• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kedimin iki evi varmış

Yorumlarda “ben de olsam kıskanırım” diyenler vardı. Konu sahibi de kendini aldatılmış hissetmiş. Kedinin sahibi olduğunu düşünen kişi de kediyi kıskanıp evden salmamış. Hepsi enteresan geldi. Ama sorsak hayvansever olarak tanımlanan insan grubundanız derler. Ben de kedi besledim. İstediğinde girip, istediğinde çıkıyordu evden. Ne bileyim konu da, konudaki karakterler de bencil geldi.
Çünkü o bizim evladımız çocugumuz
Siz çocugunuzu başkasına verir misiniz?
.

Ay guldum ya :) uzuldumde bir yandan benim kedide böyle beni aldatsa valla yemeden icmeden kesilirdim. Sanmam hayvani bilerek salmadiklarini disari. Muhtemelen yeni yil gecesinicin bir eglence yapmislardir. Daha uyanamamislardir. Zaten disari alisik bir kediyse icerde durmaz.

Son yorumumda açıkladım durumu.
Benim çocugum insan olan çocugum diyelim evden çıktı başka evde ben burada kalıcam diye tutturdu hergün gitmek istiyor ona da izin vermem
Kedi olan çocugumu da biberonla besledim büyüttüm kakasını temizledim ameliyatlarda başında bekledim ağladım sabahladım o da başkasına gitse ona da izin vermem iki çocugum da aynı benim için

Ama birisi çok sevdiyse arar izin ister gelir evde sever onda sorun yok
Ama kedim diyemez evine götüremez hak iddia edemez

Benim çocugum insan olan çocugum diyelim evden çıkto başka evde ben burada kalıcam diye tutturdu hergün gitmek istiyor ona da izin vermem
Kedi olan çocugumu da biberonla besledim büyüttüm kakasını temizledim ameliyatlarda başomda bekledim ağladım sabahladım o da başkasına gitse ona da izin vermem iki çocugum da aynı benim için

Ama birisi çok sevdiyse arar izin ister gelir evde sever onda sorun yok
Ama kedim diyemez evine götüremez hak iddia edemez

Doğrudur. Bakış açılarımız farklı. Siz de kötü düşünmüyorsunuz.

Dışarıda sizinle geZmesi ne güzel. Ben bunu dememiştim ki. Kedi belli ki bir süredir başka bir eve gidiyormuş. İşkence görse gitmezdi. Zorla kediyi o eve hapsetmek, hoşlandığı bir eylemden mahrum etmek bence kötü bir durum. Hayvansever olan, kedinin mutluluğunu düşünürdü. Ben diğer ev sahibi ile irtibatta kalır kedimi kontrollü bir şekilde yollardım. Herkes mutlu olurdu. Kedi de dahil. Konu sahibi de “kendimi terk edilmiş” hissediyorum dediği ve ardından “ben de olsam kıskanırdım” diyen yorumcular için yazmıştım. Kıskanmak, terk edilme hissi manasız geldi. Ben 3 kedi baktım, üçü de sokak kedisiydi. Gün geldiğinde çekip gittiler. Köpek de beslesim onda da tasma yoktu, keyfince çıkar gezerdi. Başkası ona yemek verse, onu sevse çok mutlu olurdum. Sizin kedinizi korumanız çok doğru bir şey. Dışarıda çok kötülük var.
Ama söz konusu kedi belli ki zaman zaman serbestçe dolaşıyor. Dışarıdaki kötülüklerle baş etmek için kendince bir yöntemi vardır. Ama kediniz sizsiz çıkmıyorsa tabii ki tek yollamak mantıklı değil.
Ama ben de kıskanırdım başkasını sevmesini hayvansever olmuyor muyum ki :)

hanımlar iyi yıllar.
küçük bir sorun gibi gözükebilir ama bu gece taktım kafaya...

yaklaşık iki ay önce bahçemde bir kedi buldum, baya sokak kedisi idi tip olarak, sarman bir kedi ve çok şişman. yemek verdim oynadım derken her gün aynı saatlerde gelmeye başladı. aynı oyun devam etti.

