https://www.wikihow.com.tr/Kedileri...e-T%C4%B1rmalamas%C4%B1-Nas%C4%Bol-EngellenirArkadaşlar 2,5 yaşında kısır erkek kedim var ve yavruluğundan beri ısırma huyu var maalesef. Günde 2 3 kere falan durduk yere gelip ele ayağa atlar ve ısırır. Şimdi bebeğim var, o da elini hareket ettirdikçe falan iki gündür onun da eline ayağına atlamaya çalışmaya başladı. Biz neyse de bebeğim için korkuyorum çünkü çok acıtıyor kedim saplıyor resmen dişlerini. Ne yapmalıyım lütfen yardım edin kedimi bırakmak istemiyorum bu sorunu aşmam lazım.
Mesaj yanlış konuda mıİngiltere de böyle bir sözleşme yok ? Neden sadece bizim Ülkemiz de var? Avukatın açıkladığına göre Konuşmalar videolar konumlar Kolluk kuvvetlerine aktarılacak mış? Ben Siyasi kaynaklı olduğunu düşünüyorum Sosyal medya Kısıtlaması resmen.
İnsanlar Havuz Medyasından Adaleti bulamadıkları için Sosyal medya aracılığı ile buluyorlar Kısıtlama engelleme ve korku verme amacı ile yapılıyor gibime geldi
Ben WhatsApp konusuna yazmıştımMesaj yanlış konuda mı
Açılmadı sayfa maalesef.https://www.wikihow.com.tr/Kedileri...e-T%C4%B1rmalamas%C4%B1-Nas%C4%Bol-Engellenir
Kolay ve pratik çözüm bence okumalısın
wikiHow: Bir şeyin nasıl yapılacağına ilişkin güvenebileceğin talimatlar den bulabilirsiniz. Arama butonu var kedi ısırması nasıl engellenir diye yazarsan çıkıyor canım.Açılmadı sayfa maalesef.
Biz de hayır diyorduk sertçe ama pek takmadı beyefendi. Oltayı deneyebilirim teşekkürler.Valla kedim hiç ısırmadığından deneyimim yok ama küçüklüğünde hiç elimize atlamasına falan izin vermedik bence o sırada oynuyorsanız sert şekilde hayır diyip oynamayı anında kesmelisiniz. Biraz da kızabilirsiniz hatalı davranışında. Israrla olta ile falan oynatın isterseniz demek ki bi pusu kurma atlama yakalama ihtiyacı içinde
Allah korusun ya böyle bir şey olsun istemiyorum ne bebeğim zarar görsün ne kedim gitsin. Şimdilik yalnız bırakmıyorum kesin çözüm bulana kadar bakalım.Bu konuda size bir önerim yok fakat birşey paylaşmak istedim eski komşum da sizin yaşadığınızı yaşamıştı ne yazık ki bebeği de kaç kez ısırmıstı yavrum çok etkilenmiş huysuz bir bebek olmuştu komsum çok araştırdı bir sonuca ulaşamadı ve kocası kediyi dışarı attı en son
Biz de hayır diyorduk sertçe ama pek takmadı beyefendi. Oltayı deneyebilirim teşekkürler.
Bir şişenin içine sirke ve su karıştırıp yapmamasını istediğin zaman fisliyorum kaçıyor benim sipa.Evet arkadaşlar önerileri bekliyorum.
Merhaba koltuk tırmalamayı nasıl bıraktırdınız acaba? Bizimkine de tırmalama araç gereçleri falan aldık ama koltuktan vazgeçmiyorKediler alışkanlıklarını kolayca bırakabilir, mesela benimki koltuk tırmalamayı bıraktı sonunda. Kediniz ısırmak için her atladığı an ona serçe hayır deyip kızın ve mümkünse bir iki damla su atın ama mesela atladıktan hemen sonra yapmanız lazım aradan zaman geçince neden yaptığınızı anlamıyorlar. 5-6. ısırma girişiminde falan bırakır diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?