Çok normal, hem de çok
En iyisi siz hiç oralı olmayın. Onunla ilgilenmeyin, gözüne bakıp sevmeye -kucaginiza almaya zorlamayın. Bırakın o bir iki gün saklansin, kendini güvende hissetsin. Zamanla ortaya çıkar zaten.
Onunla gözüne dik dik bakmadan , yumuşak bir ses tonuyla konuşun.
Bir de kedilerde göz kırpmak selam vermek anlamındadır. Eğer size bakarken yakalarsaniz göz kirpin. O da kirparsa size alışmaya başlamış demektir:))
*Ben de travmali kedi sahiplenmiştim. Tam bir hafta dolabın içine, perdenin arkasına, koltuğun altına saklandı. Bir hafta boyunca ne zaman yanına gitsem (pansuman yapmak için zorunluluktan yanına gidiyordum) gözünü yumar,korkudan kaskatı olurdu

O dolaba saklandiginda dolabın dışında ağlaya ağlaya konuşurdum kediyle. Tüm evin psikolojisini bozmuştu şerefsiz :)))
Tam bir hafta sonra (ilk defa) yatağıma çıktı, bana baktı ve partisiyle kafamı tutup kafasını tokuşturdu.
Meğerse bu artık beni kabul ettiğinin ifadesiymiş. O günden itibaren o dolaptan cikmayan korkak kedi benimle uyumaya basladi

Eminim sizin yavru da bir sure sonra sizi çok sevecektir.
O eski ailesine de diyecek bir şeyim yok,eşinden boşanınca çocuğunu da gözü görmeyen o insanlardan demek ki ikisi de