kedimiz vefat etti:(

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.068
9.560
398
Arkadaşlar merhaba, birebir benim evimde kalmıyordu ama yakınımın evinde ve gittikçe gördüğüm sevdiğim, anılarım olan, her gün resimlerine bakıp keyiflendiğim kediciğimiz aniden hastalandı, acil ameliyata alındı, sonrasında vefat etti. Çok kötü oldum, ağlamamak için kendimi zor tutuyorum, hep aklımda hep resimlerine bakıyorum. Çok komik, çok saf, çok canayakın harika bir kediydi. Çöküş yaşadığım bir zamanda benim duygularımı anlamış bana nasıl güzel davranmıştı.

Niye yazıyorum onu da bilmiyorum inanın

Basın sağolsun ..

Ani ölüm kadar insanı üzen birşey yoktur canım seni anlıyorum. Ölen kedi olsun insan olsun farketmez. Benim kedimde operasyona girdi akabinde öldü basit sandığım bir operasyondu. İnsan şok oluyor çok üzülüyor. Başın sağolsun.

Zaten az kalsın kendi kendine zehirlenip ölecekmiş. Evdeki temizlik suyunu içti sandık, meğersem durum başkaymış. Son dakikada anlaşıldı, ameliyata alındı, basit sandık dediğiniz gibi ama dayanamadı. 2,5 yaşındaydı daha. Yanına gidemedim epeydir burnumda tütüyordu...

Allah sabır versin. Bunu unutturacak ayrılık vermesin...

Bir canlıyı sevmek ve ayrılmak çok zor.

Hepimiz birgün öleceğiz umarım duyguları olan her canlının arkasından en az bir seveni olsun ve üzülsün
Başınız sağ olsun

Çok korkuyorum bundan ama kaçınılmaz birşey. Keşke uzuuun upuzun ömürleri olsa. Kedim 3 yasinda, asagi yukari 15 yil kadar yasiyorlar umarim yasayabildigi kadar uzun yaşar kuzum. Insanin hayatina oyle bir dokunuyorlar ki...
Basiniz sagolsun sizin de.

Size tavsiyem sık sık muayene ettirin, elinizle kendiniz de muayene edin. Biz öyle anladık, çünkü belirti vermiyorlar dışarı hiç. Son anda oluyor her şey. Teşekkür ederim, sizin kuzunuz da çok uzun yıllar yaşar inşallah.

Kontrollerini yaptiriyorum. Evde kendim de bakiyorum ama nasil bir hastalikti? Nasil, neresinden anlayabildiniz? Kusura bakmayin soruyorum ama Allah korusun onlem amacli.

Kontrollerini yaptiriyorum. Evde kendim de bakiyorum ama nasil bir hastalikti? Nasil, neresinden anlayabildiniz? Kusura bakmayin soruyorum ama Allah korusun onlem amacli.

Estağfurullah...Son ana kadar belirti vermedi. İdrar kesesi tıkanmış ve tüm idrarı vücudunda birikmiş, kanına karışıyor ve onu zehirliyormuş. Ciğerlerinde de sıkıntısı varmış sanırım. Bakan akrabam okşarken karnının bir yerine dokununca irkiliyordu, sertlik vardı, sonra veterinere gösterdim, aaaa iyi ki söylediniz dedi, hemen ameliyata alındı zaten. Okşarken kitle falan var mı diye kontrol edebilirsiniz. Dokununca inlediği bir kısım var mı gibi gibi.

Bu arada benim kedim de bir vakitler idrar kesesi tıkanmıştı önlem almak isteyenler için yazıyorum; kedinizin kumunu tuvaletini kontrol edin her gün idrar yapmadığını çabucak anlarsınız ben o zamanlar böyle bir hastalık bilmediğim için ihmal etmiştim çok uzun sürdü tedavisi

Evde birden fazla kedi var sanırım ondan anlaşılamadı. Benim evimde bakılmıyor maalesef.

Tesekkur ederim ben kumunu hergun temizliyorum. Gunde 1 kaka 2 cis yapar arada duzeni bozuluyor ekstra dikkat ediyorum kontrol ediyorum nezaman yapacak veya yapti mi diye. Cok tesekkurler.

Yeni bir kedi edinin. Acisi oyle hafifliyor. Cok kez tecrube ettim. Gercekten yenisi iyi geliyor.
Alistiginiz bir canlidan ayrilmak cok zordur. Hep gozunuzun onune gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…