Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki ekrana yapıştı kokladı bayağı yakalamaya çalıştı, sonra oturup izlemeye başladıSorun benim kedimde mi acaba kendisi videoyu izlicegine beni yalamayı tercih ediyor da şu an![]()
Yok anacım nerdeeeeee... bizimkine varsa yoksa benBenimki ekrana yapıştı kokladı bayağı yakalamaya çalıştı, sonra oturup izlemeye başladı![]()
Aslında ben de ilgisini çekeceğini hiç düşünmemiştim, şaşırdım :)Yok anacım nerdeeeeee... bizimkine varsa yoksa ben![]()
balıkları kuşları yakalamaya çalıştı başaramayınca laptopu yemeye başladıBizimki hipnoz olmuş gibi gözünü kırpmadan takip ediyorBitince uzun uzun bana baktı "E hadi aç" der gibi, ben de balıklı açtım bir tane..
![]()
Benimki arada gelip laptopun köşelerini kemiriyor zaten, anlam veremiyorumbalıkları kuşları yakalamaya çalıştı başaramayınca laptopu yemeye başladı![]()
dişleri kaşınıyo olabilirmi acaba benim ne görse ısırıyo tv laptop terlik ayakkabı stor perdemi yediBenimki arada gelip laptopun köşelerini kemiriyor zaten, anlam veremiyorum![]()
dişleri kaşınıyo olabilirmi acaba benim ne görse ısırıyo tv laptop terlik ayakkabı stor perdemi yediduvar kağıtlarını bile söktü ısırarak
![]()
cnm daha 7 aylık yaşında değil yaniHaha çok tatlıAynı yeri kemiriyor benimki de.. Ama başka şeyleri ısırma huyu yok çok şükür, tırmalamaz da.. Kaç yaşında sizinki?
Benimki de 9 aylık, 2 aylıktan beri beraberizcnm daha 7 aylık yaşında değil yani
dünya tatlısı onlar ya o sureklı gelıp benı uykumdan uyandırıyo kızıyorum ona ama bende uandırıp uyandırıp sevıyorujm onuBenimki de 9 aylık, 2 aylıktan beri beraberiz![]()