Kedimln ilk günü

abiyekuzu26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
1.160
1.266
53
Kedi sahiplendim ilk sahibinin iki küçük çocuğu olduğu için kediye zarar veriyorlarmış. Neyse çok akıllı maşallah ilk gün iki üç saat beraber zaman geçirdik. Sonra ben uyanıp sabah olduğunda salonda acayip kesif bi koku vardı. Kumun olduğu oda temiz. Adım adım baktım dışkı var mi diye yok idrar lekesi de göremedim. Görsem de anlamam ama Neden böyle oldu yardım edebilecek var mı

Son düzenleme:
Kedi dişi mi erkek mi?
Kaç aylık ya da kaç yaşında?
Ne kadar süreyle o ailede kalmış az/çok?
Bunlar önemli olabilecek detaylar. Bunları da verirseniz iyi olur.
Büyük bir ihtimalle şuan yabancı bir yerde olmanın etkilerini yaşıyor. Biraz zaman tanıyın kediye. Bunun sonucu korkudan veya stresten idrar yapmış olabilir.
Mesela kumunun yerini göstermiş miydiniz bide?

büyük ihtimalle idrarını yapmış strese girmiştir ev değişikliğinden kediler çok hassas canlılar çıplak gözle anlayamazsınız idrar lekesini ve dip köşelere yaparlar genelde ben kedim eve ilk geldiğinde ilk 1 hafta cep telefonumun flaşıyla bulabiliyordum idrar yaptığı yerleri çok sevgi ve anlayışla çözersiniz umarım size ve eve alışıp güvenince bırakır zaten büyük ihtimalle

muhtemelen çiş yapmıştır
yukardaki üyenin dediği gibi, telefon flaşıyla rahat bulursunuz
kedilerde işe yarar mı bilmiyorum ama köpeklerde tuvaletini doğru yere yapınca ödül maması veririz
siz de kumuna yaptıkça ödül verin mesela küçük peynir parçası olabilir
zamanla alışacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…