyorum.
Suç minnoşun :) Ama kıyılmaz ki :)

bildiğiniz kedi boşanan anne babanın evladı gibi velayeti paylaştırmış. yada her limanda sevgilisi olanlar gibi.:D :D :D

3 yasindalar.kedim oyle sakin,mirmir,kucak delisi bir kedi degil.yanindan gecerken bile ayaginiza bir pati yiyebileceginiz turden.fakat cocuklara karsi fazlasiyla tolaransli.dogduklarinda besiklerinin basini bekliyordu.cocuklar uyandiginda o da uyaniyordu.hemen yanimiza geliyordu ne oluyor bir sorun mu var gibisine.simdi o kadar duskun degil.hatta biraz cekiniyor onlardan cok hareketliler ve patige her seferinde sanki yeni goruyorlarmis gibi yaklastiklari icin sanirim.ama genelde iyiler.bazen birlikte uyurlar sarmas dolas belli olmuyor.ama biz cocuklari hic sakinmadik patikten.en ufak bir engelleme olmadi.yataklarinda yatti.cocuklarin esyalarini sanki kendisine alinmis gibi kullandi.aman kili tuyu vs demedik.her konuda yani fazlasiyla rahattik.belkide bundan kaynakli hic kiskanmadi sahiplendi onlari
Benim de yarin dogumum var. Bebekle eve gelince bizimkinin tepkisi ne olacak cok merak ediyorum.
Cekincem bizim kedi henuz 1 yasinda genc bir tekir ve cok aktif bi kedi. Uzerimizden bazen kosarak gecerken arka ayaklarinin itmesiyle cizebiliyor. Bu durumda galiba her halukarda bizim bebis ayaklanana kadar pek te tek basina birakmamak. Zannediyorum ayaklandiktan sonra kedimiz kacacak yer arayacak.
Ben de kedi ve bebegi birbirinden kontrollu bir sekilde pek sakinmama taraftariyim ama ilk 3 ay annem yanimdayken baya bir soylenir yakinlastirmaya calistigimda ama o gittikten sonra artik iyice abilik yapar benim bebise diye dusunuyorum.
Cok sagolun cevabiniz icin :KK200:

Benim de yarin dogumum var. Bebekle eve gelince bizimkinin tepkisi ne olacak cok merak ediyorum.
Cekincem bizim kedi henuz 1 yasinda genc bir tekir ve cok aktif bi kedi. Uzerimizden bazen kosarak gecerken arka ayaklarinin itmesiyle cizebiliyor. Bu durumda galiba her halukarda bizim bebis ayaklanana kadar pek te tek basina birakmamak. Zannediyorum ayaklandiktan sonra kedimiz kacacak yer arayacak.
Ben de kedi ve bebegi birbirinden kontrollu bir sekilde pek sakinmama taraftariyim ama ilk 3 ay annem yanimdayken baya bir soylenir yakinlastirmaya calistigimda ama o gittikten sonra artik iyice abilik yapar benim bebise diye dusunuyorum.
Cok sagolun cevabiniz icin :KK200:
Bebeginiz hayirli olsun saglikla buyusun.kolay bir dogum olsun insallah .benim kedimde cocuklarim dogdugunda tam 1 yasinda ve en hareketlu zamanlarindaydi.bebisler gelince duruldu gece uykusuz kalmaktan.cunku bebekler her uyandiginda o da uyaniyordu:))biz hic kisitlamadik ama tabii kontrollu olarak ilk zamanlar.yani kedise caktirmiyorduk ama gozumuz ustundeydi.belli olmaz sonucta kiskanabilir.ufak tefek kiskancliklar olduda yani.hic olmadi desem yalan olur.ama patik hincini bizden cikardi allahtan bebeklerden degil.az pati yemedik o donem en tirnaklisindan hemde.cocuklar buyudukce kontrolu biraktik yavas yavas.ama arada bir ufak kazalar oluyor.cocuklarida cizdi kac kere.allah korusun gozlerine gelmedigi surece sorun yok.ister istemez ciziliyoruz zaten kedi bu:))hala hafiften kiskanir cocuklari bazen farkediyorum ama eskisi gibide takmiyor alistilar gecinip gidiyoruz.iyiki kedim var.iyiki cocuklarim kedisle buyuyor evde.3 cocugum var benim

