Kedimin Maması ve Karıncalar

eLmayRa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
36.900
6.946
248
Merhaba arkadaşlar,

Başlıktan da anlaşılacağı üzere kedimin mamasına bu yaz karıncalar dadandı.

Evin neresine koyarsam koyayım anında karınca basıyor. Günde üc kez yerini değiştiriyorum ama yine de geliyorlar ve hayvancağız yemek yiyemiyor.

Karınca ilacı alamam maalesef hem kızım emekliyor hem de kedim onu yiyebilir.

İnternetten araştırdığım herşeyi denedim ama care olmadı. Karbonat, bebek pudrası, tarcın, limon vs. Sizin bildiğiniz başka yöntemler var mı?

Mamayı sürekli yerde tutmaktansa öğün öğün önüne verin, yemediği anda kaldırın. Karıncaların ayağını kesmek lazım. Bir süre sonra gelmezler diye umuyorum. Yazık hayvancık da aç kalmasın.

Mamayı sürekli yerde tutmaktansa öğün öğün önüne verin, yemediği anda kaldırın. Karıncaların ayağını kesmek lazım. Bir süre sonra gelmezler diye umuyorum. Yazık hayvancık da aç kalmasın.
Maalesef öyle verme sansım yok ki gün icinde ac kalır. Daha doğrusu öyle verme kültürümüz yok acıktıkca gidip yiyor

Yazık valla
Kahve koymayı denedin mi?

Yok denemedim, yere mi serpeyim kedim yer mi ki :)

Maalesef öyle verme sansım yok ki gün icinde ac kalır. Daha doğrusu öyle verme kültürümüz yok acıktıkca gidip yiyor

Yazık valla

Yok yaw yemez kedi :) karıncaların çıkış yerini biliyormusun canım biliyorsan oraya. Yada mama kabının etrafına serp ;)

Mama yedikleri kaba çok az koyun sürekli değiştirin. Denemedim ama annem besliyor.mama kabının yanına domates sapı koyunca gelmezlermiş.yada mama kabının yanına küçük bir kabın içine kuru nane.kuru nane daha çok işe yararmış. Deneyin haberdar edin:KK68:

Yazık valla

Gün içinde evde değilseniz haklısınız aç kalır. Çıktıkları yerlere sakız tıkayanları duymuştum. Görebiliyorsanız yollarını sakızla tıkayabilirsiniz.

Yok yaw yemez kedi :) karıncaların çıkış yerini biliyormusun canım biliyorsan oraya. Yada mama kabının etrafına serp :KK66:
Yok cnm heryerden geliyo hainler :D dur serpeyim simdi güzel bi kahve hatrı kalıp düzenli oalrak gelmezler umarım :D
Mama yedikleri kaba çok az koyun sürekli değiştirin. Denemedim ama annem besliyor.mama kabının yanına domates sapı koyunca gelmezlermiş.yada mama kabının yanına küçük bir kabın içine kuru nane.kuru nane daha çok işe yararmış. Deneyin haberdar edin:KK68:

Bi su koyup mama kabını onun icine mi koyayım benim salak mamaları suyun icine dökmesin :D
Onları de deneyeceğim cok tesekkür ederimmm
Yazarım mutlaka
Gün içinde evde değilseniz haklısınız aç kalır. Çıktıkları yerlere sakız tıkayanları duymuştum. Görebiliyorsanız yollarını sakızla tıkayabilirsiniz.

Yok cnm bulamadım onu, her yerden geliyo ama bu gece bi yere surup koyup bulucam
Ilgili bolume tasindi

Off marga yaa :)

Yok cnm heryerden geliyo hainler :KK70: dur serpeyim simdi güzel bi kahve hatrı kalıp düzenli oalrak gelmezler umarım :KK70:

Bi su koyup mama kabını onun icine mi koyayım benim salak mamaları suyun icine dökmesin :KK70:
Yazarım mutlaka

Yok cnm bulamadım onu, her yerden geliyo ama bu gece bi yere surup koyup bulucam

Valla en olmadı kombo yap. Hem limon sık, hem kahve serp, hem karbonat dök. Mama kabının etrafına halka halka koruma kalkanı gibi ahahahhahaha

Yok cnm heryerden geliyo hainler :KK70: dur serpeyim simdi güzel bi kahve hatrı kalıp düzenli oalrak gelmezler umarım :KK70:

Bi su koyup mama kabını onun icine mi koyayım benim salak mamaları suyun icine dökmesin :KK70:
Yazarım mutlaka

Kizma elmisim :(

Mama kabının yanına küçük kaseye kuru nane koyun bakalım internettem de baktım baya işe yarıyor diyorlar.:KK58:
Karıncaların yoluna dökseniz fayda etmez zira vazgeçip gitmek yerine başka yol yapıyorlar:KK53: onunla hiç uğraşmayın derim.

Öperim :)
Valla en olmadı kombo yap. Hem limon sık, hem kahve serp, hem karbonat dök. Mama kabının etrafına halka halka koruma kalkanı gibi ahahahhahaha

aahahahhaha ambale olsunlar beni fln yemeye kalksınlar :D
Mama kabının yanına küçük kaseye kuru nane koyun bakalım internettem de baktım baya işe yarıyor diyorlar.:KK58:
Karıncaların yoluna dökseniz fayda etmez zira vazgeçip gitmek yerine başka yol yapıyorlar:KK53: onunla hiç uğraşmayın derim.

simdi koydum bakalım fayda edecek mi

Kıyamıyorum ama valla fenalık geldi artık

Yazarım tabi teşekkür ederim

Teşekkür ederim axelia bi araştırayım.

Kahve coZum oldu Kısmen. Mamasının etrafına çember Yaptım gelemiyorlar. Ama kaynağını kurutmadim.

Back
X