Kedimiz doğuramıyorr

Maşallah pek sevindim :) benim de bir arkadaşım doğumhanede şuan, çok sancısı var ama hiç açılması yok inşallah kolayca doğurur o da kedicik gibi amin.

WhatsApp Image 2017-06-05 at 22.22.53.webp
19264972_10155368753067270_936843050_n.webp
19389494_10155368752292270_1623963972_n.webp
19389497_10155368756907270_2045899372_n.webp

Bunlar benim miniklerim 45 günlük oldular şimdi :)

Önyargılarınız yere batsın

Peki kediyi neden götürmüyorsunuz?
Uzaktan telefonla teşhis koyan veterinere "güvenerek" neden götürmüyorsunuz?

Ay arabadan korkuyoooo gibi bir bahane yerine mantıklı bir zebep söyleyin bende sizden özür dileyeyim.

Hayvanların dili olsa da konuşsa

Edit: size rağmen dığum gerçekleşmiş. Tavsiyem ilgilenmeyecekseniz eğer kısırlaştırın. Bir daha riske atmayın hayvanı.

Yarına kadar insanlar resim bekleyecek bari bunlarla avunsunlar dedim (anne içgüdülerim paylaşmadan duramadı :D )

Kurban olurum ya tipsizler :) Bizimkiler de 63 günlükler :) Çooooooooooooooooooook yaramazlar, evde yürüyemiyorum korkudan, her yerden kuyruk, pati çıkıyor :)
Aynı durum bizde de geçerli. Bi de biryerlere girip insanı aratıyorlar ya :)

Yerim sizin miniklerinizi. Çok tatlılar maşallah. Benimde 7 köpeğim var. Ama eşşek kadar oldular. Annem danalar babam bebişler diye seviyor.
Ananeleri de biz de kendisi 6 kiloya yaklaştı. Bu bebişler biraz sürpriz oldular. Çok çelimsiz diye kısırlaştırmayı erteledik derken kardeşinden hamile kalmış.

Yarına kadar insanlar resim bekleyecek bari bunlarla avunsunlar dedim (anne içgüdülerim paylaşmadan duramadı :KK70: )

Aynı durum bizde de geçerli. Bi de biryerlere girip insanı aratıyorlar ya :)

Ananeleri de biz de kendisi 6 kiloya yaklaştı. Bu bebişler biraz sürpriz oldular. Çok çelimsiz diye kısırlaştırmayı erteledik derken kardeşinden hamile kalmış.
Biz hepsini plajdan topladık. Hepsi terkedilmişti. Şimdi hepsi çok fena. Kangal sabah başka köpek getirmiş. Neden getirmiş dedim. Babam dedem hepimize bakıyor buna da bakar demiştir diyor.

Ayy maşallah çok tatlılar. Maalesef yavruların hepsi aynı dirence sahip değil. Umarım çöpe atmamış, uygun bir yere gömmüşsünüzdür. Anne kedinin o yavrularını saran patişlerini yerim.Leopar desenli lohusa yatağı çok şık olmuş.
Yok yok gömdük güzelce canım
Kendi yatağı bu
Altta havlu vardı aldık temizlendiler iyice diye
Kendi yatağında doğum etmesi güzel oldu
Bu sabah bebekleri uyutup annemin yatağına gidip sokulmuş oysa dün bebeklerden ayrılmamak için çişini bile yapmıyordu :)

Back
X