3 kedimizle Amerika'ya gittik geldik. Hepsinin taşıma kabı da birbirinden farklıydı, hiç sorun olmadı, çanta vs tarzı kabul edilmiyor onun dışında sıkıntı yok, attığınız fotoyu gördüm gayet uygun.
Rezervasyonunu yaptırmayı unutmayın, müşteri hizmetlerinden doğru kilo bilgisi girildiğini de teyit edin. Kargo veya kabin onayı şeklinde de teyit edin. Kedinizin rezervasyonu onaylanınca da öyle alın biletinizi. Havaalanında ekstra ücret ödüyorsunuz aklınızda bulunsun.
Eğer kargo bölümünde giderse, giderken 2si dönüşte 3ü de gitti ama uluslararası uçuşlar sanırım daha güvenli, mutlaka uçağa biner binmez kabin memuruna (hostes) kargo bölümünde kedi olduğunu ısıtma ve havalandırmayı açmaları gerektiğini, pilotu bilgilendirilirse çok memnun olacağınızı iletin, hemen yardımcı oluyorlar.
Aşı karnesi mutlaka yanınızda olsun, taşıma kabının üstüne kedinin bilgilerini, kendi ad soyad tel ve uçuş bilgilerinizi yazın. Özellikle kargo bölümü için.
Yurtiçi olduğunu düşünüyorum uçuşunuzun, yurtdışıysa daha detaylı konuşalım, daha çok prosedür var çünkü.
Şimdiden iyi uçuşlar diliyorum.