- Konu Sahibi ImTheDevil
-
Yoo büyükşehir baya da veterinere gitti geldi çözüm yokKüçük yerde misiniz veteriner yok mu?
Cidden öyle sinirden artık gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum artık
Oyun sevgi hepsi var iki kişiyiz evde zaten ama şu an kedi kuma yapıyor zaten extra yatağa da yapıyorOynuyor musunuz? Mutlaka oynayın, konuşun.
Saçma gelebilir ama gayet ne dediğinizi anlıyorlar. Ben konuşurdum hep. Göz göze gelip bir kaç hareket var ama videoları da var. Kediye fısıldayan adam, kadın tarzı. Onları da izleyin derim. Aslında çok şey anlatıyorlar ama iyi takip etmek lazım. Bir de kuma yaparsa kedi otu ile ödüllendirin.
Ciddi sıkıntısı var demek ki. İdrar yolu enfeksiyonu vs olsa hayvan yaparken ağlar, sık sık yapar. Parazit vs de sıkıntı yaratır ama bilerek yapıyordur. Yataksa. Kediler asla normalde kendi yataklarına veya sevdikleri insanların eşyalarına, yatağına sinirlenmedikçe yapmaz. Sizi cezalandırıyor. Kedileri rahatsız eden kokular var. Yatağa yaklaşmaması için tel çare sinir nedenine odaklanıp, yatağa yaklaşamamasını önlemek ve de kuma yaptığında kedi otu vermeniz. Zaten o otu hiç denediniz mi bilmiyorum, kim ona verirse hayvan normalde nefret ettiği insana bile neler neler yapıyor, nasıl deliye dönüyor. Deneyin.Oyun sevgi hepsi var iki kişiyiz evde zaten ama şu an kedi kuma yapıyor zaten extra yatağa da yapıyor
Unutturmaniz lazım zor olacak biraz ben poffy'e unutturmak için baya cabaladim ve aklıma geldikçe gidip kumuna koydum kendi kokusunu alınca kuma devam etti artık bir istedigi olmayınca yatağa yaklastiginda direk kucakliyorumAklıma gelen bir şey yok işte dışarı çıkma isteği de yok sürekli ya uyuyor ya mama yiyor ya işiyor
Kısırlaştırma uzun vadede çok iyi bir şey. Hem kedi için hem sahibi için.Kısırlaştırmaya sıcak bakmıyorum kısırlaştırıp hala aynı sorunu yaşayan çok fazla insan var bu arada odayı da kapatamam çünkü kapı yok
Arkadaşlar dişi kedim sürekli olarak yatağa işiyor ne yaparsam yapayım çözüm bulamadım.
kızgınlıktandır çiftleştireyim dedim olmadı
kendi kokusunu alamayacağı şekilde amonyaksız temizledim olmadı
kumunu beğenmiyordur değiştireyim dedim olmadı mama değiştirdim olmadı
Kedi uzaklaştırıcı sprey işe yaramadı
Yatağa bant yapıştırdım iki gün unuttu sonra devam etti
bazen unutuyor bir kaç hafta yapmıyor sonra pat diye tekrar başa sarıyoruz bazen günde 2 kere yapıyor artık canım çıktı yatak temizleyip çarşaf yorgan yıkamaktan var mı sizden gelecek bir çözüm önerisi .
Yoo gayet tutuyor yatağa işiyor sonra gözümün içine baka baka gidip kuma da işiyor rahatsızlığı yok yani eminiz kumunu değiştirdiğim için biliyorum kuma da yapıyor
İdrar yolları enfeksiyonu olabilir. Ya da başka bir rahatsızlığı vardır. Kediler hasta olduklarını bu şekil belli ederler. Veterinere danışmanız iyi olurArkadaşlar dişi kedim sürekli olarak yatağa işiyor ne yaparsam yapayım çözüm bulamadım.
kızgınlıktandır çiftleştireyim dedim olmadı
kendi kokusunu alamayacağı şekilde amonyaksız temizledim olmadı
kumunu beğenmiyordur değiştireyim dedim olmadı mama değiştirdim olmadı
Kedi uzaklaştırıcı sprey işe yaramadı
Yatağa bant yapıştırdım iki gün unuttu sonra devam etti
bazen unutuyor bir kaç hafta yapmıyor sonra pat diye tekrar başa sarıyoruz bazen günde 2 kere yapıyor artık canım çıktı yatak temizleyip çarşaf yorgan yıkamaktan var mı sizden gelecek bir çözüm önerisi .
Napacaksınız peki? 6 ayda bir çiftleştirip doğurtacak mısınız hayvanı? Damızlık olarak mı kullanacaksınız?Kısırlaştırmaya sıcak bakmıyorum kısırlaştırıp hala aynı sorunu yaşayan çok fazla insan var bu arada odayı da kapatamam çünkü kapı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?