Kedinizin kızgınlık döneminde neler yaptınız

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Kızlar iyi akşamlar 10 aylık dişi kedim var. 2 gündür kızgınlık döneminde sürekli miyavlayıp yerde yuvarlanıyor. Acı çekiyor gibi sanki bu durumuna çok üzülüyorum :( int den oyun oynayın dikkatini dağıtın diyor ama hiç oralı olmuyor ki. Kısırlaştırıcam bu kızgınlık dönemi geçtiğinde ama bu süreçte başka önerileriniz var mı acaba

Kızlar iyi akşamlar 10 aylık dişi kedim var. 2 gündür kızgınlık döneminde sürekli miyavlayıp yerde yuvarlanıyor. Acı çekiyor gibi sanki bu durumuna çok üzülüyorum :KK43: int den oyun oynayın dikkatini dağıtın diyor ama hiç oralı olmuyor ki. Kısırlaştırıcam bu kızgınlık dönemi geçtiğinde ama bu süreçte başka önerileriniz var mı acaba
Kızgınlık döneminde kediler acı çekmez tamamen iç güdüsel olarak çiftleşmek istiyorlar bize acı çekiyormuş gibi geliyor kıyamadığımız için. Geçenlerde bir video izlemiştim adam kızgınlıktaki kedisinin bir noktasına bastırıyordu o da çiftleştiğini zannediyormuş ve çiftleşme hareketleri yapıyordu o videoyu bulursam sizinle paylaşayım belki faydası olur

Kızgınlık döneminde kediler acı çekmez tamamen iç güdüsel olarak çiftleşmek istiyorlar bize acı çekiyormuş gibi geliyor kıyamadığımız için. Geçenlerde bir video izlemiştim adam kızgınlıktaki kedisinin bir noktasına bastırıyordu o da çiftleştiğini zannediyormuş ve çiftleşme hareketleri yapıyordu o videoyu bulursam sizinle paylaşayım belki faydası olur

Bu durumu çok üzdü beni. Gördüm o videoyu yaptım bütün gece uyuyamamıştı sonra saatlerce uyudu. Çok şükür atlattı bugün iyi. Bir kaç gün geçsin kısırlaştırıcam hemen

Bu durumu çok üzdü beni. Gördüm o videoyu yaptım bütün gece uyuyamamıştı sonra saatlerce uyudu. Çok şükür atlattı bugün iyi. Bir kaç gün geçsin kısırlaştırıcam hemen
O video işe yaradı mı gerçekten 😊 evet kızgınlık dönemi geçince hemen kızırlaştırın yazık yavrucuga

Aaa nerden anladınız peki öyle olduğunu
kendine yaklaştırmıyordu korumaya aldı resmen ve hep peteklerin üzerinde yatmaya başladı hoplaması zıplaması azaldı yürümesi bile yavaşladı veterinerine sordum o anlattı böyle olabileceğini ve bir daha yapmamam için uyardı beni ki ben zaten çoktan pişman olmuştum ki acı çekmiyorlarmış zaten kızgınlıktayken hatta tam tersi :)) ben de sizin gibi acı çektiğini sanıyordum

kendine yaklaştırmıyordu korumaya aldı resmen ve hep peteklerin üzerinde yatmaya başladı hoplaması zıplaması azaldı yürümesi bile yavaşladı veterinerine sordum o anlattı böyle olabileceğini ve bir daha yapmamam için uyardı beni ki ben zaten çoktan pişman olmuştum ki acı çekmiyorlarmış zaten kızgınlıktayken hatta tam tersi :)) ben de sizin gibi acı çektiğini sanıyordum

Ayy Allahtan bizimki öyle olmadı. Acı çekmediklerine çok sevindim. O miyavladıkça eşimle çok üzülüyorduk çünkü :)

Ayy Allahtan bizimki öyle olmadı. Acı çekmediklerine çok sevindim. O miyavladıkça eşimle çok üzülüyorduk çünkü :)
Naptınız geçti mi kedinizin kızgınlıgı benimki de 2 gündür kızgınlıkta çok zormuş yaa 😔

Çok geçmiş olsun bebeğe 😔 veterinerde 1 kez doğum yapsın sonra kisirlastiralim diyor

Ya sana tavsiyem kısırlaştırmadan önce daha rahat hatta bezle kaplı olan yakalıklar var ondan al. Veterinerin taktığı yakalık ben bakınca bile rahatsız oluyorum. Kızımın halini düşünemiyorum. Bakıp bakıp ağlıyorum valla. Çok mutsuz :( yarın konuşup veterinerle çıkarıcağım inş.

Ya sana tavsiyem kısırlaştırmadan önce daha rahat hatta bezle kaplı olan yakalıklar var ondan al. Veterinerin taktığı yakalık ben bakınca bile rahatsız oluyorum. Kızımın halini düşünemiyorum. Bakıp bakıp ağlıyorum valla. Çok mutsuz :KK43: yarın konuşup veterinerle çıkarıcağım inş.
Yaaaa kıyamam ben onaaaaaa. İçinin acısını tahmin edebiliyorum ben de kızımı tras ettirince narkozlu halini görünce çok ağladım. Tüm apartman duyuyor miyavlamasini şimdi. 1 kez çiftleştirmeli miyim kisirlastirmali miyim ? İnşallah kuzucuk hemen iyileşir

Yaaaa kıyamam ben onaaaaaa. İçinin acısını tahmin edebiliyorum ben de kızımı tras ettirince narkozlu halini görünce çok ağladım. Tüm apartman duyuyor miyavlamasini şimdi. 1 kez çiftleştirmeli miyim kisirlastirmali miyim ? İnşallah kuzucuk hemen iyileşir

Ya neden çifleştirin dedi ki. Aslında size kalmış bir durum. Çifleştirince bu sefer doğumu sonraki iyileşme süreci yawrularından ayrılışı of daha zor gibi bence. Ben cesaret edemem. Kısırlaştırıp bir an önce o süreci atlaması en iyisi gibi. Peki sen ne düşünüyorsun

Biz o süreci sürekli ilgi göstererek, bıkmadan oyunlar oynayıp ilgisini başka yere çekmeye çalışarak ve bol bol severek atlattık.
Sonrasında da ilk fırsatta kısırlaştırdık.😊

Ya neden çifleştirin dedi ki. Aslında size kalmış bir durum. Çifleştirince bu sefer doğumu sonraki iyileşme süreci yawrularından ayrılışı of daha zor gibi bence. Ben cesaret edemem. Kısırlaştırıp bir an önce o süreci atlaması en iyisi gibi. Peki sen ne düşünüyorsun
Kızıma hiç kiyamiyorum aynı siz gibi. Veterinerin bir kere ciftlessin sonra kisirlastiralim demesi kafamı karistirdi. Bu haline de kıyamıyorum. Çok kararsızım 😔

Kızıma hiç kiyamiyorum aynı siz gibi. Veterinerin bir kere ciftlessin sonra kisirlastiralim demesi kafamı karistirdi. Bu haline de kıyamıyorum. Çok kararsızım 😔

Ya ben çok araştırdım kısırlaştırmadan önce. Hatta bir yerde doğum yapmalarının ömrünü kısaltabileceğini falan okudum. Kıyamıyoruz evet ama sağlığını düşününce mecburen katlanmak zorunda kalıyoruz.

Back
X