o şekilde kedi evimi de öğrendi. apartmanın kapısında bekliyor, biri açınca direkt evin kapısına geliyor miyavlıyor ben eve alıyorum. müthiş güzeliz ama sırnaşıyoruz falan. ama akşamları çıkmak istiyor çıkarıyorum.

bir süre sonra düzene girdi kedim her sabah 8'de geliyor. o net. kapıda bekliyor ben gidip apartmanı açıyorum eve geliyor ısınıyor yemeğini yiyor.

dün kedim akşam çıkmak istedi her zamanki gibi. ben de peşine çıktım. bir sigara yaktım bahçede dolanıyorum.
kadının biri bir şey arıyor sokakta, çocuğunu kaybetmiş gibi ağlanarak. yola doğru yürüdüm kadına sordum ne oldu diye. kedimiz kayıp dedi. nasıl bir kedi dedim, fotoğraf gösterdi, benim kedim.
meğerse benim kedi aslında onların kedisiymiş. yıllardır onlardaymış yani. sabah kapıyı tırmalayıp ağlıyormuş bahçeye diye bırakıyorlarmış o bana geliyormuş.
video vs gösterdiğine göre kadının çok da güzel bakılıyor, konforlu bir evde. veterineri eve geliyormuş falan.
hatta kedim bir gece bende kalmıştı, o gün evdeki yaşlı kadın (kedi aslında onunmuş) hastalanmış tansiyonu fırlamış hastaneye kaldırmışlar. üç gün hastanede kalmış.

biz konuştuk anlaştık. kedi sabah bana gelecek gene. ama gece onlarda kalacak hatta güniçinde de. ben çalışıyorum zaten ev boş. evini apartmandan gösterdi bloktan yani ışığı yanan ev olarak, telefon no alışverişi yaptık. yalnız bugün kedimi bırakmadılar sabah gelmedi. ben kedinin bendeki eski bir fotoğrafını süsleyip new year falan fotoğrafı attım whatsapptan cevap da gelmedi. okunmadı da.
sms olarak da attım. "x hanım kedi evde değil mi yılbaşını huzurlu kutlamak istiyorum" diye...
ona da yanıt yok.

yani tamam o çok huzurlu ama ben çok özlerim ya. evladım gibi olmuştu. ne yapardınız benim yerimde olsanız? bu hafta izinliyim. poğaça yaptırıp falan evlerine mi gitsem ya. arada bir bıraksalar bana yetecek bir koklasam...
Ne yalan söyleyeyim okurken tebessüm ettim yanlış anlamayın dalga mahiyetinde değilde masum sevgiler vardır hani gönlünüz çok güzel kediyi bile bukadar güzel sevebilen bi insan insarida nedensiz sever keşke her insanın içinde böyle bi sevgi olsa

Kedilerde hovardalığa başladı bu devirde erkeğin kedisi-insanı demiycen hepsi aynı :D

Benim kediyi yürüyüşe çıkarttım bir gün adamın biri iki sevdi baktım peşine gidiyor sonra döndü ama şahsen evladım olsa gitse böyle olurdu farksız bir zaman sonra yokluğu zor olurdu ben ona o bana alıştı.

Kediye kuma gitmissiniz haberiniz yok. Biz burda ikinci kadinlari sevmeyiz dostum :D :D
Bunlar isin sakasi tabi. Bence yasli kadin salmamistir kediyi. Insallah bi yol bulursunuz.

Haha ay konunuzu gulumseyerek okudum.Iki evli kedi vay vay..ihanetin boylesi.Kesin erkektir o))
Kedileri cok severim ama nankor derler ya dogrumu diye dusundum konuyu okuyunca..Benim kopegim var mesela ölecegini bilse baska bir eve gitmez.Kovsanda gitmez yani..Kediler biraz daha rahat o konularda nerde rahat orda mir mir mir..))
Kedinin asil sahibi de hakli yalniz.sonucta onun kedisi birakmak istemeyebilir..ama sizede uzuldum cok sevmissiniz.Bence arada sizede yollamalari gerek bu durumda.Hem kedide sizi sevmis ustelik..