Bebeginiz hayirli olsun saglikla buyusun.kolay bir dogum olsun insallah .benim kedimde cocuklarim dogdugunda tam 1 yasinda ve en hareketlu zamanlarindaydi.bebisler gelince duruldu gece uykusuz kalmaktan.cunku bebekler her uyandiginda o da uyaniyordu:))biz hic kisitlamadik ama tabii kontrollu olarak ilk zamanlar.yani kedise caktirmiyorduk ama gozumuz ustundeydi.belli olmaz sonucta kiskanabilir.ufak tefek kiskancliklar olduda yani.hic olmadi desem yalan olur.ama patik hincini bizden cikardi allahtan bebeklerden degil.az pati yemedik o donem en tirnaklisindan hemde.cocuklar buyudukce kontrolu biraktik yavas yavas.ama arada bir ufak kazalar oluyor.cocuklarida cizdi kac kere.allah korusun gozlerine gelmedigi surece sorun yok.ister istemez ciziliyoruz zaten kedi bu:))hala hafiften kiskanir cocuklari bazen farkediyorum ama eskisi gibide takmiyor alistilar gecinip gidiyoruz.iyiki kedim var.iyiki cocuklarim kedisle buyuyor evde.3 cocugum var benim
Masallah allah bagislasin hepsini. Ben zaten cocuk olmuyor diye kedi sahiplenmistim :) yoksa niyetim bebegim olup biraz buyudukten sonra bir kedi almakti ama kedi ayagini surudu de geldi hamile kaldim 2 ay sonra :)
Bakalim umarim iyi anlasirlar. En buyuk korkularimdan biri de kiskancliktan saga sola isemeye baslamasi umarim olmaz. Bebeklere hareketlerinde gozum ustunde olur ama digeri pek kontrol altinda olmayacak bir durum

Masallah allah bagislasin hepsini. Ben zaten cocuk olmuyor diye kedi sahiplenmistim :) yoksa niyetim bebegim olup biraz buyudukten sonra bir kedi almakti ama kedi ayagini surudu de geldi hamile kaldim 2 ay sonra :)
Bakalim umarim iyi anlasirlar. En buyuk korkularimdan biri de kiskancliktan saga sola isemeye baslamasi umarim olmaz. Bebeklere hareketlerinde gozum ustunde olur ama digeri pek kontrol altinda olmayacak bir durum
Ayyy ne kadar benziyoruz.aynen cocugum olmuyordu benimde.tup dahil denemedigimiz sey kalnamisti.ama kediden sonra hamile kaldim bende.tup bebekle ama olsun.sonucta kaldim yani.daha onceki tup tutmamisti.ustelikm ikizlerim 1 yasindayken kkendiligimden hem de dogum kontrol hapi kullanirken 3.ye hamile kaldim.maalesef kalbi durdu aldirmak zorunda kaldim ama sonucta hamile kaldim.bebisten sonra cifte koruma uygulayin en iyisi 2.yi dusunmuyorsaniz:))etrafa iseme sorunu hic yasanadik.sanmiyorum yapmaz sizinkide

Ayyy ne kadar benziyoruz.aynen cocugum olmuyordu benimde.tup dahil denemedigimiz sey kalnamisti.ama kediden sonra hamile kaldim bende.tup bebekle ama olsun.sonucta kaldim yani.daha onceki tup tutmamisti.ustelikm ikizlerim 1 yasindayken kkendiligimden hem de dogum kontrol hapi kullanirken 3.ye hamile kaldim.maalesef kalbi durdu aldirmak zorunda kaldim ama sonucta hamile kaldim.bebisten sonra cifte koruma uygulayin en iyisi 2.yi dusunmuyorsaniz:))etrafa iseme sorunu hic yasanadik.sanmiyorum yapmaz sizinkide
Cidd3n durumlar cok benzermis :)
Ben de bir asilama 2 tup bebek yaptirmama ragmen olmadi. Baslarim cocuguna bari kedi almayi ertelemeyeyim hem iyi gelir dedim :) Cidden cok iyi geldi heralde olmasaydi agir bir depresyona girecektim.
Sonra o kadar tedaviyle olmayan sey kendiliginden oldu biz sok olduk ;)
Yine de yarin sabah saglikla kucagima almadan inanamayacagim.
Yasim 38 bebisten ne kadar sonra cesaret edebilirim bilmiyorum ama esim de ben de bir kardesi olmasini istiyoruz. Ha tabi hayat planladigimiz gibi olmuyor ama en azindan su an niyet var ve yastan dolayi da amaan 5 sene sonra bakariz diyemiyoruz.
Eminim cok zor olmustur ama ne guzel sizin ikisi bir arada cikip buyumus :)
Nickimden de anlasilacagi uzere ben kedimizin bize cidden ugur getirdigine inaniyorum :)
Insallah bebisimiz de ugurlariyla ve bereketiyle gelir :dua::KK200:

