kızlar benim kedim 6 aylık oldu,erkek.şöyle bir sorunumuz var birkaç ay önce bir sefer sabah erken saatte kakasının bir parçasını tuvalet kutusunun önündeki paspasa yapmıştı.kaza olmuştur belki deyip önemsememiştim zaten bir daha tekrarlamadı ama bu sabah fark ettim ki yine bir parçayı bu sefer paspası sürükleyip yine kutunun önüne yapmış.proline kum denemesi yapmıştım memnun kalmadım pek 5lt almıştım şuan azaldı biraz başka kum sipariş ettim gelmesini bekliyorum acaba kum azaldığı için mi böyle yaptı?yoksa kaza mı oldu?ne anlatmaya çalışıyor valla anlamadımkumu beğenmedi desem kullandı yani 20 gün kadar.ishal falanda değil normal bir dışkıydı.
Kumu topaklasan bir kum turumu yoksa silikonlu olandan mi ince kum ve kalin kum farkida olabiliyor beenmeyebiliyolar bazen bir sure sonra size tavsiyem topaklasan ince kum kullanmaniz eger kullandiginiz bu dedigimse kum u az ise kabinda o yuzden de disari yapmis olabilir yada kumu kirliysede kedi milletinin yaptigina akil ermiyor bazen
Bol şanslar
Kumu topaklasan bir kum turumu yoksa silikonlu olandan mi ince kum ve kalin kum farkida olabiliyor beenmeyebiliyolar bazen bir sure sonra size tavsiyem topaklasan ince kum kullanmaniz eger kullandiginiz bu dedigimse kum u az ise kabinda o yuzden de disari yapmis olabilir yada kumu kirliysede kedi milletinin yaptigina akil ermiyor bazen
Bol şanslar
yok kumu temizdi ama sanırım az diye yapmış veya kaçırmış anlayamadım bende hepsini oraya yapsa anlardım ama gidip bir parça yapmış oraya gerisini tuvaletine yapıp gömmüşince taneli topaklaşan kum.
yok kumu temizdi ama sanırım az diye yapmış veya kaçırmış anlayamadım bende hepsini oraya yapsa anlardım ama gidip bir parça yapmış oraya gerisini tuvaletine yapıp gömmüşince taneli topaklaşan kum.
[/QUOT
Bence oraya yapmamıştır küçük tek parçaysa patisine tüylerine falan yapışıp paspasa düşmüştür..bizimkide arasıra yanlışlıkla yapardı ordan biliyorum..