Böyle bi kedi italyada mahkeme kararı konusu olmuştu. İki evi varmış sonradan gittiği evde ona yatak hazırlamışlar oyun evi falan almışlar. Sonra sahibi dava açmış kedimi isterim diye. Mahkeme kedinin kendi kararı diyip eski sahibine geri vermemişti :)

Kedi ikinizi de idare ediyormuş.:KK53:ben olsam birdaha gelsede kabul etmem o kediyi.:sinirli:

hanımlar iyi yıllar.
küçük bir sorun gibi gözükebilir ama bu gece taktım kafaya...

yaklaşık iki ay önce bahçemde bir kedi buldum, baya sokak kedisi idi tip olarak, sarman bir kedi ve çok şişman. yemek verdim oynadım derken her gün aynı saatlerde gelmeye başladı. aynı oyun devam etti.

o şekilde kedi evimi de öğrendi. apartmanın kapısında bekliyor, biri açınca direkt evin kapısına geliyor miyavlıyor ben eve alıyorum. müthiş güzeliz ama sırnaşıyoruz falan. ama akşamları çıkmak istiyor çıkarıyorum.

bir süre sonra düzene girdi kedim her sabah 8'de geliyor. o net. kapıda bekliyor ben gidip apartmanı açıyorum eve geliyor ısınıyor yemeğini yiyor.

dün kedim akşam çıkmak istedi her zamanki gibi. ben de peşine çıktım. bir sigara yaktım bahçede dolanıyorum.
kadının biri bir şey arıyor sokakta, çocuğunu kaybetmiş gibi ağlanarak. yola doğru yürüdüm kadına sordum ne oldu diye. kedimiz kayıp dedi. nasıl bir kedi dedim, fotoğraf gösterdi, benim kedim.
meğerse benim kedi aslında onların kedisiymiş. yıllardır onlardaymış yani. sabah kapıyı tırmalayıp ağlıyormuş bahçeye diye bırakıyorlarmış o bana geliyormuş.
video vs gösterdiğine göre kadının çok da güzel bakılıyor, konforlu bir evde. veterineri eve geliyormuş falan.
hatta kedim bir gece bende kalmıştı, o gün evdeki yaşlı kadın (kedi aslında onunmuş) hastalanmış tansiyonu fırlamış hastaneye kaldırmışlar. üç gün hastanede kalmış.

biz konuştuk anlaştık. kedi sabah bana gelecek gene. ama gece onlarda kalacak hatta güniçinde de. ben çalışıyorum zaten ev boş. evini apartmandan gösterdi bloktan yani ışığı yanan ev olarak, telefon no alışverişi yaptık. yalnız bugün kedimi bırakmadılar sabah gelmedi. ben kedinin bendeki eski bir fotoğrafını süsleyip new year falan fotoğrafı attım whatsapptan cevap da gelmedi. okunmadı da.
sms olarak da attım. "x hanım kedi evde değil mi yılbaşını huzurlu kutlamak istiyorum" diye...
ona da yanıt yok.

yani tamam o çok huzurlu ama ben çok özlerim ya. evladım gibi olmuştu. ne yapardınız benim yerimde olsanız? bu hafta izinliyim. poğaça yaptırıp falan evlerine mi gitsem ya. arada bir bıraksalar bana yetecek bir koklasam...

Ama ben sizi yerim yaaaaa:KK56: bu iki evli şizofren kedileri çok duymuştum:KK45: benim de kedim var sevgini özlemini çooooooook iyi anlıyorum. Ben de kedimi gün içinde çıkmak istedigi zaman bıraktığım için sana garanti veriyorum senin sarmanın bahceye çıkası gelirse hic bir güç onu evde tutamaz. Belki tansiuonu fırlayan kadınla ilgili sorun vardır veya ailece uğraştıkları başka bir mesele vardır. Kediyi göstermeyecek insan no alışverişi yapip bak evim şu demez.

Back
X