Cidd3n durumlar cok benzermis :)
Ben de bir asilama 2 tup bebek yaptirmama ragmen olmadi. Baslarim cocuguna bari kedi almayi ertelemeyeyim hem iyi gelir dedim :) Cidden cok iyi geldi heralde olmasaydi agir bir depresyona girecektim.
Sonra o kadar tedaviyle olmayan sey kendiliginden oldu biz sok olduk :KK66:
Yine de yarin sabah saglikla kucagima almadan inanamayacagim.
Yasim 38 bebisten ne kadar sonra cesaret edebilirim bilmiyorum ama esim de ben de bir kardesi olmasini istiyoruz. Ha tabi hayat planladigimiz gibi olmuyor ama en azindan su an niyet var ve yastan dolayi da amaan 5 sene sonra bakariz diyemiyoruz.
Eminim cok zor olmustur ama ne guzel sizin ikisi bir arada cikip buyumus :)
Nickimden de anlasilacagi uzere ben kedimizin bize cidden ugur getirdigine inaniyorum :)
Insallah bebisimiz de ugurlariyla ve bereketiyle gelir :dua::KK200:
Hersey gonlunuzce olur umarim.kedi bebis uyumunu sorunsuzca saglarsiniz insallah:))

Pisiler güzel hayvanlar. Sahibini seviyordur. Sizi de sevmiş. E zaten ilgi delisi hayvanlar. İkinizi de idare etmiş. Bu arada benim de kedim var ve başkalarının onu sevmesinden çok hoşlanmıyorum. Sahibi de kıskanmıştır büyük ihtimalle ama siz de onu çok sevmişsiniz. Bilemedim.

Biraz kopya versene nasil alistirdin :) bende de 2 kedi var. Yolda bir bebis. Kiskanirda zarar verirmi endisem cok var. Gerci birisi simdiden karnımdan inmiyor hissediyor heralde ama diger kedim hic yanasmiyor.

hahah çok güldümm :)) Benzer durumu ben yaşadım geçen sene.. Balkonuma gelen bir kedi vardı evim giriş katında bir iki kere yemek verince sürekli gelmeye başladı gel zaman git zaman eve almaya başladım.Bende senin gibi çalışanım hergün eve geldiğimde balkonda bitiyordu hemen alıyordum bende içeri öle 2 3 saat durup gidiyordu sonra. Neyse bu hamile kaldı balkonda yuva yapmıştım oraya doğurdu falan tamda bu aylardı kıyamadım soğukta üşürler diye eve aldım 1 odayı onlara ayırdım.2-3 ay sonra yavrular büyüdü sahiplendirdim derken aradan gene aylar geçti bir gün haftasonuydu balkonda kedimle oynarken bir kadın geldi ayy burdamısın fıstık dedi ne fıstığı dedim onun ismi lima hayır dedi fıstık :) meğer bizimki 2 mizi birden idare ediyormuş tıpkı sizin durum gibi yaa dedim bana şu kazığı hiç bir insan evladı atmadı nasıl bişeysin sen:) Yavruları aramışlar günlerce falan ne güldük... Sonra sonra düşününce taşlar oturdu yerine biz bununla kankayız sokakta görse yüzüme bakmıyor öle bir değişik :D Bir gün bir bahçede görmüştüm bunu o kadar debelendim gelsin diye dönüp bakmadı yüzüme meğer hanfendi asıl sahipteymiş renk vermemeye çalıştı sanırım :) Geçen senede yılbaşının ertesi günü boynunda yılbaşı süsleriyle tasma yapmışlar o şekilde geldi bildiğin parti yapmış akşamdan belli Allah Allah kim yapmış bunu falan demiştim . Kediler çok karakteristik hayvanlar ya yani bende bu olaydan sonra araştırmıştım biraz bir çok kedi 2 aileyi idare edebiliyorlarmış.. Çok fenalar ya :)))

hep kedi alma sahiplen derler ya. ben de bunu uyguladım asla gidip petshopa kedi almam. bu da sokak kedisi gibiydi, gariban ağlıyordu. yani normalde bi insan bunu sahiplenmez çünkü yaşca büyük, cins değil vs vs. ama biz müthiştik. öpücük falan veriyordu dudağımdan.

ya bir de kedi bende bir gece kaldı, yaşlı kadın hastaneye kaldırılmış tansiyonu cıkmış. hani söz hakkım olsa bile alacağım diyemem kıyamam. onlardaki videolarına baktım dediğim gibi, ev çok güzel kedi çok rahat. oyuncakları falan var mutlu. benden zengin hayatı varmış gördüğüm kadarıyla.

foto koydum bu da benim evdeki hali :) ev atölye gibi kusura bakmayın dağınıklığa: )))
aynisi bize de olmustu. Hatta ayni renk boyle puf tuylu. Adini da paspas koymustum, meger adi prensesmis :-) oglenleri saat 2 gibi gelirdi eve alip severdim benimle uyurdu insan gibi basini yastiga koyardi. Sonra sokaga birakmamaya basladilar... Ama daha niceleri var tabi sevmek bakmak isteyene

hanımlar iyi yıllar.
küçük bir sorun gibi gözükebilir ama bu gece taktım kafaya...

yaklaşık iki ay önce bahçemde bir kedi buldum, baya sokak kedisi idi tip olarak, sarman bir kedi ve çok şişman. yemek verdim oynadım derken her gün aynı saatlerde gelmeye başladı. aynı oyun devam etti.

o şekilde kedi evimi de öğrendi. apartmanın kapısında bekliyor, biri açınca direkt evin kapısına geliyor miyavlıyor ben eve alıyorum. müthiş güzeliz ama sırnaşıyoruz falan. ama akşamları çıkmak istiyor çıkarıyorum.

bir süre sonra düzene girdi kedim her sabah 8'de geliyor. o net. kapıda bekliyor ben gidip apartmanı açıyorum eve geliyor ısınıyor yemeğini yiyor.

dün kedim akşam çıkmak istedi her zamanki gibi. ben de peşine çıktım. bir sigara yaktım bahçede dolanıyorum.
kadının biri bir şey arıyor sokakta, çocuğunu kaybetmiş gibi ağlanarak. yola doğru yürüdüm kadına sordum ne oldu diye. kedimiz kayıp dedi. nasıl bir kedi dedim, fotoğraf gösterdi, benim kedim.
meğerse benim kedi aslında onların kedisiymiş. yıllardır onlardaymış yani. sabah kapıyı tırmalayıp ağlıyormuş bahçeye diye bırakıyorlarmış o bana geliyormuş.
video vs gösterdiğine göre kadının çok da güzel bakılıyor, konforlu bir evde. veterineri eve geliyormuş falan.
hatta kedim bir gece bende kalmıştı, o gün evdeki yaşlı kadın (kedi aslında onunmuş) hastalanmış tansiyonu fırlamış hastaneye kaldırmışlar. üç gün hastanede kalmış.

biz konuştuk anlaştık. kedi sabah bana gelecek gene. ama gece onlarda kalacak hatta güniçinde de. ben çalışıyorum zaten ev boş. evini apartmandan gösterdi bloktan yani ışığı yanan ev olarak, telefon no alışverişi yaptık. yalnız bugün kedimi bırakmadılar sabah gelmedi. ben kedinin bendeki eski bir fotoğrafını süsleyip new year falan fotoğrafı attım whatsapptan cevap da gelmedi. okunmadı da.
sms olarak da attım. "x hanım kedi evde değil mi yılbaşını huzurlu kutlamak istiyorum" diye...
ona da yanıt yok.

yani tamam o çok huzurlu ama ben çok özlerim ya. evladım gibi olmuştu. ne yapardınız benim yerimde olsanız? bu hafta izinliyim. poğaça yaptırıp falan evlerine mi gitsem ya. arada bir bıraksalar bana yetecek bir koklasam...

alın karşınıza konuşun. sizi kullanmasına izin vermeyin. Allah bilir yılbaşında da kimlere gitti. Yoldan çıkmış o. ben olsam affetmem bida. ne hali varsa görsün

Back
X